Şimdi Ara

en Romantik Şarkılar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
92.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: nelly_15

danny vera - my confession

Tek geçilecek bi şarkıdır. Hatunun kalbini her kırdığımda bu şarkıyı dinelmesi için joyfm i arar istek yapardım. İşyerinde hatun hep joyfm dinnerdi. Ve şarkı bitince arardım. Genellikle sekreter çıkardı ve bana tuvaletet göz yaşlarını silmeye gitti derdi Anla artık.

Tek geçerim tekkkk. Sözleri mükemmel. Ah türkiye de de böyle şiirler şarkı söleri yazan birti çıksa. Bir SANATÇI çıksa keşke.

Biz anca tektek deriz 76 kere mi ne.
    Bu şarkıyı dinne bilader. Senin bile gözlerin dolabiliri valla

Ayrıca kimse Phill Colins yazmamış hayretettim bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi home_sweet_chaos -- 29 Kasım 2004, 21:42:20 >

• Mor ve ötesi - Bir derdim var
  • ya bana bu sarkının mp3 uu bulamazmısın.seni msn nime ekledim kesin sende vardır lutfen kardes...
  • the pirates _you should really now doğrudur ark.. süper bi şarkıııı iiii seçimm tebrıkler
  • hypnogaja-here comes the rain again şiddetle tavsiye ediormmm..
    sonra türkçe olarak :
    piiz-gitme kal bu şehirde
    teneke-kalpsiz
    feridun düzağaç-buralardan gitme
    badem-sensiz kalacak bu şehir
    sarp-siyahın matemi
  • Leona Lewis - Yesterday
    Yui - Goodbye Days
  • Elvis Castello - She
    Rufus Wainwright - Hallelujah
    Vonda Shepard - and i love you so
    Portishead - Roads
    Mellisa Williamson - Letter-from the lost days
    Travis - I love you anyways
    Joss Stone - Spoiled
  • topic 2004 te açılmış ama aklıma gelen şarkıyı ben de yazayım M.Jackson I just can't stop loving you
    "Each time the wind blows, I hear your voice so , I call your name..." ne şarkıydı bea vakt-i zamanında.

bir de whereever you go what ever you do I will be right here waiting for you vardı cliff richards'dan.

george michael - careless whispers.tüm zamanların en romantik şarkısı. üzerine ne şarkı yapıldı ne yapılır.

romantik değil ama sözler tamamen farklı ama another day in paradise'ın müziği çok harika.

vs... daha çoook ama bunlar eski. yeni nesil beğenmeyebilir. zevkler değişiyor . ayne kalması da doğru olmazdı zaten.insan tabiatına aykırı.
  • zimizt ten last nayt ay drımt dat sambadi lavd mi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.