Şimdi Ara

en son halim ss li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler beramusa geçtim demiştim charımın adı HUNT4R dı hem archer dewam ettim bossumu kestim bowlumu yaptım en son halim burda yoorumlarınızı bekliorum
    http://img360.imageshack.us/img360/9572/evrimgeirmemedium3oz.png

• süper valla fp ler +kaç?
  • 2 parçası 8 dierleri 7 ama charı bırakıcam 30 haziranda yeni serverdayım bu arada char 20 günlük
  • valla o kdr zamanda kastıysan hll olsun bi sırrı varsa sölesene
  • sır mı? çevre bende çevre cok 3 gün premiumda 55 oluor xgenon dies olimpia edana hariç her serverda çevrem baya geniştir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Real_Prens

sır mı? çevre bende çevre cok 3 gün premiumda 55 oluor xgenon dies olimpia edana hariç her serverda çevrem baya geniştir

onlardan başka zaten 3 tane server kalıyor sanirim:)
  • xgenonda char acmadım diesdede belki acsam ordada baya bi arkım olur olimpiaya edanaya gecmem ac server su an 30 haziranı bekliorum mages için
  • real pmene bak
  • baktım baktım
  • madem bırakıosun bana verirsin dimi şifreni falan şu an en güçlü adamım level 39 ve eli boş başka da kasamıomyeniden başlamak yemio açıkcası
  • güzel ilerlemişsin
  • ağa öle şeymi olur sabrederek kasacaksın bunun başka çaresi yok arkdaşımın verdiği 59 luk char war kullanmıyorum...
  • ahhh ahhhh bide oynayabilsem oyunu zaten günde en fazla 2 saat oynayabiliorum sen olsan kasabilir misin?? ve o da ara vere vere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KO cu cocuk -- 22 Haziran 2006; 20:49:11 >
  • quote:

beyler beramusa geçtim demiştim charımın adı HUNT4R dı hem archer dewam ettim bossumu kestim bowlumu yaptım en son halim burda yoorumlarınızı bekliorum

charın güzel charına bişy demiorm ama yeter artık böle topiclerden midamiz bulandı

• quote:

Orjinalden alıntı: Ormigan

quote:

beyler beramusa geçtim demiştim charımın adı HUNT4R dı hem archer dewam ettim bossumu kestim bowlumu yaptım en son halim burda yoorumlarınızı bekliorum

charın güzel charına bişy demiorm ama yeter artık böle topiclerden midamiz bulandı

Milletin topiclerini kirletip kirletip durma nereye baksam gereksiz topic mage tk kesemez ßan diye mesajlarını görüyorum tamamiyle gereksiz bir insansın sana diyecek bir lafım yok adam çok kısa bir sürede charını o duruma getirip eline fıstık gibi tüm roguelerin istiyce silahıda almış üstüne 2si hariç FP'yi dizmiş ve bize oyunu öğretiyor ama snn gibi seviyesiz insanlar gelip bunuda kirletiyor çok rahatsız oldun madem şuna tıkla
     en son halim ss li
    veya olmadı buda seni tatmin etmiyor her topicin başında Buda benim charım nasıl! Diye açılan topiclere ßakma bu tamamiyle senin iradende olan ßişey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 22 Haziran 2006; 20:55:46 >

• güzel bi char yapmışsın tebrikler
    sondaki +8 ib mi scorpion bow mu
  • Scorpion Bence :)
  • güzell charr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.