Şimdi Ara

En Ucuz FIFA 16 CD Key [ANA KONU] (134. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.981
Cevap
26
Favori
196.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler meksikadan aldıktan sonra indirirken vpn kullanmak mı lazım ? bende 3 küsür gb sonrası hata veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bibooo

Beyler meksikadan aldıktan sonra indirirken vpn kullanmak mı lazım ? bende 3 küsür gb sonrası hata veriyor

Hayır gerekmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meksikada ki türkçe mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 23 Eylül 2015; 21:38:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lokord1 L kullanıcısına yanıt
    Neden hata alıyorum anlamadım Korsan olanını indiriyorum direk dosyalarla değiştireceğim.

Evet Türkçe var hocam Meksika'da.Kurulumda gözüküyor zaten.
  • Ulan ne adamlarsınız ya benimde girdiniz kafama aldım meksikadan hakkımızda hayırlısı
  • Ben de meksikadan aldım indi 01.00 da açılacak diyor beklemedeyiz
  • 75 TL ye key satan arkadaştan aldım. Başlarda ben de çekindim fakat havaleyi yapar yapmaz yolladı keyi sağolsun. Şu an elinde kalmamış ama siz de pm atarak key geldiğinde yollamasını isteyebilirsiniz. Ben de o şekilde aldım keyi. İndirdim pre-load olarak türkçe dil desteği de var hiçbir problem yok. Oyun saat 1 de oynanabilir hale gelecek merakla bekliyorum artık :) 75 TL ye herhalde hiçbir yerde bulamayız bu oyunu :) Ban vesaire riski almadan uygun fiyata bu arkadaştan key satınalabilirsiniz.

En Ucuz FIFA 16 CD Key [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairfight94 -- 24 Eylül 2015; 0:25:45 >

• Originden bugün fifa 16 almaya çalıştım genç kartımın bank kart bilgilerini girdim belki içinde bakiye vardır diye (içinde o kadar bakiye yoktu diye biliyorum.) proccesing yazmaya başladı ve mail attılar 24 and 72 hours diye

quote:

Your order is currently pending. Most orders are processed within 24 hours of being placed, though in some cases they can take up to 72 hours to complete. Once it's all set, we'll send you an email to let you know!

Thanks,

The Origin Team

yazıyordu. Ben içinde bakiye olmadığını düşündüğüm için refused yazan yere tıkladım daha sonra select dedim ea sayfasında ve otherı işaretledim ilk böyle bir hata verdi

https://scontent-fra3-1...f8a83b3ac65&oe=5605BBF4

ikinci denemem de ise oldu ve bana böyle bir mail gönderdiler

https://scontent-fra3-1...78cde492076&oe=56057CA9

originde ise böyle bir ekran var

https://fbcdn-sphotos-c...3ccdd34d88159c2fb437c4f

şimdi benim anlamadığım içinde para varmıymış parayı çekmiş mi origin çekmemiş benim ne yapmam lazım bu sonuçta bank kart bilgilerim ile almıştım kartıma burs yattığında içinden para çeker mi lütfen bilgisi olanlar cevap verirse çok sevinirim :( benim şu an yapmam gereken bir şey var mı ?

• arkadaşlar acil yardım edebilir misiniz?
    en ucuz ve en güvenli yer neresi bu konuda herkes birşeyler yazmış yok meksika yok bilmemne. ben biraz embesilim bu konuda tam olarak nasıl alacağız?
    elimde kredi kartım şu anda ekran başında bekliyorum. benim istediğim hemen cd key'i göndersinler hemen yükleyip sabaha karşı oyunu oynamak istiyorum.

yardım edebilirseniz sevinirim
  • Bende meksikadan aldım umarım sıkıntı cikmaz deluxe 137

• quote:

Orijinalden alıntı: ododod

75 TL ye key satan arkadaştan aldım. Başlarda ben de çekindim fakat havaleyi yapar yapmaz yolladı keyi sağolsun. Şu an elinde kalmamış ama siz de pm atarak key geldiğinde yollamasını isteyebilirsiniz. Ben de o şekilde aldım keyi. İndirdim pre-load olarak türkçe dil desteği de var hiçbir problem yok. Oyun saat 1 de oynanabilir hale gelecek merakla bekliyorum artık :) 75 TL ye herhalde hiçbir yerde bulamayız bu oyunu :) Ban vesaire riski almadan uygun fiyata bu arkadaştan key satınalabilirsiniz.

Bende bu arkadaştan 75 tlye aldım şimdi oyunu indiriyorum. Bu sene ilk kez gördüğüm oyunun belli bir miktarı indikten sonra oynama imkanı olması çok güzel bir özellik olmuş. Umarım ilerde sıkıntı yaşamayız. Hayırlı olsun.
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    FIFA 15'de de böyleydi
  • Onu pas geçmiştik 13 ve 14 den sonra ara verince :) Bu sene demoyu beğendim daha dengeli bir oyun görüntüsü veriyor iyi paslaşmak adam kaçırmak gerekiyor ve tabi savunma önemli. Bu yüzden ilk defa bu sene oyun çıkışında almak istedim. Umarım momentum hissiyatını fazla yaşatmaz :)
  • Voidu'dan almayı düşünüyorum. Voidu'dan daha önce alışveriş yapan ya da herhangi bir olumsuz durum duyan var mı? İleride keyde sıkıntı olmasından çekiniyorum.

• Arkadaşlar Asus x550jk 8 gb ram bu oyunu çalıştırır mı, tvye bağlayıp hdmila güzel olur mu? ilk defa alıcam oyunu sorular komik gelebilir kusura bakmayın
  • Asetil Co A kullanıcısına yanıt
    Biraz önce Voidu dan 4 kere deneme yaptım kredi krtı ile ödeme başarısız oldu hatası aldım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLOWDIVE

Biraz önce Voidu dan 4 kere deneme yaptım kredi krtı ile ödeme başarısız oldu hatası aldım hocam.

Hiç iyi olmadı bu. Bayram günü de pek irtibat sağlayabileceğimizi sanmıyorum. Destek ile iletişime geçtiniz mi?

Destek çevirimdışı görünüyor haliyle. İsterseniz birde siz deneyin bende sorun oldu diyecem ama dün g2a dan batman aldım kart ile başka alışverişler yaptım şimdi internet bankacılığından kontrol ettim sıkıntı yok anlamadım neden böyle hata verdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLOWDIVE

Destek çevirimdışı görünüyor haliyle. İsterseniz birde siz deneyin bende sorun oldu diyecem ama dün g2a dan batman aldım kart ile başka alışverişler yaptım şimdi internet bankacılığından kontrol ettim sıkıntı yok anlamadım neden böyle hata verdi.

Banka kaynaklı olabilir. Hangi kartı kullandınız?

World kart hocam.
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.