şini sableye , dratinice artık pe kullanmıom ama nese,Feraligatr bunuda artık kullanmıyom,mewtwo var eh işte
quote:
Orijinalden alıntı: wandy
şini sableye , dratinice artık pe kullanmıom ama nese,Feraligatr bunuda artık kullanmıyom,mewtwo var eh işte
shiny gengar(100lvl) dark alakazam(100lvl) dark espeon(100lvl yeni ataklar ekledim) mewtwo(100lvl) hepside takımımda
quote:
Orijinalden alıntı: 36Boys
shiny gengar(100lvl) dark alakazam(100lvl) dark espeon(100lvl yeni ataklar ekledim) mewtwo(100lvl) hepside takımımda
Alıntıları Göster
kapışmak istermisinzzzz
quote:
Orijinalden alıntı: darkmew
kapışmak istermisinzzzz
Alıntıları Göster
Blastoise ve Alakazam.
quote:
Orijinalden alıntı: Empfindung
Blastoise ve Alakazam.
Alıntıları Göster
dark houndom sihny aerodatchy Dark Salamance(normali zor çıkar bende dark ı var)
quote:
Orijinalden alıntı: NoT1mPoSS1bLe
dark houndom sihny aerodatchy Dark Salamance(normali zor çıkar bende dark ı var)
Alıntıları Göster
SHINY MEW
quote:
Orijinalden alıntı: jason306
SHINY MEW
Alıntıları Göster
SHİNİY ENTEİ,ARTICUNO
quote:
Orijinalden alıntı: x-boy
SHİNİY ENTEİ,ARTICUNO
Alıntıları Göster
SHİNY-DARK SABLEYE
quote:
Orijinalden alıntı: EDZCNGNNC
SHİNY-DARK SABLEYE
Alıntıları Göster
dratini ve lapras.
quote:
Orijinalden alıntı: teenydragon
dratini ve lapras.
Alıntıları Göster
dark sabyele dark banette dark deoxy dark mewto dark lugia
quote:
Orijinalden alıntı: emre_14
dark sabyele dark banette dark deoxy dark mewto dark lugia
Alıntıları Göster
herkes craterdeki pokelerini yazmış sanırım benim pokemon dunyasında en sevdiklerim
charmander,charizard,heracross,pidgey,raikou,houndour,houndoom,rapidash ve lucario ile munclax daha çok var ama sayamıom
quote:
Orijinalden alıntı: Scythe Law
herkes craterdeki pokelerini yazmış sanırım benim pokemon dunyasında en sevdiklerim
charmander,charizard,heracross,pidgey,raikou,houndour,houndoom,rapidash ve lucario ile munclax daha çok var ama sayamıom
Alıntıları Göster
Mewtwo her zaman 1 numara olmuştur benim için. pokemoncrater'in mal adminleri gerçek gücünü oyuna yansıtamamış olsalar da farketmez, pokemon aleminin kralı Mewtwo'dur.
quote:
Orijinalden alıntı: sano
Mewtwo her zaman 1 numara olmuştur benim için. pokemoncrater'in mal adminleri gerçek gücünü oyuna yansıtamamış olsalar da farketmez, pokemon aleminin kralı Mewtwo'dur.
Alıntıları Göster
dark mewtwo
quote:
Orijinalden alıntı: At Düşkünü
dark mewtwo
Alıntıları Göster
en sevdigim pokemon d.gengar en favori pokemonlarım ise d.sableye d.aggron ve s.cacturne
quote:
Orijinalden alıntı: Ytf
en sevdigim pokemon d.gengar en favori pokemonlarım ise d.sableye d.aggron ve s.cacturne