ocean's twelve ne hırsızlar varmış beaa gece tilkisinin soygunda dans ederken lazerlerden kurtulmasu vayyyy beaaa
adı gece tilkisimiydi acaba dumur olmayalım arkadaşlar
million dollar baby
gang related öle eskilerden bi gaza geliim dedim ve değdi tabe,e pac olunca filmde
biraz eski bi film ama dün gece onu izledim tekrar star wars V
yav bizim geçen sene tezgahta film satan bi kro vardı çember derdi halkaya onun uçun halka 2 yi izlemedim bunada herife sorsan topaç der, Million Dollar Baby
en son hababam askerde'yi izlemeye çalıştım ama çok berbattı bıraktım izlemedim.ondan önce de 6.His'i izledim.biraz geç oldu ama ancak izleyebildim.
önceki gün halka 2 yi izledim... beğendim gseldi
@toprakdepp biliosun unutkanımdır
bilirim.avatarını da unutmuşsun kızım değiştirsene yaws..diğeri çok daha güzel.ne yani böcek misin sen şimdi?
quote:
Orjinalden alıntı: roswell
nie ya beenmedin mi yaaa banane bi süre böle kalsın belki bi ara deiştiririm... böcek deilmiyim?? sen söle
quote:
Orjinalden alıntı: toprakdepp
bilirim.avatarını da unutmuşsun kızım değiştirsene yaws..diğeri çok daha güzel.ne yani böcek misin sen şimdi?
quote:
ne böceği kızım ya sen meleksin melek
constantine
quote:
quote:
quote:
En son GOYA yı izledim. KİMSİN SEENNNNNNN...
Deep Rising
HALKA YIDA İZLEDİM HALKA 2 DE..İKİSİDE GÜZELDİ..AMA SİZE TAVSİYEM GERÇEKTEN KORKU VE KALİTE İSTİYORSANIZ BİRDE GAREZ İ İZLEYİN DERİM BUNDAN 1-2 AY ÖNCE GİTMİŞTİM YALAN OLMASIN BENCE HALKADAN ÇOK DAHA İYİYDİ..