Şimdi Ara

En Sevdiğiniz 10 Şarkıcı/Grup! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
5
Favori
5.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2) Michael Jackson
    3) Era
    4) Florence And The Machine
    5) Jason Mraz
    6) Cirrus
    7) The Ting Tings
    8) T.a.t.u
    9) Talamasca
    10) GaGa
  • 1-) Green Day
    2-) Coldplay
    3-) Mat Kearney
    4-) Rammstein
    5-) One Republic
    6-) Alan Jackson
    7-) Avril Lavigne
    8-) Leona Lewis
    9-) Linkin Park
    10-) OST bestekârlarından birisini yazayım. Hans Zimmer.
  • 1-Placebo
    2-Coldplay
    3-Barış manço
    4-Zeki müren
    5-Quenn
    5-Linkin park
    6-Emre aydın
    7-Radiohead
    8-Eminem
    9-Pet shop boys
    10-Keane
  • 1)Jovanotti
    2)Pet Shop Boys
    3)David Guetta
    4) Ferdi Tayfur
    5) iLHAN irem
    6)chemical brothers
    7) çoşkun sabah
    8) röyskoop
    9) modern TALKİNG
    10)eMRAH
  • 1)Metallica
    2)Rammstein
    3)System of A Down
    4)Red Hot Chili Peppers
    5)Eminem
    6)Nirvana
    7)Three Days Grace
    8)Evanescence
    9)Michael Jackson
    10)Jay-Z

1)Manga
    2)Duman
    3)Cem Karaca
    4)Barış Manço
    5)Sansar Salvo
    6)Ceza
    7)Pit10
    8)Hayko Cepkin
    9)Teoman
    10)Gripin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BehindTheMask -- 8 Şubat 2013; 15:14:44 >
  • 1.Michael Jackson
    2.Bob Marley
    3.Sean Paul
    4.Elton Jhon
    5.İnner Circle
    6.Sagopa Kajmer
    7.Rihanna
    8.Bad Boys
    9.Dimmu Borgir
    10.Ankaralı Namık
  • 1-coldplay
    2-linkin park
    3-sia
    4-david guetta
    5-pitbull
    6-rihanna

muzik konusunda cok bilgeli ve zevkli degilimdir.Genellikle alternatif rock dinlerim.
  • 1- Yusuf Hayaloğlu
    2- Ahmet Kaya
    3- Erdal Erzincan
    4- Kıvırcık Ali
    5- Ayna
    6- Michael Jackson
    7- Beyonce
    8- Sıla
    9- Death (Chuck Schuldiner)
    10- Tarkan
  • 1) Mushroomhead(benden başka dinleyen görmedim. Elektro-endüstriyel grubudur. Simple survival ve come on şiddetle tavsiye edilir)
    2)slipknot
    3)brutal6(Arjantinli slipknot çakması grup)
    4)stonesour
    5)opeth(çok az dinlerim ama dinlerim yinede)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Castles

Şuraya bak la her konuda aynı mesajlar.. Ya forum olarak herkesin zevki aynı, ya da milletin bildiği sanatçı sadece birkaç sanatçıyla sınırlı. Iron Maiden, AC/DC, Pink Floyd, The Beatles, Metallica vs. hep aynı isimleri görüyorum. Birkaçınız hariç çoğunuzun listesi nerdeyse aynı birbiriyle
    Neyse ben de yapayım bari bi liste, eğer bu sanatçılardan en az birini bile dinleyen varsa alıntı yapsın merak ediyorum türkiyede bu grupları dinleyen bi ben mi varım diye.

10) Vampire Weekend

9) Passion Pit

8) MGMT

7) Lily Allen

6) Grouplove

5) The XX

4) Foster the People

3) Metric

2) Two Door Cinema Club

1) Crystal Castles

2-6-7-8-10

• quote:

Şuraya bak la her konuda aynı mesajlar.. Ya forum olarak herkesin zevki aynı, ya da milletin bildiği sanatçı sadece birkaç sanatçıyla sınırlı. Iron Maiden, AC/DC, Pink Floyd, The Beatles, Metallica vs. hep aynı isimleri görüyorum. Birkaçınız hariç çoğunuzun listesi nerdeyse aynı birbiriyle
    Neyse ben de yapayım bari bi liste, eğer bu sanatçılardan en az birini bile dinleyen varsa alıntı yapsın merak ediyorum türkiyede bu grupları dinleyen bi ben mi varım diye.

o saydığın AC/DC, Beatles gibi grupların neden hep yazıldığını hiç düşündün mü ? çünkü kaliteliler ve alanlarının en iyileri, şimdi sen o çok dinlenmeyen grupları saydın ya çok marjinal oldun tebrikler, kaliteli müzik yapsalardı senin dinlediğin grupları da dinlerdik, sana Foster the People ile mutluluklar biz Beatles, AC/DC, Pink Floyd ile mutluyuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Vito-Scaletta

quote:

o saydığın AC/DC, Beatles gibi grupların neden hep yazıldığını hiç düşündün mü ? çünkü kaliteliler ve alanlarının en iyileri, şimdi sen o çok dinlenmeyen grupları saydın ya çok marjinal oldun tebrikler, kaliteli müzik yapsalardı senin dinlediğin grupları da dinlerdik, sana Foster the People ile mutluluklar biz Beatles, AC/DC, Pink Floyd ile mutluyuz

O zaman Justin Bieber,PSY,One Direction mükemmeller,biraz işin içinde piyasacalıkta var açıkçası

• Megadeth
    Annihilator
    Trivium
    Opeth
    System of a down
    Wolf
    Scars of life
    Hakkı bulut

• ayna
    mor ve ötesi
    duman
    gripin
    pinhani
    metallica
    linkin park
    godsmack
    blink 182
    crazytown
  • 1- Led Zeppelin
    2- Lady Gaga
    3- İron Maiden
    4- Pink Floyd
    5- Metallica
    .
    .
    .
  • MGMT
    Coldplay
    Kaiser Chief
    Rammstein
  • quote:

quote:

grup ne kadar az bilinirse dinleyen kişinin cool olma oranıda o kadar artıyor. bunu bilmiyor muydun?

• Sagopa Kajmer
    Kolera
    Şahsi
    Vale
    Sad
    Hidra
    Sagopa
    Sagopa
    Sagopa
    Sagopa
    Sonuna kadar sagopa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

quote:

grup ne kadar az bilinirse dinleyen kişinin cool olma oranıda o kadar artıyor. bunu bilmiyor muydun?

Aynen. Türk insanının anlamsız farklı olma çabalarından bir örnek... Underground grupları filan dinleyenler de cool oluyor...

1) Metallica
    2) Tool
    3) Dream Theater
    4) Slayer
    5) Megadeth
    6) Iron Maiden
    7) Pink Floyd
    8) Opeth
    9) Marcus Miller
    10) Motorhead

Aslında bunlar arasında sıralama yapamam. Hatta liste 100leri çok rahat geçer. Hepsinin yeri ayrı benim için.

• 1.İron Maiden
    2.Trivium
    3.King Crimson
    4.Dire Straits
    5.Deep Purple
    6.Guns N' Roses
    7.Pink Floyd
    8.Queen
    9.Scrorpions
    10.Sean Paul
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.