Şimdi Ara

!!! En rahat server !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2 gundur tctravian.com da travian oynuyorum. Cok hizli bi server. Baslangicta 1000 altin veriyor. Bu altin bitince ek olarak 5000 altin veriyor. Daha oyuncu sayisi az oldugu icin admin oyuncu artirmak icin boyle bir sisteme basvurmus bence gayet guzel bir sistem. Hizi konusunda kesin bilgim yok ama 20 level tarlayi 40 kusur dk da yapiyorsunuz. Benim bu oyunu tavsiye etme amacim hem su ana kadar oynadigim pvplerden daha rahat olmasi hem de altin konusunda sikinti cekmemem. Eger oyuna gelirseniz benimle irtibata gecin adminle konustum hem size hem de bana altin odulu verecek. (Yani tek kisilik cikarim yok) Bunun icin kayit olduktan sonra benimle irtibata gecin yeter. Benim ismim AsT simdilik oylesine girdim bu hesap yikilmazsa devam ederim ama olmadi Pzt gunu asil baslayacagim gelirseniz gorusuruz. Oyun yeni oldugu icin altin alimi yok onun yerine admin bol bol veriyo ustte yazdigim gibi haberiniz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AstRaso

Arkadaslar 2 gundur tctravian.com da travian oynuyorum. Cok hizli bi server. Baslangicta 1000 altin veriyor. Bu altin bitince ek olarak 5000 altin veriyor. Daha oyuncu sayisi az oldugu icin admin oyuncu artirmak icin boyle bir sisteme basvurmus bence gayet guzel bir sistem. Hizi konusunda kesin bilgim yok ama 20 level tarlayi 40 kusur dk da yapiyorsunuz. Benim bu oyunu tavsiye etme amacim hem su ana kadar oynadigim pvplerden daha rahat olmasi hem de altin konusunda sikinti cekmemem. Eger oyuna gelirseniz benimle irtibata gecin adminle konustum hem size hem de bana altin odulu verecek. (Yani tek kisilik cikarim yok) Bunun icin kayit olduktan sonra benimle irtibata gecin yeter. Benim ismim AsT simdilik oylesine girdim bu hesap yikilmazsa devam ederim ama olmadi Pzt gunu asil baslayacagim gelirseniz gorusuruz. Oyun yeni oldugu icin altin alimi yok onun yerine admin bol bol veriyo ustte yazdigim gibi haberiniz olsun.

kaydoldum ismim pilavcı

• quote:

Orijinalden alıntı: dolanankulaklik

quote:

Orijinalden alıntı: AstRaso

Arkadaslar 2 gundur tctravian.com da travian oynuyorum. Cok hizli bi server. Baslangicta 1000 altin veriyor. Bu altin bitince ek olarak 5000 altin veriyor. Daha oyuncu sayisi az oldugu icin admin oyuncu artirmak icin boyle bir sisteme basvurmus bence gayet guzel bir sistem. Hizi konusunda kesin bilgim yok ama 20 level tarlayi 40 kusur dk da yapiyorsunuz. Benim bu oyunu tavsiye etme amacim hem su ana kadar oynadigim pvplerden daha rahat olmasi hem de altin konusunda sikinti cekmemem. Eger oyuna gelirseniz benimle irtibata gecin adminle konustum hem size hem de bana altin odulu verecek. (Yani tek kisilik cikarim yok) Bunun icin kayit olduktan sonra benimle irtibata gecin yeter. Benim ismim AsT simdilik oylesine girdim bu hesap yikilmazsa devam ederim ama olmadi Pzt gunu asil baslayacagim gelirseniz gorusuruz. Oyun yeni oldugu icin altin alimi yok onun yerine admin bol bol veriyo ustte yazdigim gibi haberiniz olsun.

kaydoldum ismim pilavcı

tamam hocam eyv admine mesaj cektim

• Dün akşam üstünden beri oyuna yeni az önce girdim, bütün DH birliği sömürmüş beni ya hammadde kalmamış hiç.
  • User varmı ki.. Kalabalık olması lazım yoksa tadı çıkmaz düşüncesindeyim.
  • Kayıt oldum adım MarcusLove
  • travian patent davası falan açmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: oneidiot

travian patent davası falan açmasın

pvp serverlar yasal diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: bynet_net

User varmı ki.. Kalabalık olması lazım yoksa tadı çıkmaz düşüncesindeyim.

user kalmadi hocam oyunun icine mictilar kimsecikler yok adam gibi. admin de ilgilenmiyor artik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.