doritos dışında ve doritosunda turuncu paketi dışında cips yiyenlerin ağız tadında sorun vardır =))
tek yediğim cips vardır ve oda budur ;
/>
+1905 canım çekti
quote:
Orijinalden alıntı: Ciudad de México
/>
+1
quote:
Orijinalden alıntı: Halleluja
Arkadaşlar benden size bir öneri eski pringlesi bilen bilir müthiş bi tadı vardı ve daha tuzluydu yeni nesil kırmızı düz pringlesların tuz oranı azaltıldı eğer eski pringlesin tadını istiyorsanız bunu öneriyorum mutlaka deneyin.
sırf bu cipsi koymak için girmiştim ama ben o kadar aramama rağmen Türkiye'de bulamadım, İngiltere'de yemiştim bunu.
quote:
Orijinalden alıntı: -TRioN-
Eskiden alırdım içinde en fazla 5 tane vardı. Şimdi göremiyorum. Resminide zor buldum zaten hatırlayanlar olacaktır. Pekos acılı
aldığımızda zaman sosunu yalardık önce hey gidi yıllar heey
Hey Allah ım ya girdim konuya canım acayip pringles çekti. Taa markete gittim aradım bütün marketi yoktu ( ben var diye hatırlıyordum kaldırmışlar heralde ) biyerlerim şişmezse iyi
Özlüyoruzz
quote:
Orijinalden alıntı: Lawagolem
kralınızı selamlayın...
Yapma bunu yapma bunu
ben klasik rafıls ve leys severim en çok çünkü adam akıllı acılı cips yok patosunki ve rafılsın acılısı iyi ama ben daha çok acılı seviyorum bildiğiniz en acı cips nedir yazarsanız sevinirim bide piringıls patatesi cipsimi başka bişeymi ben hamura benzetiyorum onu :D ama o kadar pahalı olması sık tüketirim bende.
Kenara çekilin..
Reklamıyla büyüleyen çerezim geliyor..
DABİ DABİ
quote:
Orijinalden alıntı: madman1
bunu unuttunuz galiba
tam yok artık hc mi benim gibi alaturca seven yok diyecektimm
quote:
Orijinalden alıntı: CenabetFM
Çerezzaaaaaaaaaaaaa
Offf şimdi gidip alıcam 3-4 paket ye ye bıkmıyorum nasıl bir lezzettir.
quote:
Orijinalden alıntı: -TRioN-
Eskiden alırdım içinde en fazla 5 tane vardı. Şimdi göremiyorum. Resminide zor buldum zaten hatırlayanlar olacaktır. Pekos acılı