Şimdi Ara

EN SON İZLEDİĞİNİZ FİLMİ YAZIN::::: (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
3.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hitlerin filmi(Der Undergand-Downfall ) güzeldi.

Yakında Coach Carter var onu izleyeceğim
  • JFK 9/10
  • son 4 gün icinde izledigim filmler;CLOSER-GARDEN STATE-RAISING HELEN-SPUN...garden state'i sakın ama sakın izlemeyin.size hic bir sey katmaz bana inanın...
  • mona lisa smile

simdi de stardaki güzellik yarismasini izliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: nerazzuri

mona lisa smile

simdi de stardaki güzellik yarismasini izliyorum

Sonunda SakLambaç'a gidebiLdim.
  • monte kristo kontu
  • sekiz bacaklı canavarlar (movie max)
  • Dirty Harry 5.5/10

Bazı sahneler dışında oldukça sıkıcı ilerleyen bir aksiyon filmi. Pek hoşlanmadım. Ama şunu belirtmeliyim ki silah Clint Eastwood'un eline çok yakışıyor...
  • halka 2
  • sin city
  • The Machinist 3/10

En ufak bir heyecan, gerilim, şakınlık duygusu oluşturmayan; iki saatimi boşa geçirdiğimi düşündüren; sıkıcı, karanlık, bekleneni veremeyen bir film.
  • Ring Two ----pek beğenmedim......konuyu daha başka yerlere saptırmışlar ....ilk filim daha güzeldi bence....
  • Lemony Snickets a Series of Unfortunate Events 7/10
  • quote:

Orjinalden alıntı: afganaf

The Machinist 3/10

En ufak bir heyecan, gerilim, şakınlık duygusu oluşturmayan; iki saatimi boşa geçirdiğimi düşündüren; sıkıcı, karanlık, bekleneni veremeyen bir film.

abi doğru filmi izledin dimi.ben çok beğendim.adam bu filmde oynamak için 28 kilo vermiş ben 9/10 verdim valla.
  • Biraz önce taxi driver(1976-Robert De Niro,Jodie Foster) ı izledik arkadaşla hiç beğenmedik ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

quote:

Orjinalden alıntı: afganaf

The Machinist 3/10

abi doğru filmi izledin dimi.ben çok beğendim.adam bu filmde oynamak için 28 kilo vermiş ben 9/10 verdim valla.

Zevkler ve renkler. Kilo vermekle iş bitmiyor işte. Senaryo lazım bi de. Uyuz oldum ben filme desem yeridir. Abartıldığı gibi bir film olduğunu düşünmüyorum. Filmdeki tek iyi şey zaten Christian Bale'in oyunculuğu ama o da filmi kurtarmaya yetmemiş bana göre. Beyazperde'ye bakarsan orada da %8'lik bir azınlıktanım. Şu adresteki editör yorumunun (O kadar kiloya değer mi?) altına imzamı atarım.http://www.beyazperde.com/sinekritik/914

• quote:

Orjinalden alıntı: AratoElrondMinyatur

Biraz önce taxi driver(1976-Robert De Niro,Jodie Foster) ı izledik arkadaşla hiç beğenmedik ama

@pandacuum, buyur! Arkadaş da "Taksi Şoförü" nü (ki bana göre bir başyapıt) beğenmemiş. Peki bu hususta ben ne yapabilirim. Cevap:Hiçbir şey! Takdir kendisinin.
  • house of flying daggers(parlayan hançerler)
  • Ring2 ama beklediğim kadar iyi çıkmadı. 1-2 sahne zıplatıyo sora uyutuyo resmen.
  • the phantom of the opera 7/10

güzel bir uarlama olmuş ancak çok küçükken 1925 yapımı versiyonu izlediğimi hatırlıyorum snaki sonu daha farklıydı

yarın da onu izleyip yorum yazacağım

phantom of the operayla beraber büyü isimli türk filmini de izledim 6.5/10
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.