Şimdi Ara

En sonunda aldım-Subaru Legacy SW izlenimler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
9.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fotoğraf ve sürüş izlenimlerinizi,beğenip beğenmediğiniz yönleri yazabilirseniz mutlu olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hebulut

Fotoğraf ve sürüş izlenimlerinizi,beğenip beğenmediğiniz yönleri yazabilirseniz mutlu olurum.

foto çekmedim henüz ama genel sürüş izlenimi olarak->
    araç şehirdışı denilen trafiğe girdikten sonra 90 la da gitseniz 110 la da gitseniz yaklaşık aynı yakıyor 7-75.litre.

Dün gebze içinde sabah akşam iş trafiğine girdi araç.8.8 litre yaktı toplam yapılan yol 20km.
    Ben tabi bu değerlere insanlara söylerken 1 litre daha ekleyin diyorum.Çok da güvenilir gelmiyor.
    LPG ile ama 20 kuruş civarı tutturmak mümkün gibi şehir dışında sakin modda.

aracın ciddi hızlanmaları için ciddi devirlere çıkmak gerekiyor. 4000 devir altı pek canlı değil.Evet 1.6 araçlardan daha etkili hızlanıyor ama ağır olduğundan motoru devirlendirmeden sakin hızlanım sağlıyor.4000den sonra 7000 devire kadar oldukça süratli çıkıyor.O zaman koltuğa yapıştırıyor adamı.

Kullanınca insanın çok hızlı gidesi gelmiyor.Daha çok sessiz sakin olsun benim olsun diyorsun.

Aracın buyuk olmasından mıdır nedir , 100km hızla giderken arkamdan gelen insanlar enteresan bir şekilde selektör korna falan çalmıyorlar.
    Coltta bu hızda milyon tane selektör yiyorum.

Çok yüksek süratlare çıkmadığımdan rüzgar sesi konusunda bir şey diyemiyecem ama 120 de çok bişi hissedilmiyor.

Direksiyon biraz ağır.Şehir içi aracı olmadığı buradan belli.keskin şehiriçi dönüşlerde zorluyor insanı.

Cam tavan çok başarılı.Tavanı açarken öndeki parça cam rüzgarlık olarak yükseliyor.

Deri sıcakta yapışıyor valla klasik olarak.Giydiriverirrim valla BJK formasını kızdırmasın beni güneş

İçeri çok ses almıyor.Colttan sonra sanki araç çalışmıyormuş gibi hissediyorum.

Camları ve cam tavanı kumandadan açıp kapatamıyorsun çok aptal bir durum.İlla durdurmadan aracı butun herşeyi kapatman lazım.

Bir de aynalar katlanınca bu araca cok yakısıyor.Onlar da elektrikli katlanır olsaydı çok güzel olurmuş.

Ses sistemi benim için çok iyi.Zaten cok yüksek ses sevmem ben ama basları tizleri net hissettiriyor.

Elektrikli koltuklar bence çok gereksiz.Manuel olsaymış daha iyimiş.Elektrikle vızz diye gidene kadar ben 10 kere ayarlarım manuelde

Yagmur far ıvır sensörleri yok.Hız sabitleyicisi var.Sabitleyiciyi açınca bulunduğu hızdan bir 5 km falan düşüyor sonra tutuyor.
    Belki sıkıntı vardır benim sabitleyicide bilemiyorum.

Haftasonu gezemeye gidicem 200km gitgel yapıcam.O zaman daha net şehirdışı verileri alırım sanırım.
    Aklıma gelenler bu kadar.

• elinize sağlık,tekrardan Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.
  • hayırlı olsun :) bundan sonraki arabalarınızda mecburen subaru olacak hastalığa bulaşmışınız geçmiş olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.