garez... irenç bi film olduunu bilmeme rağmen izledim.. vakit kaybı demişti bi arkadaşım() haklıymış...
phoenix rebirth
tigerland rolen ın savaşa gidişi ve paxton ınla yaptığı konuşma ve de paxton ın kapanış konuşması
quote:
Orjinalden alıntı: roswell
garez... irenç bi film olduunu bilmeme rağmen izledim.. vakit kaybı demişti bi arkadaşım() haklıymış...
eve bende en son onu izledim
gerçekten iğrenç.bide sonu çeliikili bitti. ne olduğunu anlamdım.ttam action derken film biiti gıcık oldum.
bugünden exorcist i izleicem vakit balursam
quote:
Orjinalden alıntı: phoenix658
quote:
Orjinalden alıntı: darkRider
SAW
saw güzel miydi...
saw güzeldi fakat korku filmi demişlerdi pek alakası yokdu, ama fil güzel sadece biraz iğrenç olaylar var kanlı falan
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: phoenix658
quote:
SAW
saw güzel miydi...
saw güzeldi fakat korku filmi demişlerdi pek alakası yokdu, ama fil güzel sadece biraz iğrenç olaylar var kanlı falan
abi ne diosun film güzel fln diildi direk mükemmeldi bence ayrıca film korku filmi senin seyrettin ortam müsait deilmis korkmaya. sinemada fln izlediysen korkmazsın ztn ama evde tek basına karanlık bi ortamda seyredince gayet tırstırıcı bi film olabilior
fransız öpücüğü o kadar da güzel değildi
* shrek 2: güzeldi
* Butterfly efect: ancak izleyebildim, harikaydı
* Polar express: berbattı (çocuk filmi ama ne komik ne de düzgün bi konusu var)
Dün Hidalgo filmini izledim.Süperdi.
Dün The Machinist guzeL bi fiLm. Bugunde Ocean's Twelve izLeyecem buyuk ihtimaLLe 2. cd'sinin bitmesine 30mb kaLdı
nekromantik 2 tavsiye ederiim
the ring 2
Anlat İstanbul Araba nın Fiko ya çarpma sahnesi etkileyiciydi.
Constantine
nasildi constantine ???
blade trinity i izledim ama bence çok saçmalamışlar
Sinemada izlemeye değmez. Konu olarak çok saçma. Öyle ahım şahım efektlerde yok. Bence zaman kaybı. Keanu Reeves harcamış kendini filmde bence
quote:
nasildi constantine ???
Kesinlikle katılıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Lord
blade trinity i izledim ama bence çok saçmalamışlar
house of flying daggers(parlayan hançerler) çok iyi bi filmdi.heroyu izleyenler varsa ona az da olsa benziyo ama ondan daha iyi diyebilirim.8,5/10çekimler fln çok iyi.ondan öncede halkayı izlemiştim.gayet güzel olmuş.8/10