Şimdi Ara

[b]EN MANTIKLISI HANGİSİ?[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cümleten selam, maksimum 30.000.-TLye, sadece şehiriçinde kullanılacak, 2010 model ve üzeri hangi arabayı tavsiye edersiniz? Olmazsa olmazım düşük yakıt tüketimi ve sattığım zaman zarar etmeyeceğim araba olması. Malum memurum. Yüksek yakıt tüketen arabalar bana göre değil. LPG yi hanım istemiyor. Ben de gürültülü olduğundan ve 100000 km üzeri almama takıntımdan dolayı dizel istemiyorum. 5 seçenek arasında kaldım. Honda Jazz mı, Vw Polo mu, Toyota Yaris mi, Opel Corsa mı yoksa Ford Fiesta mı? Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Allah hepimizin gönlüne göre versin...

• Aleykumselam Ford Fiesta candır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATAKSEVER

Cümleten selam, maksimum 30.000.-TLye, sadece şehiriçinde kullanılacak, 2010 model ve üzeri hangi arabayı tavsiye edersiniz? Olmazsa olmazım düşük yakıt tüketimi ve sattığım zaman zarar etmeyeceğim araba olması. Malum memurum. Yüksek yakıt tüketen arabalar bana göre değil. LPG yi hanım istemiyor. Ben de gürültülü olduğundan ve 100000 km üzeri almama takıntımdan dolayı dizel istemiyorum. 5 seçenek arasında kaldım. Honda Jazz mı, Vw Polo mu, Toyota Yaris mi, Opel Corsa mı yoksa Ford Fiesta mı? Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Allah hepimizin gönlüne göre versin...

honda city
    polo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En ucuz hat hangisi ?
    2 yıl önce açıldı
    En ucuz bağlantı hangisi..??
    22 yıl önce açıldı
    Sizce mantıklı olan hangisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.