Şimdi Ara

En sevdiğiniz üye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

En sevdiğiniz üye

(En Son Oy Tarihi: 18.12.2011)
Giriş
  • kİM oNLAR BİLmİYORUM aMA BENİm nicK! İM OLSA keSin BEN bİRİNCİyİM
  • bi aralar "Gök Türk" vardı.. banlandı

iyi bir üyeydi
  • ben en çok kendimi seviyorum ama beni koymamışın listeye
  • quote:

Orjinalden alıntı: aKaSa

quote:

Orjinalden alıntı: bendenuzakdurun_

quote:

Orjinalden alıntı: Eswod

quote:

Orjinalden alıntı: bendenuzakdurun_

gurcan1 abim iyi konular yazıyor gerçi bir iki kişi daha var ama

ben daha çok farklı konularda yazan ama seviyeli şeykerden bahseden olarak gurcan1 diyorum

Sen gürca1 in feykimisin ya.. sabahtan beri onun başlıklarını hortlatıyorsun.. Zaten bugün üye olmuşsun

arkadaşım bak daha kaç arkadaşın konusunu hortlattım, bana iyi konu yazan adam lazım bak sinanoglunetinde konularını hort yaptım,daha bir çokda var iyi incele sonra iftira at

size

daha yeni üyesin nerden biliyorsun sinanoğlunetin konularını

aynen ben bile bilmiyorum

• sinanoğlu.net
  • ozdemir_ strafer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleep -- 19 Mart 2007; 14:00:56 >
  • gurcan1 listede basta gidiyor ama en çok banlanan adamlardan biri bu forumda,
    moralını bozma gurcan1 halka rağmen birsey yapılmaz,tarıh halka ragmen hareket edenlerin sonlarını bızlerın bilmesi açısından çok iyi bir alandır

sen oldugun gibi devam et
  • herkezi seviyorum,karşıt görüşler olmasa işin tadı olmaz
  • İyide ben bu adamların hiçbirini tanımıyorum. Bari tanına bir kaç adam koysaydın. yada moderatöleri falan yazsaydınız. Kısaca yukarıdakilerin hiç birini sevmiyorum. Sinanoğlunu daha çok sevmiyorum
  • beni seven?
  • Senin gibi banlanan üyeleri severim.
  • hani bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Neden beni kimse sevmiyor yaw ben neden formun aranılan adamı değilim koskoca adamda tek başıma yaşıyorum bende görmek istiyom adımı artık Robinson BABA senin adın yeter denilmesini istiyorum çok bi şeymi istiyorum beni sevmenizi istiyorum her yazdığım mesaj ın en az 20 üye tarafından alınıp bu gülme işareti ile dersteklenmesini istiyorum çok bi şeymi istiyorum yaw

(1)
    robinsonsuz forum olmaz robinsonsuz cumalar olmaz

• forumda en sevdim üye SERJİ
  • herkesi çok seviyorum..
  • Sürekli boş olsun dolu olsun topic açan elemanların isimlerini yazmışsın. Asıl üyeler yazılmamış
  • SERJİ BABA SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN SERJİ ARKADAŞLAR DAHA TARTIŞMAK YERSİZ OLUR......
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.