Bildirim
En Son Aldığınız Kitap veya Kitaplar? (140. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Okumayı yeni söken yeğenim için,
National Geographic Kids -Kertenkeleler
National Geographic Kids -Aslanlar
National Geographic Kids -Maymunlar
National Geographic Kids Tarih Öncesi Memeliler
National Geographic Kids - Yılanlar
National Geographic Kids -Yunuslar -
İndirim döneminde almıştım.
-
-
Altın kitaplar indiriminde 1 hafta önce idefixten sipariş verdim 5 kitap,haftalardır 1 king kitabı temin edilemiyor. Öyle bekliyor sipariş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Celâl Şengör - Bilgiyle Sohbet
Şevket Süreyya Aydemir - Suyu Arayan Adam
Edmond Rostand - Cyrano de Bergerac -
-
Hükümdar - Niccolô Machiavelli
Çocukluğun Sonu - Arthur C. Clarke
Monte Kristo Kontu - Alexandre Dumas
Sürgün Gezegeni - Ursula K. Le Guın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
pdf indirme sayılırsa, biz de yazalım
victor hugo - idam mahkumunun son günü
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
geçen bir söz okumuştum hocam
"Ne okudugun değil , ne kadar aklinda tutabildiğin ; ne yediğin değil, ne kadar hazmedebildiğin : (3. benzetmeyi hatırlayamadim) "
yani, çok okumak gerekli midir, değil midir?
Mesele aklında tutmak değil, her okuduğun kitap seni iyi Ya da kötü yönde değiştirir. Maksat her anlamda daha iyi bir insan olabilmek.quote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
geçen bir söz okumuştum hocam
"Ne okudugun değil , ne kadar aklinda tutabildiğin ; ne yediğin değil, ne kadar hazmedebildiğin : (3. benzetmeyi hatırlayamadim) "
yani, çok okumak gerekli midir, değil midir?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Orhan Yeniaras tan Alamut Kalesini aldım. Bi kac farklı versiyonu var yabancı bi yazar da yazmış isimler yakın. Film veya dizi yapilsa muhteşem bir sey ortaya çıkabilir :D
Kitap almayı bıraktım. Elimdekilerle idare edeceğim artık. Çok sıkıntılı bir sürecin içindeyim.
-
filmi zaten yok mu, cennetin krallığı, selahattin eyyubiyi anlatıyorquote:
Orijinalden alıntı: hib.96
Orhan Yeniaras tan Alamut Kalesini aldım. Bi kac farklı versiyonu var yabancı bi yazar da yazmış isimler yakın. Film veya dizi yapilsa muhteşem bir sey ortaya çıkabilir :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 8 Aralık 2018; 17:44:22 >
-
Selam,
Şu an için başka almak istediğim bir kitap olmadığı için 2 lira kargo bedeli ödemeyi göze aldım. Kopernik Devrimi kitapyurdu’nda 45 liraydı. İdefix’te 14,90. Bu fiyat farkını kitapyurdu’na sorduğumda aşağıdaki cevabı verdiler.
kitapyurdu.com olarak gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz.
Her kitabevinde olduğu gibi her sitede de farklı iskontolara rastlamanız mümkündür. Her ticari işletme kendi kar marjına göre satış planı yapmaktadır. Zaman zaman kampanyalarla fiyatların farklılaştığını görebilirsiniz.
Kitapyurdu.com yapabileceği en yüksek iskontoları yapma çabasını sürdürmektedir.
selamlar
www.kitapyurdu.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 8 Aralık 2018; 23:17:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
O filmi bilmiyordum bi bakayım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X