Şimdi Ara

en mantıklısı hangisi sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 410 gb hdd var 250 sata 160 pata olarak iki tane 160lığı tek olarak kulanıorum 250'yi 5'e böldüm şimdi bazıı bölümlerde virüs olduğunu sanıyorum ilk zmnlarkinden nazaran bi yavaslama var pc'de şimdii onları temizlmemin yolu nedir,yada uğraşmayaım format mı atayım, avast var buluyor ama silmioyr...pcnn diğer özellikleri 2 gb ram 3.2 işlemci

• Virüs,trojan,spyware programları ile pcyi tarat. Virüs olmasa bile zaman geçtikce yavaşlama olması normal. önce bir defrag yap, regedit'te gereksiz artıkları sil. Uzun süre boyunca format atmadıysan format atmanı tavsiye ederim.
  • ya aslında yeni atmıştım ama hepsinie dediğim gibi bölüm bölüm olduğu için hepsine atmıyorum yedekleme yapmak cok uzun süremi alıo zmnnımda cok kısıtlı o yüzden. hocam bana bu programlardan kullandıklarını pm atarmısın acaba ulu orta yazınlıca biliyorsun tartışma konusu oluyor.. Sana güvensem de bana atarmısın programların isimlerini. bir bu defrag'ı nasıl yapıcam onu da bana yazarmısın acaba cok oluyorsam boş ver yazmana gerek yok... zor gelirse boş bi zmnnda yazarsan cok sevinirim şimdiden teşekkür ederim hocam
  • Defrag için windowsun kendi programını kullanıyorum. Donatılar/Sistem araçları/disk birleştiricisini seçip yapabilirsin. Veya çalıştıra dfrg.msc yazıp programı açabilirsin. Diski seçip birleştir de. Registry için kullandığım programın adını hatırlamıyorum ancak bu sitede birkaç program var.
    http://www.freedownloadscenter.com/Search/registry_cleaner.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bunların hangisi iyidir
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.