Spot demek vergisiz giren makinalara denir patlıcak diye bi kayde yok ALLAH korusun
sağol bilgilendirdiğin için dostum insan hergün bişey öğreniyor
Şu feyk bir an önce banlansın lütfen. Arkadaşım türkler oyun yaptı adam gibi 50 demiyeceğim gidip alacağım en kısa zamanda. Ama elin gavurunun oyuna para vermek çok koyuyo adama. Emek demeyin onları devletleri kafasına göre ülke işgal edip binlerce cana kıyarken hiç o insanları yaşama hakkı var mı diye soruyorlar mı? Öyle adamların emeklerini sömürmek sevaptır. Ayrıca 2 Türk'ün yapmış olduğu Mount and Blade var şu anda maalesef ilaçlı oynuyorum çekinmeden de söyleyeyim ama en kısa zamanda kredi kartıyla net üstünden alım yapacağım. Türkler düzgün oyun yapsın her oyunlarını alırım. Kabus 22 gibi kabus oyunlar yaparlarsa ellerinde patlar millete bedava dağıtırlar. Ha bide saygı duyduğum bir firma var Blizzard gerçi WoW'la ne kadar gözümden düşselerde şu ana kadar Warcraft 2&3&FT Diablo 2&LOD Starcraft'ı orjinal aldım. WoW'un yakınından geçmem ama Eminim bir sürü arkadaş benim gibi düşünüyordur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme