Şimdi Ara

en sevmediğiniz streamer ? neden ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bjergsenı izliyorum 2 gündür, fena oynamıyor bilek var ama çok konuşuyor tavırları falan çocukça
  • quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

bjergsenı izliyorum 2 gündür, fena oynamıyor bilek var ama çok konuşuyor tavırları falan çocukça

Zaten cocuk normaldir yani. 96'li.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

bjergsenı izliyorum 2 gündür, fena oynamıyor bilek var ama çok konuşuyor tavırları falan çocukça

Tek kelimeyle çöp, rakip takım baron kesiyor bu maviyi alıyor eyvallah al sonra git ama yok adam maviden sonra kurtları alıyor sonra gitmeye çalışıyor yetişemiyor. Kaç kere wardsız ormanda yakalanıp öldü 35k kişi izliyor birde ne var bu kadar bu çocukta anlamadım göz göre göre ölüyor izlerken diyorum bak şimdi ölecek çaat ölüyor.
  • oxi naru athene egoistin onde gidenleri hele naru bi xpeke bi froggen bi ben demez mi o an direk kapattim zaten

• Oxi p0gp
  • Dyrus, Voyboy, şu sıralar Froggen'da sıkmaya başladı ve Phantomlord.

Sevdiklerimi sayacak olursam; Aphromo, ROBERTxLEE, SirchEz
  • dyrus ne zaman izlesem feedliyo
  • bir ara extagon vardı
  • boxbox(iğrenç bir çığlık atışı var ergenliğe girmemiş henüz) bjergsen(yetenekli zannedip 1 saat kadar izledim yetenekle alakası yok oyun okuma 0) naru(özenti ergenus) oxi(ilk kez dün rastladım 1 dakikada nefret ettim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchangeable -- 4 Kasım 2013; 17:44:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeonTiger

quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Sadece Ziggs oynadığı zamanlarda Phantomlord

aynen

İyi oyuncuymus ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Born To Die

Oxi,Naru abi bu kadar egoistlik olmaz ya.

Katılıyorum streamer dediğin egoist olmaz ama izleyen izliyor işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

quote:

quote:

aynen

İyi oyuncuymus ama

phantom flash ı fail atıyor ve ignite atamıyor sinirlenmesinin nedeni bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeonTiger -- 4 Kasım 2013; 18:12:19 >

• Bjergsen ne zaman görsem feedliyor şuan izliyorum şuanda feedliyor tsmye gitmesi çok kötü olmuş
  • geçen pc yoktu, stream izleyim dedim telefondan. saat 20 civarıydı, iyi oynayan bildigim biri göremedim. naruya bakayım dedim. hayattan sogudum resmen. vi alma gankleri güçlü, lee alma gankleri güçlü, bu heronun nasıl sesi var falan filan saçmalıyordu bir şeyler. mid pls, just gimme lissandra falan filan dedi. sonra oyun onun yüzünden gitti. daha da izlemem. zaten xpekenin hareketin benzeri yaptı, tamam oyun kazanmak için yapıyor ama, öyle döndü döndü bir nami qsunu dodgelayamadı. ya yürüme ya dodgela.. o yüzdne hiç tutmuyorumn bu adamı. streamı da izleyince karar verdim, bu adamın oyunu güzel değil. izlememek lazım.

bu arada izledigimt ek türk streamı buydu, bir daha da izlemem. ben dyrus-alex ich-voyboy izlerim onlar yeter. gerisini de boşver yahu :D
  • quote:

quote:

aynen

Ahahahahahahaha çok güldüm

• Saintvicious

Trick ve siv'e çok gülerim.
  • Bjergsen'e Dyrus'a falan laf ediliyor burda abovvv gaç gaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMetallurgist

quote:

Orijinalden alıntı: Senzafiné

Wingsofdeathx çünkü solo topta çok iyi oynayan az sayıdaki streamerlardan. Herzaman stream yaptığında açıklamalar yapıyor oyunla ilgili o anda yaşananları anlatıyor.

Çok iyi oynuyorsa neden sevmiyon qısqanç xd

başlığı yanlış okumuşum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poi V

quote:

Orijinalden alıntı: Born To Die

Oxi,Naru abi bu kadar egoistlik olmaz ya.

naruyu hiç izlemedim ama oxiyi bu gün gördüm 5 dakka izlemem nefret etmeme yetti gerçekten

+1 kendini bişi sanıyor

• oxi,Zeon,opreus. Kanki zaten bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tihilu -- 4 Kasım 2013; 21:43:04 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.