Şimdi Ara

en sevdiginiz korku filmleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
2.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 13.Cuma güzeldir..Ayrıca bi arkadas SE7EN demiş cidden cok güzel film izlemeni öneririm.
  • walla ben şeytan ı baya severek izlemiştim üstüne tanımam
  • boş oda - vacancy
  • Şeytan Çarpması nı izlemiştim güzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akçalı. -- 4 Eylül 2007; 21:17:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: trigger440

boş oda - vacancy

O film korku değil. Gerilim. Onu izleyip korkuyosan bu filmde ne yaparsın bilmem; Evil Dead II: Dead by Dawn.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Algol Perseus

quote:

boş oda - vacancy

O film korku değil. Gerilim. Onu izleyip korkuyosan bu filmde ne yaparsın bilmem; Evil Dead II: Dead by Dawn.

korku filmi olmadığını biliyorum. zaten buraya yazılanların yarısı korku filmi değilki
  • Haklısın; Lanetli Tepe'ye güzel diyen adamların korku filmi izlediğinden şüphe ederim zaten.
  • SHUTTER (2004)
     en sevdiginiz korku filmleri

mümkünse gece 01 civarı izleyin ve yine mümkünse ses sistemiyle olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electronspin -- 6 Eylül 2007; 10:34:26 >
  • korku değil ama SE7EN
    izlemeyen kalmasın
  • quote:

Haklısın; Lanetli Tepe'ye güzel diyen adamların korku filmi izlediğinden şüphe ederim zaten.

acayip bi filmdi o zaten ne doğru düzgün bi konu ne gerçekçi varlıklar yarısında kapattım
  • elin gavuru yapıyor bizim türkler niye yapamıyor.okulu izlediğimde bırakın korkuyu biz gülüyorduk.dabbeyi de hiç sevmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: JeFFreY.JeY

quote:

Orjinalden alıntı: Mens Rea

Shutter

+1
    Mükkemmel....

ben de merak ediyorum şimdi baktım da yorumlar güzel bu film hakkında (genel olarak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleep -- 7 Eylül 2007; 12:03:04 >
  • Vaaay arayacağım bir film daha çıktı!!!! Teşekkürler!!! Ben uzak doğu filmlerine meraklıyımdır da (özellikle gerilim, korku olanları) Shutter'ı nasıl duymadım hayret ettim kendime yuh bana
    Ayrıca yukarıda yazılanların arasında korkudan çok gerilim filmi var dikkat!!
    Daha çok yazılmamış filmler yazmaya çalışacağım;
    1-Boogeyman: Eğer korkmak istiyorsanız kesinlikle izlemeniz gerekli. Hem film senaryo olarak çok iyi hem teknik hem oyunculuk olarak... Türkiye'de pek rağbet görmediği için üzüldüm. Çünkü izlettiğim herkes hayran kaldı fragmanını bulun bir yerden ve izleyin (benden de bulabilirsiniz) kesinlikle fragmanı iyi kendisi kötü filmlerden değildir.Şiddetle tavsiye edilir.
    2-Kanlı ayakkabılar( The Red Shoes): Farklı bir konu ve bencilliğin insana neler yaptırabileceğini gösteren bir korku filmidir.
    3-Ön Sezi (Premonition): Sonlarına doğru hareketlenen, pek te fena olmayan (benim fikrim ise 5 üzerinden 4 ama önceki yorumumu genel izleyicilere göre yaptım, sonuçta aramızda Ring'i beğenmeyenlerde var) bir gerilim filmi.
    5-Enfeksiyon ( Infection): Hasaneler kendi başlarına zaten korkutucu oluyor eğer sizin içinde böyleyse garip hastane filmidir tavsiye edilir. Özellikle sonu çok hayretvericidir (gerçi ben alışkınımdır böyle şeylere)
    6-Makinist: Eğer psikoloji senin merak alanlarında ise görülmesi gereken bir film. Aslında başarılı sayılamaz ama izlemelisin.
    7-Travma (Trauma): Eğer psikolojik gerilim filmi dersen 2. numaramda bu yer alır. Öneririm. Sarsıcı bir filmdir çünkü.
    8-Kelebek Etkisi (Butterfly Efect): İşte psikolojik gerilim filmlerimin 1. sırada yer olanı. İzlemişsindir. Eğer izlemediysen güzel ve heyecanı gittikçe artan bir filmi kaçırmışsındır demektir.
    9-Kapı Komşusu (Next Door): Bu da 3. sıramda yer alıyor. Psikolojik gerilimdir. Şaşırtıcı ve etkileyicidir. Yalnız fazla erotizm içerir.
    10-Şekeradam (Candyman): Clive Berker'dan eski ama etkileyici bir korku filmi. İzledikten sonra aynanın karşısında duramayacaksın bir süre.
    11-Şüpheli Yok (Suspect Zeo): Eğer Seven'ı beğendiysen (yada polisiye/gerilim seviyorsanız) kesinlikle izlemelisin. Carrie-Anne Moss hayranlarına duyurulur.
    12-Üç Sıradışı (Three Extremes): Gerçekten sıradışı bir üçleme (Tek filmde). Uzak doğu filmlerini sevenlere duyurulur.
    13-Hayalet Sesler (Whıte Noise): Tekno korku filmidr kendisi. Gerçekten alıntı olduğu söylenilmektedir. Eğer ne olduğu merak ediyorsanız izleyin ve görün! Kafanız gerçekten karışabilir. Ve ayrıca uzak doğu korku filmlerinin o dramsı havasını da taşımaktadır.
    14-Ölüm Çıkmazı (Kane No See Evil): Eğer sapık katil filmlerini seviyorsan izlemelisin çok kaliteli cinayet sahneleri var. Ses efektleride gayet başarılı.
    15-Mumya Evi (House Of Wax): Sapık Katil türü sayılan bir film daha. Özellikle Paris Hilton Çok muazzam ölüyor!
    16-Örümcek Ormanı (Spider Forest): Uzak doğudan başarılı bir gerilim filmi daha. Gerçekçi sahneler içerir.
    17-Ölüm Provası (Audition): Kült gerilim filmidir. Özellikle işkence sahneleriyle ön plana çıkmaktadır.
    18-Stigmata: Dinsel korku filmidir. Sonuna doğru kaliteyi düşürse de Milenyumun ilk filmlerindendir. Filmin tarzına da bu sinmiştir.
    19-Karanlık Sular (Dark Water): Japon yapımı daha dramasal Hollywood yapımı ise psikolojiktir. İkisi de görülmeli bence.
    20-Beyza'nın Kadınları: Türk gerilim filmleri arasında polisiye/gerilim olarak çok iyi bir yapımdır. Senaryoda biraz aksaklıklar olsa da izleme fırsatı bulduğunda izle. Benden önce kişilik bölünmesinden bahsederek benim ikinci plana düşmeme neden olmuştur
    İşte arşivimdeki önerebileceğim aklıma gelen (ve daha çok genel izleyicilere hitap eden) filmler. Az kaldı önüme ne glirse yazacaktım zor tuttum kendimi
    Not: İyi bir Korku/Gerilim izleyicisi olarak Hiç bir Türk yapımı korku filmini önermem. Çünkü hepsi vasatın altında. Özellikle de Dabbe ve Araf'tan uzak durun. Hatta görünce kaçın!!!
    İyi seyirler!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Sephia Tone -- 9 Eylül 2007; 4:54:51 >

• korkunç bir film 1-2-3-4
  • SAW serisine korku filmi demeği ne zaman bırakacaksınız..

bu arada BEGOTTEN iyidir
  • evil dead 1 bulursanız izleyin çok iyi , bir dağ evinde geçiyor
    quote:

quote:

boş oda - vacancy

• Bu arada daha az önce Hasat Zamanı'nı (The Reaping) izledim oldukça başarılı buldum. Çok kaliteli olmuş bence. Senaryo biraz kötü olsada sırf efektler için bile izlenir. Dinsel Korku filmleri sevenlere önerilir....
  • Hort
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.