quote:Orijinalden alıntı: silenThief İstanbul,Amasya,Kars,İzmir,Ankara,Adana,Çanakkale,Antalya,Manisa,Kırıkkale illerinde okullar 1 hafta süresince tatil edilmiştir. Milli Eğitim Bakanlığı
quote:Orijinalden alıntı: silenThief İstanbul,Amasya,Kars,İzmir,Ankara,Adana,Çanakkale,Antalya,Manisa,Kırıkkale illerinde okullar 1 hafta süresince tatil edilmiştir. Milli Eğitim Bakanlığı haberin linkini verebilirmisin arkadaşım
Öyle birşey olma ihtimali bedelli askerlik çıkma ihtimalinden bile az.Bence fazla ümitlenmeyin.Artık sınavlarıda evde 3g üzerinden birebir yaparlar.
Arkadaşlar Erzurum,Kırıkkale,İzmir ve Ankara 18 Kasım-23 Kasım arası tatil edildi tv de gördüm internetten bakıyorum şimdi.Umarım doğrudur.
quote:Orijinalden alıntı: VoldroY Arkadaşlar Erzurum,Kırıkkale,İzmir ve Ankara 18 Kasım-23 Kasım arası tatil edildi tv de gördüm internetten bakıyorum şimdi.Umarım doğrudur. Doğru mu bu haber kolpa yazmayın yahu heyecan yapıyoruz tam sınav haftası :D
quote:Orijinalden alıntı: wait4u quote:Orijinalden alıntı: chuck billy Oğlum içiyodum desene bu adamın bu leleş bakışlarına hastayım ya kamil bi tipi var