Şimdi Ara

En Son Aldığınız Kitap veya Kitaplar? (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.905
Cevap
39
Favori
114.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşar Gürsoy - Çankaya’nın Kalemşörü - Bilinmeyenleriyle Falih Rıfkı Atay
    Ruşen Eşref Ünaydın - Atatürk'ü Özlemek
    Osman Sevim - Nasreddin Hoca Fıkralarından Seçmeler
    Ahmet Kutsi Tecer - Bütün Şiirleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

oha, nazmi'yi niye banladilar yav
    Maymunun birinin kitap diye bastırdığı vasat ideolojik hezeyanlara küfrettim diye banladılar. Teşekkürler merak ettiğin için.

Ayın 11'inde bir sipariş daha geçtim Yeditepe Yayınlarında %50 kampanya olması hasebiyle. İyi oldu. Sağlam indirim yakalamış oldum. Bu indirim olmasaydı hiç aklımda yoktu ama kaderin üstünde bir kader vardır. İki, üç gün önce geldi.

En Son Aldığınız Kitap veya Kitaplar?

• quote:

Orijinalden alıntı: The Alim

KRAL KATİLİ GÜNCESİ

Kral Katili Güncesi 3 kitap 81 TL ye aldım.Umarım yakın zamanda gelir de okumaya başlarım.(Fiyat takibi yapıyordum)

Edit :ilknokta.com dan ilk alışverişim ve pazar (27.01.19) günü verdiğim sipariş bugün (pazartesi 28.01.19) sabah 10da kargoya verildi.O kadar kitap satan sitelerden alışveriş yaptım ancak bu kadar hızlı kargoya kitabim verilmedi.Bir de kitaplar gelince editlerim.

Edit 2:Kitaplarimi bugün aldim(29.01.2019).Sapasağlam geldikleri için memnunum bundan sonraki Ithaki Kitaplarimi ilknokta.com dan alacağım.
    Hocam en üstte ki kitap kral katili güncesine dahil değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• E-Nazmi E kullanıcısına yanıt
    Kitapların esiri olmuşsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonyz10c

Kitapların esiri olmuşsunuz
    Yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-Nazmi

Yani?

Alıntıları Göster
    Düşün, uygula, neticelendir.

• Bilmem farkında mısınız da burası aldığın kitapları paylaşma konusu.

Eğer çok hoşunuza gitmiyorsa bakmayın.

Değil 500 liraya istersem param da varsa 50 bin liraya da kitap alırım, bundan size ne?

İlla bir toksik tip çıkıyor bir laf etmek zorunda hissediyor kendini.

Üstünüze vazife değil herkesin her yaptığına laf etmek.

Böyle bir şey yapıyorsanız zaten ya 12,5 yaşındasınız ya da büyük de olsanız zihni olarak o yaştasınız.

Atmayayım bir daha en iyisi de rahat edin.
  • Hocam bu tiplere pek takilmaya gerek yok. Mesela adam gunde 20 lira sigaraya para verince problem olmuyor. Sen o parayla 1 veya 2 kitap alsan çıldırmışsın, şaşırmışsın muhabbeti... @E-Nazmi

Ahmet mithat efendinin kitapları nasıl? (Çalışma sevdası, gece sohbetleri)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Böcekli sümük

Ahmet mithat efendinin kitapları nasıl? (Çalışma sevdası, gece sohbetleri)
    Hocam bu kitapları henüz inceleme fırsatım olmadı ama o dönemki çoğu eser gibi şimdiki insan bilgisine göre çok basit kaçan şeyler olduğuna şüphem yok. Yani bir takım Ortaçağ'dan kalma yahut Erken Modern Dönem Avrupasından alınıp halk seviyesine indirilmiş, şimdinin lise seviyesi bilgisine denk kitaplar oluyorlar ekseriyetle.

Mesela bende bir Japon Tarih-i Siyasisi var 1900'lerin başından. Zamanında eski yazımı geliştimek için okumuştum. O kitaptakinden daha çok ve doğru bilgiyi şimdi bir google aramaıyla bulabiliyoruz.

Ben bu tarz eski Türkçe kitapları içindekilerin kıymeti için değil kendi dil zevkimi tatmin için alıyorum. O zamanın dili lezzetli geliyor ve senin retorik becerine de etki ediyor.

Yoksa çok bir numarası olduğundan değil.

• Hem geliyorsun alınan kitapların paylaşım konusunda bana esir mesir diyorsun, esiri olduğum da kitap yani ekstazi değil

sonra da "hayvanlığın lüzumu yok".

Sanki benim kazandığım parayı bana bahşayiş olarak veriyorsun da gelmişsin zart zurt diyorsun.

Kendi paramı nereye harcayacağım hususunu sana mı danışacağım hadsiz?

@sonyz10c
  • Yok ya forumu bırakacağım artık gerçekten. Çekilmiyor.
  • "Hem geliyorsun alınan kitapların paylaşım konusunda bana esir mesir diyorsun, esiri olduğum da kitap yani ekstazi değil

sonra da "hayvanlığın lüzumu yok".

Sanki benim kazandığım parayı bana bahşayiş olarak veriyorsun da gelmişsin zart zurt diyorsun.

Kendi paramı nereye harcayacağım hususunu sana mı danışacağım hadsiz?"
  • Kayıp Rıhtım'a beklerim sizi :D
    Siz hangi şehirdesiniz? Ben Denizlideyim , eğer siz de denizlideyseniz görüşelim konuşalım
    Böyle internette yazmak kolay , aklına gelen herşeyi yaz nasılsa karşı taraf hiç bir şey yapamaz uzakta çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: sonyz10c

Siz hangi şehirdesiniz? Ben Denizlideyim , eğer siz de denizlideyseniz görüşelim konuşalım
    Böyle internette yazmak kolay , aklına gelen herşeyi yaz nasılsa karşı taraf hiç bir şey yapamaz uzakta çünkü
    Yav bi git Allah'ını seversen çocuk musun nesin.
  • sonyz10c S kullanıcısına yanıt
    Bu bölümde bari seviye düşmesin. Sakin olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer5139

Kayıp Rıhtım'a beklerim sizi :D
    Sağ olun ama bir daha herhangi bir foruma kaydolmaya niyetim yok. Dh'yi de azalttım bir kaç aydır. Sadece arada sırada Keyf-i Aziz konuma cevap gelirse ve aldığım kitapların fotosunu atmak için giriyordum. İnterneti genel olarak azaltmakta fayda var zaten.
    Sizi o kadar rencide eden şey neydi onu bir yazın kitapların esiri olmuşsunuz yazmıştım
    Ne var bunda sinir hastası falan mısın ?
    Üniversitede hoca mısın , bizim üniversitede de vardı senin gibi herkese çemkiren Fevzi hoca diye biri kimse sevmezdi !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonyz10c -- 23 Nisan 2019; 19:21:3 >
  • Bana söylemeyin lütfen hocam
    İnsan gibi birşey yazdık zeka seviyemize hakaret etti toksik kişiliğimiz varmış dedi, söylemediğini bırakmıyor , cevap vermezsem devam edecek

• 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.