Şimdi Ara

En Mükemmel Araba Yarışı ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: unforgiv3n

quote:

Orjinalden alıntı: eTiCheT

En Mükemmel Araba Yarışı ?

Tek qeÇerim ..

Isınamadım ben bu oyuna

Doğrudur Dostum Ne diyeyim. Ama Beni Çok Fena Sardı Yanii : ))

• quote:

Orjinalden alıntı: fatih989

Deviilll arkadaşım özürlü müsün sen?

Grid Simulasyon DEĞİLKafan basmıyor mu?

Grid similasyondur arkadaşam nerenizle oynuyorsunuz oyunu
  • grid i oynuyorum similasyon oyunu...gt4-gt5 demo yu da oynadım arcade diyenler nfs serisine baksın lütfen...(pro street dışında)
  • Grid' e sim diyen arkadaşları GTR2, rFactor, Live for Speed vs,vs gibi oyunları oynamadığını düşünüyorum. Tamam, safkan arcade değil ama sim de değil bu oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 23 Haziran 2009; 19:48:16 >
  • Grid' e simulasyon diyen adamın zihniyeti tofaş marka arabasıyla fast and furious izleyip gaza geldikten sonra alışveriş merkezinin otoparkında direğe bindiren zihniyettir zaten.
  • Burnout Paradise'ı tek geçerim.
  • Allahım yarabbim sen bana sabır ver

bak evladım GRID Simulasyon DEĞİL

akşam akşam belanızı aramayın milletide yanlış yönlendiriyorsunuz

Gider sana GTR2 oynatırım foruma girecek yüzün kalmaz beni deli etme

bu kadar insan yalan mı söylüyor değil diyorsak değildir ya

• quote:

Sen önce bi doğru konuşmayı öğren.Adam ol ondan sonra tartış benimle...
  • anlayana sivrisinek saz, anlamayana sazı soksan az. yok böyle değildi atasözü, neyse örnekle açıklayalım :

race2007 vs GRID

bmw320(iki oyunda da olduğu için kıyaslayabiliyorum)
    iki oyun arasında aynı yol, aynı otomobil, aynı sürücü, (ben ) 30 saniye civarı fark ediyor
    grid :1.39.140
    race2007 : 2.11.281

grid'e similasyon diyenlere allah kolaylık versin diyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: Deviilll

quote:

Sen önce bi doğru konuşmayı öğren.Adam ol ondan sonra tartış benimle...

Dostum bırak muhattap olma adamın sadece mesajlarına bak.Muhtemelen 0-13 yaş grubundan.
    Kompleksli.Küçükken pskolojisi bozulmuş.Kendimi zor tutuyorum ama bakalım hadi bana ne zaman böyle kompleks yapacak..

• quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

Grid' e simulasyon diyen adamın zihniyeti tofaş marka arabasıyla fast and furious izleyip gaza geldikten sonra alışveriş merkezinin otoparkında direğe bindiren zihniyettir zaten.

işte bu

grid simülasyonla arcadenin güzel bir şekilde karıştırılıp sunulan grafikleri güzel bir oyundur

burnoutun grafikleri biras daha kötü ama bence daha zevkli

bide grid klavyeyle oynanmıor özellikle musclelarda kalkarken patinajdan gidemiosunuz
  • arkadaşım benim bu konu haricinde verdiğim mesajlara bakar mısın lütfen?Bir tane kötü söz veya ters bir söz bulamazsın.burada kaç kişi dediki grid simulasyon değil ama arkadaş ISRAR'la Gridi hala simulasyon olarak görüyor.Bana kaç tane özel mesaj geldi.Grid gerçekten simulasyon mu değil mi diye neden insanları yanlış bilgilendiriyorsunuz

bu arada Killa Kendin kaşınırsan seninde icabına bakarızKarşımdaki kişi bana nasıl davranırsa bende ona öyle davranırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olur Öyle Şeyler -- 23 Haziran 2009; 20:50:08 >
  • quote:

arkadaşım benim bu konu haricinde verdiğim mesajlara bakar mısın lütfen?Bir tane kötü söz veya ters bir söz bulamazsın.burada kaç kişi dediki grid simulasyon değil ama arkadaş ISRAR'la Gridi hala simulasyon olarak görüyor.Bana kaç tane özel mesaj geldi.Grid gerçekten simulasyon mu değil mi diye neden insanları yanlış bilgilendiriyorsunuz

bu arada Killa Kendin kaşınırsan seninde icabına bakarızKarşımdaki kişi bana nasıl davranırsa bende ona öyle davranırım

Attığın mesajlar hakkında eminmisin kötü söz ,ters söz söylemediğine?Her cümlenin arkasında bir kere BAN smileyi olması bile olumsuzluk,terslik demektir.Agresif olduğunu kabul et.racon kesme işinide bırak.
    Herkez kendi yorumunu yazıyor.İsteyen istediğini der yapar.İnatta yapar.burası forum.
    Eğer bu tür şeyler yapmak istiyorsan sana f r m t r.com gibi siteleri öneririm.İstediğin kişiden hıncınıda alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L337 -- 23 Haziran 2009; 20:57:57 >

• quote:

arkadaşım benim bu konu haricinde verdiğim mesajlara bakar mısın lütfen?Bir tane kötü söz veya ters bir söz bulamazsın.burada kaç kişi dediki grid simulasyon değil ama arkadaş ISRAR'la Gridi hala simulasyon olarak görüyor.Bana kaç tane özel mesaj geldi.Grid gerçekten simulasyon mu değil mi diye neden insanları yanlış bilgilendiriyorsunuz

Bazı arkadaşların dedği gibi forumun yaş ortalaması gerçekten çok düşük.Ne dedğini ve nasıl davrandığını bilmeyenler var.Bu artık simulasyon tartışmasını geçti senin sözlerinle.Yaptığın ne biliomusun senin dediğini kabul etmeyen insanlara resmen aşağılayıcı laflar etmek.Senin yaptığın gerçektende bu.Bu yüzden seninle muhatap olmaya değmez.Tamammı kardeşim?Sende benimle bidaha muhatap olmazsan sevinirim.

• arkadaşlar simulasyon-arcade dedim zaten bu kadar ters konuşan insan var burada...
    @fatih
    yazık...
  • Burnout Paradise Eğlence Bakımından Grid den daha üstündür grid daha çok gran turismo gbi bir smlsyon oyunudur . bnce Burnout la başla grafikleride çok hoş
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Grid'tir simülasyon olduğu alışman biraz zaman alır ama alıştıktan sonra aşırı zevk alırsın...

Grid simulasyon falan değil. Simulasyon dediğin Gtr2 dir Race 07 dir Nfs live dır.

http://www.ciao.com/Race_Driver_Grid_for_PC__Review_10077903 buraya bakmanı bi tavsiye ederim...

Bende sana e-5 e çıkıp arabalara bakmanı tavsiye ederim. Olmadı lunapartka çarpışan otolara bin ne denmek istediğini anlarsın. Ne diyim ki?

225km ile hangi araba viraj dönebilir?

Grid e simulasyon diyenler kaç kere simulasyon oynamışlar?

• quote:

Orjinalden alıntı: TheBaroN!

Dönemio ki ztn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just GMGOW -- 23 Haziran 2009; 22:55:40 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TheBaroN!

Dönemio ki ztn

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: falco911

anlayana sivrisinek saz, anlamayana sazı soksan az. yok böyle değildi atasözü, neyse örnekle açıklayalım :

Bir ara kendime geldiğimde yorum yazacağım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.