Herkese merhaba başlıktada belirttiğim gibi olabilecek en ucuz 12 cm fan ı arıyorum istanbulda nereden alabilirim 3 veya fiyata göre 4 tane alacağım.Birde en ucuz led li 12 cm fan ı nerede bulurum:)) garip bir konu oldu ama kusura bakmayın:)
Herkese merhaba başlıktada belirttiğim gibi olabilecek en ucuz 12 cm fan ı arıyorum istanbulda nereden alabilirim 3 veya fiyata göre 4 tane alacağım.Birde en ucuz led li 12 cm fan ı nerede bulurum:)) garip bir konu oldu ama kusura bakmayın:)
3 tl ye 5tl ye normal 120 lik fanlar da var mağazalarında istanbul bahçelievler de sitelerinde olmayan çok ürün var ellerinde. deneyip alabiliyorsunuz.
Oldukça sessiz ve kasada çok şık duruyor. Bu fanda hız kontrol özelliği yok fakat benim anakart her türlü 3 pinli fanları bile hız kontrolü yapabiliyor. Anakart sıcaklığına göre hızlanıp yavaşlıyor.
3 tl ye 5tl ye normal 120 lik fanlar da var mağazalarında istanbul bahçelievler de sitelerinde olmayan çok ürün var ellerinde. deneyip alabiliyorsunuz.
bu fanı alma arkadaşım rezalet aynısı bende var hem acayip ses yapıyor dırrr dırrr diye hemde hiç soğutamıyor.
önerilen 120 lik khan fanı ben hepsiburada dan aldım ve bu 4 renkli ledli fan inanılmaz sessiz fan. çok sesli diyen arkadaşın fanında sorun olabilir. 10 tl ye normal fan vermiyorlar, bu fan gayet iyi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme