Bildirim
EN SEVİLEN KANAL HANGİSİ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
a haber -
köy tvquote:
Orijinalden alıntı: komikadam
a haber
cartoon network
Belgesel kanalları
Bbc,Nat-geo,discvory vb.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusyunus -- 9 Mart 2015; 2:04:36 > -
star tv, atv, discovery, natgeo, eurosport, ab moteurs -
Türkiye'nin en çok izlenen ve marka değeri en yüksek ulusal kanallar
1.lig
ATV
KANALD
FOX
SHOW
STAR
Kanal 7
Tv8
Samanyolu Tv
Devlet kanalları yapısı gereği yazılmadı (yoksa TRT 1 dev bu listede olurdu) -
En iyisi bence tv2000 -
Tv8 -
Hiçbirini sevmiyorum ve özel olarak takip etmiyorum ama en kaliteli yayın yapan ve diğer kanallara göre önde olan bence Kanal D. -
Yarışma için Tv8quote:
Orijinalden alıntı: Dodge
Hiçbirini sevmiyorum ve özel olarak takip etmiyorum ama en kaliteli yayın yapan ve diğer kanallara göre önde olan bence Kanal D.
Haber için Kanal D ve Fox
Dizi izlemem, dizi için kanal da seçmek yanlış olur zaten her kanalda güzel diziler var( izleyicilere göre) -
Trt1,beyaz tv,atv,a haber,kanal 7,fil tv,semerkand,dost tv,trt hd,belgesel kanallari.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.karasu02 -- 16 Mart 2015; 1:35:53 > -
Listedekilerin hiçbiri. özelikle kanal d atv show gibi kanalları asla izlemem. reklamlari 15 20dk sürüyor. enayi miyim ben neden onların sublimnal mesaj dolu reklamlarını izleyip zenginlesmelerine katkı sagliyim? aşağıdakileri izliyorum.
fil tv(güzel filmler olduğu için)
Emtv -
Hepside boş kanal bir tek ntv spor izliyorum.Yada hangisinde belgesel varsa orayı açıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: elmanderr
Listedekilerin hiçbiri. özelikle kanal d atv show gibi kanalları asla izlemem. reklamlari 15 20dk sürüyor. enayi miyim ben neden onların sublimnal mesaj dolu reklamlarını izleyip zenginlesmelerine katkı sagliyim? aşağıdakileri izliyorum.
fil tv(güzel filmler olduğu için)
Emtv -
Kanal Dquote:
Orijinalden alıntı: enoiciyiz
Hepside boş kanal bir tek ntv spor izliyorum.Yada hangisinde belgesel varsa orayı açıyorum.
Alıntıları Göster -
Spor kanallarını takip ediyorum genelde. NTV Spor başta gelir.quote:
Orijinalden alıntı: .:: Death ::.
Kanal D
Alıntıları Göster
Bir de Beyaz Futbol tabi. -
TRT KANALLARI ÇOK İY DURUMDA -
TRT KANALLARI ÇOK İYİ DURUMDA -
Kanal d ve ağlak dizilerin olmazsa olmazı fox tabiki -
ntv, ntv spor, tv8, show, starquote:
Orijinalden alıntı: Mr.Grey
Kanal d ve ağlak dizilerin olmazsa olmazı fox tabiki -
Tv2000 hangi uyduda ve içeriği ne -
quote:
Orijinalden alıntı: Katibim
Tv2000 hangi uyduda ve içeriği ne
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X