Bildirim
En sevdiğiniz pokemon hangisiydi ? (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: CriminaL!
Charmander ve evreleri
aynen ha bide pika pika pikachu pika pi -
quote:
Orijinalden alıntı: ilker322
quote:
Orijinalden alıntı: strify
Kadabra tabi ki.
+1 çok nadir görüyordum ama cok seviyordum
Birde tabiki balbazar
balbazar ve kadabra candır canandır
-
quote:
Orijinalden alıntı: visceroid
Hiçbiri..
Vay cool. -
quote:
Orijinalden alıntı: Buğra26
Bu değişik pokemonları ben daha yeni görüyorum. Eskiler daha iyi ama..
Yeni çıktı sayılır bunlar 5. Nesil. -
-
AYAKLI POKEMON. Çocukken kasapta çalıştım 3 ay. Kalın kafalı bir kalfamız vardı. Ustayı deli ederdi. Usta ona ayaklı pokemon diye seslenirdi -
Bu 3 lü Hem çok Karizma Hem de Çok Güçlü
-
krabby diyen çıkmamış hayret lae. -
quote:
Orijinalden alıntı: Fakir Kemancı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.EREN -- 14 Ağustos 2011; 20:44:48 >
-
Sadece 1. nesilleri seviyorum ben. Sonrakilere hiç ısınamadım zaten 2. sezondan sonra da izlemedim. -
Arceus -
Pokomon ayırt etmem hepsini severim ama pokemonu türkiyedeki herkez gibi gerizekalının birinin kendisini pikaçu sanıp (abi charizard olsa bişey demiyecem buterfly olsa pijigeto felan olsa tamamda pikaçu ne ya o uçabiliyo mu mal) camdan atlamasına kadar izleyebildim ondan sonra koptuk sineması çıktı bizde o zaman ne arar bilgisayar internet evde atari mario oynadığımız zamanlar ki ebebeyinlerimizde genelde 1-2 yıl sonra TV de yayınlanır mantığı hakim olduğundan sinemaya boşuna para vermeyiz biz.Neyse gel zaman git zaman yeni nesil pokomonlar çıkmış ben onlara hiç alışamadım galiba 2. 3. 4. 5. nesil pokomon diyorlar bunlara bunların karizması 0 sonradan uyduruldukları apaçık ortada şekillerinde bile meymenet yok bebeklerin hoşlanacağı gibi yaratıklar hepsi yumurta gibi top gibi aynı bi charizard karizması yok bi kadabra karizması yok yani herşeyin olduğu gibi çıkar için pokomonunda içine ettiler saygılar -
Ben Gastly,Bulbasaur,Mewtwo,Onix severdim.
Ah ulan ah ne oynardım tasolarıyla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uluç. -- 14 Ağustos 2011; 21:18:07 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Neonight
Pokomon ayırt etmem hepsini severim ama pokemonu türkiyedeki herkez gibi gerizekalının birinin kendisini pikaçu sanıp (abi charizard olsa bişey demiyecem buterfly olsa pijigeto felan olsa tamamda pikaçu ne ya o uçabiliyo mu mal) camdan atlamasına kadar izleyebildim ondan sonra koptuk sineması çıktı bizde o zaman ne arar bilgisayar internet evde atari mario oynadığımız zamanlar ki ebebeyinlerimizde genelde 1-2 yıl sonra TV de yayınlanır mantığı hakim olduğundan sinemaya boşuna para vermeyiz biz.Neyse gel zaman git zaman yeni nesil pokomonlar çıkmış ben onlara hiç alışamadım galiba 2. 3. 4. 5. nesil pokomon diyorlar bunlara bunların karizması 0 sonradan uyduruldukları apaçık ortada şekillerinde bile meymenet yok bebeklerin hoşlanacağı gibi yaratıklar hepsi yumurta gibi top gibi aynı bi charizard karizması yok bi kadabra karizması yok yani herşeyin olduğu gibi çıkar için pokomonunda içine ettiler saygılar
izlemediğiniz için öyle geliyor. mesela 2. nesil pokemonlardan chikorita sevimli gelmeyebilir size ama animeyi izlediğinizde ilk serideki pokemonlar gibi bağlanıyorsunuz. aynı şekilde totodile da öyle.
totodile
chikorita
/>
ben mesela dragon ball'ı izlememiştim goku kuririn falan derlerdi çok itici gelirdi. şimdi tüm seriyi izledim fanları oldum. onun gibi birşey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 14 Ağustos 2011; 21:23:29 >
-
Mistirmay var ya cam felan yapıyordu sebepsizce seviyordum. -
Mistirmay var ya cam felan yapıyordu sebepsizce seviyordum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Neonight
Pokomon ayırt etmem hepsini severim ama pokemonu türkiyedeki herkez gibi gerizekalının birinin kendisini pikaçu sanıp (abi charizard olsa bişey demiyecem buterfly olsa pijigeto felan olsa tamamda pikaçu ne ya o uçabiliyo mu mal) camdan atlamasına kadar izleyebildim ondan sonra koptuk sineması çıktı bizde o zaman ne arar bilgisayar internet evde atari mario oynadığımız zamanlar ki ebebeyinlerimizde genelde 1-2 yıl sonra TV de yayınlanır mantığı hakim olduğundan sinemaya boşuna para vermeyiz biz.Neyse gel zaman git zaman yeni nesil pokomonlar çıkmış ben onlara hiç alışamadım galiba 2. 3. 4. 5. nesil pokomon diyorlar bunlara bunların karizması 0 sonradan uyduruldukları apaçık ortada şekillerinde bile meymenet yok bebeklerin hoşlanacağı gibi yaratıklar hepsi yumurta gibi top gibi aynı bi charizard karizması yok bi kadabra karizması yok yani herşeyin olduğu gibi çıkar için pokomonunda içine ettiler saygılar
1.Pokomon değil.
2.Herkez değil.
-
5. sezondan itibaren yayınlasalar türkçe olarak, her hafta 1 tane mümkünse biz izleyebilelim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X