ya saçma sapan konular açıp durmayın! sıkıcı oyun sana göredir kardeşim! n'apcan sıkıcı oyunu alla alla
quote:Orijinalden alıntı: Basarya saçma sapan konular açıp durmayın! sıkıcı oyun sana göredir kardeşim! n'apcan sıkıcı oyunu alla alla YA BİZDE ŞÖYLE KONUŞACAK Bİ ORTAM YARATALIM DEDİK
quote:Orijinalden alıntı: Yasin578fifa 2005BENCE EN SIKICI ŞEY SİZİN BU SALAK VE UYUZCA BERBAT VE GEREKSİZ TOPİCLERİNİZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
quote:Orijinalden alıntı: Yasin578şehir kurdu sen beni beni sıktın YASİNBABAbencede haklılar böyle saçma sapan konularla uğraşılmaz
quote:Orijinalden alıntı: aslanfaikbencede haklılar böyle saçma sapan konularla uğraşılmazAlıntıları Göster bana göre en sıkıcı oyun HL dir
quote:Orijinalden alıntı: aslanfaikbencede haklılar böyle saçma sapan konularla uğraşılmazAlıntıları Göster bana göre en sıkıcı oyun HL dir
quote:Orjinalden alıntı: sehirkurdu BENCE MARİO SİZCE hadi ya Mario muş 10 yıl önce böle demiyodun demi
quote:Orijinalden alıntı: someone74Yazdıklarınıza dikkat edinAlıntıları Göster seviyesizlik dizboyu oyun forumu giderek daha tiksindirici olmaya başladı, bence en sıkıcı şey böyle saçma sapan topicler açmak... iyi günler
quote:Orijinalden alıntı: penguenseviyesizlik dizboyu oyun forumu giderek daha tiksindirici olmaya başladı, bence en sıkıcı şey böyle saçma sapan topicler açmak... iyi günlerAlıntıları Göster vallaha bişey demiyorum..............
quote:Orijinalden alıntı: Kielivallaha bişey demiyorum..............Alıntıları Göster Yasin578 umarım hakkında gereği yapılır..
quote:Orijinalden alıntı: PHaLaNX.Yasin578 umarım hakkında gereği yapılır..Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: PHaLaNX[TUR] Yasin578 umarım hakkında gereği yapılır.. Bilgi vermek için söylüyorum yasin578 üyesi kilitlenmiştir cevap hakkı doğuracak sözlerden kaçınalım.