son 4 gün icinde izledigim filmler;CLOSER-GARDEN STATE-RAISING HELEN-SPUN...garden state'i sakın ama sakın izlemeyin.size hic bir sey katmaz bana inanın...
mona lisa smile
simdi de stardaki güzellik yarismasini izliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: nerazzuri
mona lisa smile
simdi de stardaki güzellik yarismasini izliyorum
Sonunda SakLambaç'a gidebiLdim.
monte kristo kontu
sekiz bacaklı canavarlar (movie max)
Dirty Harry 5.5/10
Bazı sahneler dışında oldukça sıkıcı ilerleyen bir aksiyon filmi. Pek hoşlanmadım. Ama şunu belirtmeliyim ki silah Clint Eastwood'un eline çok yakışıyor...
halka 2
sin city
The Machinist 3/10
En ufak bir heyecan, gerilim, şakınlık duygusu oluşturmayan; iki saatimi boşa geçirdiğimi düşündüren; sıkıcı, karanlık, bekleneni veremeyen bir film.
Ring Two ----pek beğenmedim......konuyu daha başka yerlere saptırmışlar ....ilk filim daha güzeldi bence....
Lemony Snickets a Series of Unfortunate Events 7/10
quote:
Orjinalden alıntı: afganaf
The Machinist 3/10
En ufak bir heyecan, gerilim, şakınlık duygusu oluşturmayan; iki saatimi boşa geçirdiğimi düşündüren; sıkıcı, karanlık, bekleneni veremeyen bir film.
abi doğru filmi izledin dimi.ben çok beğendim.adam bu filmde oynamak için 28 kilo vermiş ben 9/10 verdim valla.
Biraz önce taxi driver(1976-Robert De Niro,Jodie Foster) ı izledik arkadaşla hiç beğenmedik ama
quote:
Orjinalden alıntı: pandacuum
quote:
Orjinalden alıntı: afganaf
The Machinist 3/10
abi doğru filmi izledin dimi.ben çok beğendim.adam bu filmde oynamak için 28 kilo vermiş ben 9/10 verdim valla.
Zevkler ve renkler. Kilo vermekle iş bitmiyor işte. Senaryo lazım bi de. Uyuz oldum ben filme desem yeridir. Abartıldığı gibi bir film olduğunu düşünmüyorum. Filmdeki tek iyi şey zaten Christian Bale'in oyunculuğu ama o da filmi kurtarmaya yetmemiş bana göre. Beyazperde'ye bakarsan orada da %8'lik bir azınlıktanım. Şu adresteki editör yorumunun (O kadar kiloya değer mi?) altına imzamı atarım.http://www.beyazperde.com/sinekritik/914
quote:
Orjinalden alıntı: AratoElrondMinyatur
Biraz önce taxi driver(1976-Robert De Niro,Jodie Foster) ı izledik arkadaşla hiç beğenmedik ama
@pandacuum, buyur! Arkadaş da "Taksi Şoförü" nü (ki bana göre bir başyapıt) beğenmemiş. Peki bu hususta ben ne yapabilirim. Cevap:Hiçbir şey! Takdir kendisinin.
house of flying daggers(parlayan hançerler)
Ring2 ama beklediğim kadar iyi çıkmadı. 1-2 sahne zıplatıyo sora uyutuyo resmen.
the phantom of the opera 7/10
güzel bir uarlama olmuş ancak çok küçükken 1925 yapımı versiyonu izlediğimi hatırlıyorum snaki sonu daha farklıydı
yarın da onu izleyip yorum yazacağım
phantom of the operayla beraber büyü isimli türk filmini de izledim 6.5/10