Şimdi Ara

en popüler 20 forum sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en popüler 20 forum sitesi, dh 2. sırada
    http://www.bildirgec.org/yazi/en-populer-20-forum-sitesi

• Yapay Zekanın Yanıtı

En İyi 20 Forum Sitesi

Forumlar, benzer ilgi alanlarına sahip kişilerin tartışma yapmak, fikir paylaşmak ve bilgi alışverişinde bulunmak için bir araya geldikleri çevrimiçi topluluklardır. Çok çeşitli konularda forum siteleri mevcuttur ve bunların bazıları diğerlerinden daha popülerdir.

İşte en popüler 20 forum sitesi:

• Reddit: Çeşitli konularda milyonlarca kullanıcıya ve alt gruba (subreddit) sahip en büyük forum sitelerinden biri.
    • Stack Overflow: Programcılar ve teknoloji meraklıları için soru-cevap tabanlı bir forum.
    • Quora: Herhangi bir konuda soru sorabileceğiniz ve uzmanlardan cevaplar alabileceğiniz bir soru-cevap platformu.
    • 4chan: Görsel içerik tabanlı bir forum.
    • Product Hunt: Yeni ürünler ve hizmetlerin paylaşıldığı bir topluluk.
    • Github: Yazılım geliştiriciler için açık kaynaklı kod paylaşımı ve işbirliği platformu.
    • Medium: Uzun biçimli makalelerin ve blog gönderilerinin paylaşıldığı bir yayın platformu.
    • Hacker News: Teknoloji odaklı haberler, tartışmalar ve iş ilanlarının paylaşıldığı bir forum.
    • Stack Exchange: Belirli konulara odaklanan bir soru-cevap forum ağı.
    • Steam: Oyuncuların oyunlar hakkında tartışabileceği, arkadaşlarıyla bağlantı kurabileceği ve oyunlar satın alabileceği bir platform.
    • Discord: Metin, ses ve video sohbeti tabanlı bir topluluk platformu.
    • Vbulletin: Birçok forum sitesi tarafından kullanılan popüler bir forum yazılımı.
    • phpBB: Bir başka popüler forum yazılımı.
    • MyBB: Özellikler açısından zengin ve özelleştirilebilir bir forum yazılımı.
    • Flarum: Modern ve kullanıcı dostu bir forum yazılımı.
    • XenForo: Ücretli ancak güçlü ve özelleştirilebilir bir forum yazılımı.
    • bbPress: WordPress ile entegre olan hafif bir forum yazılımı.
    • BuddyPress: Kullanıcıların sosyal ağ benzeri özellikler üzerinden etkileşime girmesine olanak tanıyan bir forum yazılımı.
    • ** Discourse:** Açık kaynaklı, özelleştirilebilir ve moderatör dostu bir forum yazılımı.
    • Vanilla Forumlar oluşturmak ve yönetmek için güçlü bir platform sağlayan ücretli bir forum yazılımı.

Bu forum siteleri, çeşitli konular hakkında tartışmalar yapmak, bilgi edinmek ve benzer düşünen kişilerle bağlantı kurmak için harika kaynaklardır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • arkadaşlar 1. sırada olan r10 a davetiye ile üye olunuyor. davetiye yollayabilecek var mı acaba.
  • konu dışı kadar aktif bi yer oldugunu sanmıyorum
  • 1. siteyi ilk defa duydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWazZ -- 7 Şubat 2011; 23:57:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canis_Majoris_Vy

konu dışı kadar aktif bi yer oldugunu sanmıyorum

• taraflı bir sıralama olmuş. R10 dh kadar aktif popüler bir site değil. Zaten takipçileri belli bir kesim. Dh de her telden adam var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bach

taraflı bir sıralama olmuş. R10 dh kadar aktif popüler bir site değil. Zaten takipçileri belli bir kesim. Dh de her telden adam var

yazının başında sıralamanın alexa istatistiklerine göre yapıldığı yazıyor, alexa dan bakınca r10 13. sırada dh 24. sırada çıkıyor, herhalde ondan r10 daha popüler görüyorlar.

http://www.alexa.com/siteinfo/r10.net#

http://www.alexa.com/siteinfo/donanimhaber.com#

• r10 un alexada yüksek olmasının nedeni ordakilerin çoğunda alexa toolbar olması
  • Baskentforum.com unutmuşlar
  • r10 davetıye gonderebılecek var mı ? Veya satan
  • Hello, This is unofficial Turkish Google Fan Forum. Because we love Google.
    kendini bu kadar aşağılayanbi forum görmedim r10
    bence onu yazan r10 üyesi
  • r10 neymiiş ilk defa duydum hemde davetiyle üye olunuyormuş sallamasyon bir anket yapmışlar.Anket bile değil adam kendisine göre en popüler forumları yazmış.
  • benim anlamadğım istatistiklere bakınca

Donanim haber de "Toplam 512527 üye kayıt olup, 466 forumda, 46407115 mesaj attı. Şu anda toplam 3893988 konu bulunmakta." yazıyor

R10da da "Konular: 797.988, Mesajlar: 7.425.545, Üyeler: 49.069" yazıyor,

Şimdi bunlara bakınca Alexa ya göre nasıl dh 24. sırada olupta R10 13. sırada olabiliyor ???

yani R10 un üye sayısı DH nin 10 da biri kadar (DH de 500bin tane aktif üye olmadığın da farkındayım) ki hemen herkeste üye olamıyor, ama alexa ya göre en fazla hit alan 13. site
  • r10 webmaster sitesi duymamanız normal.webmasterlar bilir.
  • Maxi-cepin olmaması beni şaşırttı ayrıca kalite dh'den sorulur ah bide çökmese
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:39:12 >
  • Dh sadece bir forum değil bunuda eklemek gerekir bu konuya
  • r10 olması imkansız hadi forumtr olsa şaşırmazdım ama r10 ne abi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bach

r10 un alexada yüksek olmasının nedeni ordakilerin çoğunda alexa toolbar olması

bende katılıyorum, webmaster forumu diye kendini tanıtmış, webmaster lar alexa yı yüklerler.
  • r10 neymiş ilk defa duydum foruma girdigimdede rezaletle karşılaştım şüphesiz DH 1.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.