Şimdi Ara

En Sağlam Lastik Üreticisi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En iyi marka oldugunu dusunmuyorum. Her markanin birbirine ustun modelleri olabilir olaya model olarak bakmak daha dogru bence tipki arabalarda oldugu gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

kışlastiğinde alınabilir ucuzluğu ile Petlas var kışın yavaş kullanım olacağından yeterli, yazlastiğinde performansı düşüyor,

205 55 16 ya yaz lastiği için sizin öneriniz ne olurdu? Teşekkürler.

• Her markanın iyi lastikleri var bence.İlla ki bir markayı çok iyi diyemem.Şu an ki aracımda Contiental var.Çok memnunum.
  • 1.michelin 2.continental
  • Aynı araçta ikinci takım Bridgestone kullanıyorum

ER 300 miadını doldurana dek kullandım

Efficient grip Performance aldım

3 ay sonra sattım

Bridgestonea döndüm t001 ile

Trafikte mevzu güvenlikse gerisi teferruattır

• Büyük markalarda farklı görüşler var.Ama Lassa'nın sağlamlığına çok rahat onay veririm.Lassa çok yüksek bütçeleriniz yoksa alabileceğiniz en garanti lastik markasıdır.Yol tutuş performansı,konforu elbette ki çok ileride diyemem ama vasat lastik markalar içerisinde en sağlam ve güvenilir olanıdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • en sağlam lastik üreticisini ne yapacaksın ,fabrikayı mı alacaksın yahu :)

her firmanın iyi olan modeli ve kötü olan modeli var

kötü derken de bir başka firmaya göre daha kalitesiz olabiliyor

tabi birde fiyatına göre nedir diye düşününce işler yine değişir
  • Buradan en iyi yaz lastiği test sonuçlarınahttp://www.tyrereviews.co.uk/Tyre-Tests/#summer

Buradan da en iyi kış lastiği test sonuçlarına bakabilirsiniz.http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre-Tests/#winter
  • Tabiki Goodyear lastik olayında 1 gömlek tüm firmalardan önde kalite li lastik yapıyo goodyear kullanan bilir. Bn goodyear lastik fabrikasında çalışıyorum emin olun goodyear dan iyisi yok kesinlikle reklam da yapmiyorum çogu yenilikde öncülüğü goodyear yapmıştır.lastiği ilk yapan firma goodyear. Hatalı lastik çıktıgı zaman direk skrep yapiliyo yani kesilio. Çogu fabrika tamir edip kullanıcıya ulaştırıyor. Kesinlikle kaliteden taviz yok goodyear da. Ama lastikleri pahalı.

• Pirelli çünkü Formula 1 Pirelli kullanıyor.
  • Nokian.. yol tutuşu çok iyi.. oldukça da sessiz... f/p si çok yüksek
  • Continental

• quote:

Orijinalden alıntı: ayigucu

quote:

kışlastiğinde alınabilir ucuzluğu ile Petlas var kışın yavaş kullanım olacağından yeterli, yazlastiğinde performansı düşüyor,

önerim malzemesi daha fazla olan öncelikle Bridgestone ER300 185 TL yapayım pazar günleride açığız buyrun gelin,
    Suntek STK 91V 135 TL
    goodyear effiencegrip 175 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 28 Aralık 2014; 9:33:12 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ayigucu

quote:

önerim malzemesi daha fazla olan öncelikle Bridgestone ER300 185 TL yapayım pazar günleride açığız buyrun gelin,
    Suntek STK 91V 135 TL
    goodyear effiencegrip 175 TL

Çok teşekkürler.

• Nokian nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.f

Nokian nasıl?

14-15 derecede kış lastiği sorun olmaz vede çamurda daha iyi olur diş derinliği fazla olduğu için, 20 derece üzerinde sorunlar çıkar yol tutuş zayıflar, kış lastiği pahalı muhafaza etmek aşınıp bitmesini önlemek için kış sonu çıkarmak lazım
    bu ölçüler, Bridgestone lassa goodyear prelli petlas gibi Dünya ekvator kuşağı civarı üreticiler için geçerli,
    Dünya Kuzey yarım kürede Norveç de üretilen Nokian adeta buz pistinde arabanızı kullanmanızı sağlamayı amaçlamışlar, bu nedenle ısı değerleri daha düşük erken çıkarmalısınız yoksa lastik eridi bittti gitti diyorlar.
    iklimi soğuk Polonya üretimi goodyear sava debika bunlarda aşırı yumuşak ısı değerleri biraz düşük erken çıkarılmalı.
    Kuzey yarım küre buz ülkelerinin yaz lastikleri bizim yaz şartlarında eriyor az km yapıyor,
    Nokian pahalı, kaça alabiliriz sorusu çok önemli,

• Michelin.

• Continental forever
  • Good Year diyorum çok dengeli lastik üretiyorlar ne sert ne yumuşak ortasını tutturmuşlar tam bizim yollarımıza göre.
    Bridgestone,continental ın lastikleri çok sert,konforsuz
    michelin çok yumuşak lastikler üretiyor bizim yollarımıza göre değil.
  • mumkun oldugunca uretim yeri Turkiye olan lastikleri tercih ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.