Şimdi Ara

>>EN TARAFLI PS3 VS XBOX360 KARŞILAŞTIRMA TESTİ<<< (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
3.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ef®uZ

Arkadaşlar oyunda karton seyirci yok diye biliyorum ben. İlk yayınlayan ekran görüntülerine aldanmayın, oyunu bizzat oynayan arkadaşlar seyirciler kesinlikle 3D demişti bana.

abi öyleyse bu ign ve gamespot gibi siteler ps3ün önünü kesiyorlar doğru mu? komplodur abicim karton seyircilerin olduğu ssleri ver sonra oyun içinde 3d olsun. amerikancı yalakalar!
  • Keşke seyircilerede özenselerdi,yada 360 ver.dan kes kopyala yapıştır yapsalardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: nexterkan

Dostum ben anlamadım şimdi! yoksa sen oyunun grafik olarak xbox360 da çok daha iyi olduğunu mu söylemeye çalışıyosun ps3 den

Hayir...Sadece arada okadar zaman varken birtek damarmi eklemisler diyorum
    Ayni anda cikan bütün oyunlarda xbox360 versiyonunun daha iyi oldugunu görürsün onlarinda resmini koy istersen..
  • quote:

Orjinalden alıntı: m4hs3r

quote:

Dostum ben anlamadım şimdi! yoksa sen oyunun grafik olarak xbox360 da çok daha iyi olduğunu mu söylemeye çalışıyosun ps3 den

Ayni anda cikan bütün oyunlarda xbox360 versiyonunun daha iyi oldugunu görürsün onlarinda resmini koy istersen..

mesela virtua tennis değil mi? :D

• quote:

quote:

E sen koyda görelim, burda uşak mı var, aynı anda çıkan oyunlarda biraz 360 iyi gözükebilir çünkü yapımcıların elinde çözülmesi gereken bi cell var baknız konsolun son dönemlerinde ps2 ye çıkan müthiş grfikli oyunlar dizisi...

Ama yarın öbürgün xbox360, ps3 ün yabnında poekemon gibi kalır merak etme ;) Ama ben gördüğüm kadarıyla beleş olarak dağıtılan ayaküstü yapılmış GT HD oyunu, xbox360daki pgr3 ve forza2 den kat ve kat daha güzel olduğu (grafik olarak)

• quote:

E sen koyda görelim, burda uşak mı var, aynı anda çıkan oyunlarda biraz 360 iyi gözükebilir çünkü yapımcıların elinde çözülmesi gereken bi cell var baknız konsolun son dönemlerinde ps2 ye çıkan müthiş grfikli oyunlar dizisi...

Ama yarın öbürgün xbox360, ps3 ün yabnında poekemon gibi kalır merak etme ;) Ama ben gördüğüm kadarıyla beleş olarak dağıtılan ayaküstü yapılmış GT HD oyunu, xbox360daki pgr3 ve forza2 den kat ve kat daha güzel olduğu (grafik olarak)

Oooooooo noldu biranda tüm tarafsizligin ortadan kalkti pokemon falan.....
    Insanlarin maskelerini düsürmekte üstüme yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EqnatoN -- 28 Mayıs 2007; 21:07:47 >

• Virtua Tennis'tede 360'ın online avantajı var.PS3'e orjinal oyun aldığımız bu dönemde Virtua Tennis'i satın almak ne kadar mantıklı olur orası tartışılır.
    Oyunların PS3'ün gücüne göre yapılmadığı ise bir gerçek.
  • mahşer sana bu akşam görev veriyorum, anti xbox 360 başlıklarında defans oynayacaksın, yarın nöbeti devredeceğin kişiyi de belirlicem. ok mi? iyi nöbetler
  • quote:

Orjinalden alıntı: hieroglyphics

mahşer sana bu akşam görev veriyorum, anti xbox 360 başlıklarında defans oynayacaksın, yarın nöbeti devredeceğin kişiyi de belirlicem. ok mi? iyi nöbetler

Tamam abi nasil istersen forvette sen varsan kabul
  • quote:

Orjinalden alıntı: ygultekin82

Virtua Tennis'tede 360'ın online avantajı var.PS3'e orjinal oyun aldığımız bu dönemde Virtua Tennis'i satın almak ne kadar mantıklı olur orası tartışılır.
    Oyunların PS3'ün gücüne göre yapılmadığı ise bir gerçek.

hocam Türkiye için artık offline avantajı var hani ban'ı çaktılar ya. boşver abi dalgana bak, çak o zaman çak, çak diyemiyoruz yani.
  • otacon@
    quote:

Kendi kendini kuyuya attın resqect hacu PS3 daha iyi gözüküyor (seyirci dışında)

oyunlar sadece karakterler ve detaylarında olmamalı sevgili otocan en önemlisi grafikler komplike olmalı.
    zaten yukarda verdiğim resimlere baktğında hangi oyun genel anlamda] daha iyi belli.. puanlarıda ortada :)

quote:

Bidefa oyunu SONY değil EA yapmıi, adamlar CELL mell falan gücünü göstermek için karakterlere önem vermişler, daha fqazla uğraşmak istemeyip, seyircilerle ilgilenmeden çıkarmışlar piyasaya, yoksa oyun olarak xbox360 daki pokemon oyunu gibi duruyo, bi bak,

dostum nextgen konsollarda ne kadar bilgili olduğunu belli etmişsin diyecek sözüm yok.

>>EN TARAFLI PS3 VS XBOX360 KARŞILAŞTIRMA TESTİ<<<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Onur23- -- 28 Mayıs 2007; 22:12:38 >

• Arkadaşlar PS3'ün bastıracağı noktalar multiplatform olanlar değil. Israrla her konuda hatırlatıyorum; bir oyun multiplatform olacaksa yapımcılar 360 üzerinde çalışıyorlar çünkü hem PC'ye portu çok rahat oluyor hemde devkitleri ile gayet kolay tasarlıyorlar oyunları. Adam PS3'ü baz alarak yapmıyor oyunlarını multiplatform olunca. PS3'e port edilince de bu 360 bazlı oyun, mimari yapı farklılığından dolayı kalitede düşme olabiliyor. Tabi uğraşıp Bethesda gibi optimize eden firmalar var, ama çoğu 3 milyon PS3 kullanıcısı için bu ekstra zahmete girişip para ve zaman kaybına uğramak istemiyor. PS3'ün gücünü göstereceği oyunlar, kendi mimarisine özel olarak geliştirilen exclusive oyunlardır. Lair, MGS4, Heavenly Sword, Uncharted: Drake's Fortune, Final Fantasy gibi.

• quote:

quote:

Oooooooo noldu biranda tüm tarafsizligin ortadan kalkti pokemon falan.....
    Insanlarin maskelerini düsürmekte üstüme yoktur

Arkadaşım been tarafsızım. hemen hemen tüm konsoları aldım param olunca 360 da alırım ama taraf demek kötü olan bişeye iyi demek değildir. Gerçekten al eline joytiği

Biyerde bedava dağıtılan ve ayak üstü yapılmış GT HD yi oyna, biyandanda aylarca üzerinde çalışılıp, emek verilmiş PRG3 ve Forza2 yi oyna.

GT HD nin yanında pikachu gibi duruyorlar

• Dostum hiç sorma bende banlandım.Online dalına tutunacağım tek konsol PS3
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Onur23-

otacon@
    quote:

Kendi kendini kuyuya attın resqect hacu PS3 daha iyi gözüküyor (seyirci dışında)

oyunlar sadece karakterler ve detaylarında olmamalı sevgili otocan en önemlisi grafikler komplike olmalı.
    zaten yukarda verdiğim resimlere baktğında hangi oyun genel anlamda] daha iyi belli.. puanlarıda ortada :)

quote:

Bidefa oyunu SONY değil EA yapmıi, adamlar CELL mell falan gücünü göstermek için karakterlere önem vermişler, daha fqazla uğraşmak istemeyip, seyircilerle ilgilenmeden çıkarmışlar piyasaya, yoksa oyun olarak xbox360 daki pokemon oyunu gibi duruyo, bi bak,

dostum nextgen konsollarda ne kadar bilgili olduğunu belli etmişsin diyecek sözüm yok.

Komplike dediğin olayı sony veya microsoft değil, oyun yapımcıları belirler, onlar nekadar uğraşmak isterse uğraşırlar ama ps3 ün üstünlerinden iyi faydalanmış admalar, vrdiğin resimler xbox360 a ait ve ps3 ün yanında çok ama çok iğrenç gözüküyolar

• quote:

Orjinalden alıntı: hieroglyphics

quote:

Orjinalden alıntı: ygultekin82

Dostum hiç sorma bende banlandım.Online dalına tutunacağım tek konsol PS3

dostum ben hafta sonu alıyorum (iki haftadır alıyorum güya, alamadım malesef) xbox 360. yeni makineleri de banlarlar mı? online oyunu çok sevmem ama bakarsın severiz, oynarız. iki konsolda var sende demek, valla ev alma senin gibi komşu al saygılarımla

Dostum bu sorduğun soru ile konu başlığı alakasız olduğu gibi burası playstation bölümü,

neyse arkadaşım C4Eva ile mirc de yaptığı sohbette firmwareyi hazırladığını kısa sürede çıakrcağını söylemiş ama Bu firmware ile sadece security sector'leri düzgün entegre edilmiş oyunlar çalışabilecek. Diğerleri çalışmayacak. yani bu firmware'i yüklediğinizde, elinizdeki oyunların çalışmaması da muhtemel. Biraz daha bekle derim bende haziranın ilk haftasında falan alcam

• Ya yine konuyla alakasız olacak ama keşke tüm oyunseverler komşu olabilsek.Burda yalnızım ben ya
  • FOREVER PLAYSTATİON....BENDEDE Bİ ARA XBOX360 VARDI SATTIM PS3 ALCAM İYİ DE YAPCAM
  • Acaip tarafsiz olmus yani euhehehhehe. Ozellikle diyaloglarda olum vurusu tadinda;

"Artik su xbox360'i kapatsak mi 2 saattir acik?"
    "2 saatte bir kapatilir mi konsol yahu."

Herzaman heryerde Sony
  • erkan yine karıştırmışsın ortalığı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.