ne babsı yaa benım 580 ım.kendımde yarın antalyaya gıdıyorum yuklu arabam senınle tanışmak ısterım bandırmaya ara sıra düşüyorum.gemıyle ıstanbula gecıyorum.arabalarımda söför var benım
üzgünüm neden ınandırıcı gelmıyorum bılmıyorum.mutlaka bulurum senı.gelırsem.
quote:
Orjinalden alıntı: vabisci_r620
üzgünüm neden ınandırıcı gelmıyorum bılmıyorum.mutlaka bulurum senı.gelırsem.
İnşallah...
hadı allaha emanet ol benden bu kadar sonra gene görüşürüz inş.
quote:
Orjinalden alıntı: vabisci_r620
hadı allaha emanet ol benden bu kadar sonra gene görüşürüz inş.
Sende Allah'a emanet ol..
İnşallah görüşücez.
Ortamı yumuşatalım.AS 950
Bir saab hayranı olarak SCANIA diyorum..Fakat seriler hakkında bi bilgim yok
quote:
Orjinalden alıntı: kaf_kaftr
Bir saab hayranı olarak SCANIA diyorum..Fakat seriler hakkında bi bilgim yok
Her serisi güzel.Sorun olmaz :)
SCANIA
isikalp durmadı kardeş yeni hino çıkacakmış aynı daf gibi kupası olucakmış kardeş
bmc
abiler selamınaleyküm. benim size bii sorum olacaktı kısmetse kamyona çıkacam ben bi türlü aktarma vitesini öğrenemedim bana yardımcı olursanız sevinirim tökezlemek istemiyorum saygılarrr
abiler selamınaleyküm. benim size bii sorum olacaktı kısmetse kamyona çıkacam ben bi türlü aktarma vitesini öğrenemedim bana yardımcı olursanız sevinirim tökezlemek istemiyorum saygılarrr
actross ayrı axor ayrı.axor türkiyede üretilen bir araç actross almanyada üretilen.nie üretimi durdursunlar.scania konusuna gelirsem ben duyduğumu sölylüyorum bizde bu işin içindeyiz.ayrıca actross la scania volva karşılaştırılmaz.actross her anlamda ikisindende iyi.şöyle birşeyde var.bu iş için magnumda alsan aynı parayı kazanıyosun axor alsanda.sonuçta axor en ideali.şoförlerde axordan memnun.onun şanzımanı hangi arabada var.hangi arabada böyle kolay vites değiştiriliyor?
kardeşim sen ne diyorsun yaa ??? biz qözümüzle qördük 35 ton attılar aksora avanosu 3 ile (1'in takviyesi olur) çıktı sağlam değil scania ve volvo'nun yanında konforu yok yakıtı yok ve şanzuman çok kötü ya tam otomatik olcak yada tam manuel olcak yok kalkarken debriyaja bas vites atarken basma bu ne ya scania ve volvo kadar kaliteli şirket ve şöför yandaşı bir araba yoktur olamaz ha bizde BMC Pro1144 alıcaz beğenmediğiniz pro axor'a yolda nal toplatır . Türkiye'de üretilen Mercedes_benz'ler beş para etmez Actros lara diyecek lafım yok ama asla hiçbir araba Scania ve Volvo'nun yerini tutmaz bunu unutma sende Mercedes Axor 1840 Ls war die Mercedes en iyi olcak değil