Şimdi Ara

en sorunsuz araclar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
8.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CeNgİzHaN.

quote:

Orjinalden alıntı: droll

Bence Toros:)

yani varya çölde kutup ayısı hesabı olmuş seninki..

• japonlar tepede yine

• corolla 8.

megane son sıralarda 104.
  • Liste çok mantıklı gelmedi bana.
    Passat'tan önce 3 sene Avensis 2.0 kullandım , ondan öncede 3 sene Accord.
    Accord 6. sırada fakat 3 sene boyunca benim araba servisten çıkamada. 3. sene otomatik şansıman dağıldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: acu___men

corolla 8.

sadece bu 2 model mi dikatini çekti
  • Toyota ve Lexus 1. sırada. Tebrikler...
  • arkadaşlar çin'de bora olarak üretilen bir araç var.

http://forums.vwvortex.com/zerothread?cmd=print&id=3798436

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fever2006 -- 4 Haziran 2008; 1:29:51 >
  • accordla servisten cıkamadın
    tamam japon aracları bazı durumlarda elestırılebılır,ama accord ayrı bir seydir.subaru ise baska bir dunyadır.
    quote:

Orjinalden alıntı: mertbasaran

Liste çok mantıklı gelmedi bana.
    Passat'tan önce 3 sene Avensis 2.0 kullandım , ondan öncede 3 sene Accord.
    Accord 6. sırada fakat 3 sene boyunca benim araba servisten çıkamada. 3. sene otomatik şansıman dağıldı.

• quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

Listenin başını çekenler değil, kalpleri fethedenlere bakın. Amerikan Doları düşük ve ABD'de bizimkinden % 70 daha ucuza satılıyor otomobiller. Bizim LÜKS dediğimiz otomobillere adamlar alışveriş arabası diyor. JD Power güvenilir bir kurum ama sonuçları benim ülkemde geçerli değil, araştırmanın yapıldığı ülkede geçerli.

Ülkemizin araba anlayışı da aşikar
    Ön konsolda priz olunca lüks oluyor, vatandaş ütü yapacak sanki :)
    Ayrıca sevgili Göde, eskiden Passat'ın daha üst sıralarda olduğunu biliyorduk. TSI motorların çıkışı bu düşüşü tetiklemiş olabilir mi sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funkmaster -- 4 Haziran 2008; 10:42:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster
    quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

Listenin başını çekenler değil, kalpleri fethedenlere bakın. Amerikan Doları düşük ve ABD'de bizimkinden % 70 daha ucuza satılıyor otomobiller. Bizim LÜKS dediğimiz otomobillere adamlar alışveriş arabası diyor. JD Power güvenilir bir kurum ama sonuçları benim ülkemde geçerli değil, araştırmanın yapıldığı ülkede geçerli.

Ülkemizin araba anlayışı da aşikar. Ön konsolda priz olunca lüks oluyor, vatandaş ütü yapacak sanki :) Ayrıca sevgili Göde, eskiden Passat'ın daha üst sıralarda olduğunu biliyorduk. TSI motorların çıkışı bu düşüşü tetiklemiş olabilir mi sizce?

Hayır, TSI motorlarla ilgili değil, bunu TDI motorların hassasiyetinden kaynaklandığını düğünüyorum. Yukarıda da bu konu ile ilgili düşünce var. Piyasada yüzlerde model ve marka otomobil satılıyor ve kullanılıyor. Bizlerin odaklandığı marka VW ve forumdan da görebildiğiniz kadarı ile GOLF-JETTA-PASSAT ağırlıkta. Memnuniyet anketinin kriterlerine göre de liste oluşturulduğundan ve bu listeye çok sayıda otomobil girmesi, yer edinmesi gerektiğinden VW PASSAT modeli, yüksek satış rakamlarına rağmen, belirttiğniz sıralarda yer almıştır. Almanya'da durum çok farklı, AUDI-VW-MERCEDES-PORSCHE hep en üst sırada yer almaktadır.

Şahsen anket sonuçlarına bakara asla otomobil almadım. Elimdeki parayı ne kadar zor kazandığımı her an düşünerek ve bunu sokağa mı atmak istediğimi yoksa uzun yıllar sorunsuz kullanmayı arzuladığım bir otomobile mi harcamak istediğimi düşünerek (ve ilginçtir bu foruma hiç girmeden) VOLKSWAGEN PASSAT 1.4 TSI 122 HP Comfortline araç satın aldım ve hiç pişman değilim.

Mesela VW almasaydım Ford, Toyota veya Honda düşünebilirdim. Kore ve Fransız otomobilleri hiç düşünmedim. Ayrıca aldığım otomobilin piyasada kuvvetli bir geri dönüşü ollması de gerekiyordu. Bu konuda VW PASSAT tüm beklentilerimi fazlası ile karşıladı. Sadece tavsiye edebilirim.

Saygılarımla,

Taner Göde

en sorunsuz araclar

en sorunsuz araclar

• ben doğduduğumdan itibaren toplamda 1 milyon km accord (farklı 2 otomobil) kullanmış bir aile olarak periyodik bakımların dışında servise gitmediğimizi söylemek isterim. direk bmw ye terfi etmiş birisi olarak diyebilirim ki dizel motorlu e92 lerde 6 bin km ye gelince rölantisinin değiştiğini fark ettim. o yüzden süreklilik konusunda japonlardan daha güvendiğim bir ırk yok...
    sanırım bundan sonra jaguar sevdam geçerse mercedes alacağım.
  • quote:

Eskiden Passat'ın daha üst sıralarda olduğunu biliyorduk. TSI motorların çıkışı bu düşüşü tetiklemiş olabilir mi sizce?

The survey includes 28 manufacturers and 100 different models, from city cars to 4x4s, and covers vehicles registered between September 2005 and August 2006.

TSI için belirtilen tarih aralığında satın alınmış araçlar için değerlendirme şansı bence azdır!... Sorun pump dose TDI motorlardan... Ve ben TSI motorun VW'i zor durumda bırakmayacağını düşünenlerdenim. Common Rail ile de dizel motor sorunlarını azaltmasını bekliyorum. Passat belki sıkı bir makyaj ve yeni motorların etkisi ile bu araştırmada beklenmedik bir çıkış bile yapabilir.

En azından bu forumdaki Passat severler (ben dahil) 16.000 kişinin içinde olsa emin olun tavan yapardı. Ama Taner Bey'in de ifade ettiği gibi bu araştırma kesin karar vermek için değil objektif bir bilgi kaynağı olarak kullanmak için... Yoksa hiç bir araştırma duygulara engel olacak kadar güçlü değilken salt duygularla hareket etmek de bazen tehlikeli olabilir.

Mesela duygular Citroen C5 al dese ne olur. Bu araştırmada iyi CSI çıksa ne olur.

• quote:

sanırım bundan sonra jaguar sevdam geçerse mercedes alacağım.

+1
  • Hanımefendinin ifadesine bakılırsa bence en sorunsuz araç VOLKSWAGEN

en sorunsuz araclar
  •  en sorunsuz araclar

Artan petrol fiyatları, Amerikan otomotiv devi General Motors'u (GM) fena vurdu. GM yönetimi, Kuzey Amerika'daki 4 fabrikasını süresiz kapatma kararı aldığını açıkladı. Kapatılmasına karar verilen fabrikalarda 10 bini aşkın işçi çalışıyor.

GM Markaları

* Buick
    * Cadillac
    * Chevrolet
    * Daewoo
    * GMC
    * Holden
    * Hummer
    * Opel
    * Pontiac
    * Saab
    * Saturn
    * Vauxhall

• corolla 8.

civic 12.

focus 67.

c4 98.

307 102.

megane 104.

yeni araç alacaklara

quote:

Orjinalden alıntı: adahan34

quote:

Orjinalden alıntı: acu___men

corolla 8.

sadece bu 2 model mi dikatini çekti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acu___men -- 4 Haziran 2008; 19:31:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sobriquet

en sorunsuz araclar

Artan petrol fiyatları, Amerikan otomotiv devi General Motors'u (GM) fena vurdu. GM yönetimi, Kuzey Amerika'daki 4 fabrikasını süresiz kapatma kararı aldığını açıkladı. Kapatılmasına karar verilen fabrikalarda 10 bini aşkın işçi çalışıyor.

GM Markaları

* Buick
    * Cadillac
    * Chevrolet
    * Daewoo
    * GMC
    * Holden
    * Hummer
    * Opel
    * Pontiac
    * Saab
    * Saturn
    * Vauxhall

saab saglam arabaydı yazık olmuş birde opeli olanlara artık yedek parcaları olmayacak sanırım

• honda jazz ın 3. olduğu skoda octavia ve fabia nın ilk 10 da olduğu bi liste gerçekten ilginç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yeknet

honda jazz ın 3. olduğu skoda octavia ve fabia nın ilk 10 da olduğu bi liste gerçekten ilginç.

dostum unutmaki onların bütün parcaları vw de yapılıyor işçilik biraz daha ucuz oldugundan ceklerde birleştirilor vede cek skoda fabrikası gecen yıl en ii fabrika ödülünü octavia ise en iyi aile otomobili ödüllerini aldılar
  • hayır burdan opeli olmayanların yedek parça sıkıntısını veya saabın sağlam marka olmasının ne alakası var? artan petrol fiyatları opeli saabı değil abde de üretilen suv leri vurmuş durumda. kapanacak fabrikalar hummer fabrikaları var büyük chevy motorlar var. abddeki fabrikalar ne saab ne opel üretir.
    quote:

Orjinalden alıntı: turkun oglu

quote:

Orjinalden alıntı: Sobriquet

en sorunsuz araclar

GM Markaları

* Buick
    * Cadillac
    * Chevrolet
    * Daewoo
    * GMC
    * Holden
    * Hummer
    * Opel
    * Pontiac
    * Saab
    * Saturn
    * Vauxhall

saab saglam arabaydı yazık olmuş birde opeli olanlara artık yedek parcaları olmayacak sanırım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.