Şimdi Ara

En sevdiğiniz support hangisi? Sebebi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Alistar çok oynuyordum ama ne zamandır acayip ölü bi kombo yapıyoz 16 sn cd. Ondan sonra sadece ortalıkta dolaşıyoz acayip ölü hero

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuumi. Adama sülük gibi yapışıyor. Kapi calinda rahatlikla kalkip bakabiliyorsun

• Soraka çünkü arkadaşlarımı yanlarında olamasam bile kurtarabilmeyi seviyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alistar

Ultiyi açmış beslenmiş bir Master yi adc me koşarken önce W atıyorum sonra önceden bastığım E ile stun atıyorum sonra Q ile havaya kaldırıyorum adam çıldırıyor.

Jannada çok kanser üstelik laneyi kaybetsende çok geri düşmüyor

Gerisi laneyi kazanmaya ve yanındaki adc nin oynamasına bakıyor

• bence saydığım supportların hepsi iyi sup main olarak söylüyorum. sadece can-kalkan basmayla sup yapılmaz ben alıyorum o ayrı

+Leona = rakibe güzel immobile - yere sabitleme etkisi veriyor tüm yetenekleri stun-snare gayet iyi bir sup+tanky
    +Nautilus = aynı şekilde leona gibi
    +zyra = sona ve karthus gibi çok kırılgan bitkileri bile tek yiyor ama hasarı oldukca iyi
    +janna+lulu+nami = bu 3 ünü özellikle seviyorum tam koruyucu baş taçları
    +karma = full sup eşyaları alındığında R+E güzel shield veriyor tank kasıp çaldığı canı gören şok olur Burada izleyin <
    +taric diyorum geri kalan supları unut gitsin fail bc + thresh Q leri + fail alistar comboları kaçırılan rakipler ohoo kim uğraşıcak aceleden panik atak yakalayamıyosun rakipleri ama saydığım suplarla iyi oynarsan bunların üstesinden kolayca gelirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-69F3BB092

Yuumi. Adama sülük gibi yapışıyor. Kapi calinda rahatlikla kalkip bakabiliyorsun
    Yuumi çok denedim. 10 maçtan 8 bozgun aldım. Sonra Zyra oynamaya başladım. Artık tam tersi. Zyra banlanırsa Brand alıyorum.

Soraka ve Janna da çok denedim. Lig yükselemedim. Zyra en iyisi.
  • w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baran993 -- 30 Nisan 2021; 16:44:12 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.