TR 1-hülya avşar --- sensiz kaldım 2-gökham kırdar --- yerini sevemem 3-onur mete --- bitmesin EURO 1-whitney housten --- I will always love you 2-brayn adams -celine dion --- ı do it 3-westlife --- unbreakable
benden bunlar bakalim neler çıkıcak daha ..
NOT: bu arada mewluht albay mutlumusun ufacık yazıyom
yabanci; 1.) marc anthony :my baby you 2.) brave heart 3.) celine dione :lm your lady
Tarkan-Unutmamalı Tarkan-İnci Tanem Barış Manço-Gülpembe
Evanescence-My immortal Dido-Don`t Leave Home Close to You-Baby Don`t Go
Gökhan Kırdar - Yerine Sevemem kıl-Canözüm yün - Ben delinin biriyim Sertab erener - Rüya - Yanarım Tarkan - Beni anlama - dön bebeğim mazhar alanson - ah bu ben - yandım Yaşar - boş sokak Tarık - tren emre altuğ - gidecek yerim mi var ege - yaz aşkım burak kut - bebeğimdin nilüfer - unut gitsin bide ajdar nane ile ayşe hatun kırıcan mı belimi var ki bunlar en iyileri
Evanescence -* My immortal - Hello Celeste Prince - Wherever you are Paula Cole feat.Dolly Parton - Heart Door enrique - hero jewel - foolish games Yasunari Mitsuda - Radical Dreamers Spice Girls - Viva forever jewel - kiss me
Şimdilik bu kadar eğer dinlemediyseniz bunları netten kesin indirin kazaada var birçoğu...
Candan Ercetin-Yalan Sezen Aksu-Vazgectim Rafet el roman-Son Mektup
Maroon5-She Will Be Loved Orson Welles-I know what it is to be young Manic Street Preachers-If you tolarate this
* Enrique Iglesias-Maybe * Brayn Adams-Everything I do * P!NK-Family portrait
* Demir Demirkan-Gitti gider * Kargo-Yıllar sonra * Mor ve ötesi-Bir derdim var