Şimdi Ara

En ucuz gprs hangisinde ? Turkcell mi Aria mı Telsim mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • neden yok kontörlu hatlara gprs sizce wap avr ama çok kontör yiyo ya her seferinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShenLong

quote:

Orjinalden alıntı: ç@KAL

harpiden KİTLİYCEKLER SANA bence TOPTAn hemde

Sağol beeee. Çok güzel moral verdin. Bari ne zaman zam gelmiş onu öğreneyim de ne kadar girecek ona göre vazelin alayım...

ne zammı be 1 yıldır böyle bu fiyatlar, tesis ücreti 10 milyon, KB başına da 900 TL

faturada baya bir geçirecekler sana dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richy -- 28 Ocak 2005, 1:09:20 >

• Geçirdilermi geçirmedilermi haberdar edersin kardeş ;)
  • iste en iyisi avea
  • quote:

Orjinalden alıntı: 20.000.000TL

Geçirdilermi geçirmedilermi haberdar edersin kardeş ;)

valla bende merak ettim ne olduğunu şimdi yazsada öğrensek
  • ucuz gprs var mı ya ne ucuzu hepsi pahalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emsalsiz34

ucuz gprs var mı ya ne ucuzu hepsi pahalı.

evet pahalı zaten bizde acaba ucuz varmı dedik ama yokkkk
  • quote:

Orjinalden alıntı: sewdali

quote:

Orjinalden alıntı: emsalsiz34

ucuz gprs var mı ya ne ucuzu hepsi pahalı.

evet pahalı zaten bizde acaba ucuz varmı dedik ama yokkkk

dikkatimi çekmedi görmemisim demekki
  • Arkadaş herhalde yurt dışına kaçtı yüklü faturayı görünce baksanıza ses seda yok
    valla telsim 50 milyonluk sınırsız gprs dışında gene bir alternatif yok gibi ben 1 aydır kullanıyorum gayet güzel tel den baktım nekadar veri transferi oldu diye 900mb olmuş en güzel yanı bilgisayar olmayan yerlerdede cepten nete girebiliyorsun ayrıca tv olayı filanda beleş süper bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: guguk

Arkadaş herhalde yurt dışına kaçtı yüklü faturayı görünce baksanıza ses seda yok
    valla telsim 50 milyonluk sınırsız gprs dışında gene bir alternatif yok gibi ben 1 aydır kullanıyorum gayet güzel tel den baktım nekadar veri transferi oldu diye 900mb olmuş en güzel yanı bilgisayar olmayan yerlerdede cepten nete girebiliyorsun ayrıca tv olayı filanda beleş süper bence

kardeş 50ytl de aylık çok fazla bence zaten 30-40 fatura geliyor 50de o olursa allah sonumu hayır etsin ve 50ytl ye sanırım o kadarda kaliteli bir hız vermiyor 512adsl bile 50 milyonken çok daha düşük bir hız için aylık 50 ytl uçuk kaçıyor

• ve efet bence o arkadaş bilmeden telsimin tuzağına düştü faturası bu ay bayagı kabarık gelecek gibi
    allah yardımcısı olsun
  • Arkadaşlar fatura geldi. Evet geldi ve bana kol gibi desem az olur hani şu Yüzüklerin Efendisi filmindeki Troller vardı ya... O trollerin kolu gibi girdi.Fatura miktarını açıklıyorum. Tam tamına 843.560.000 TL. Daha doğrusu GPRS kullanımından biriken borç bu kadar. Bana haber verilmeden ve faturama yansıtılmadan nasıl olur dedim ve hemen Telsim Bölge Müdürlüğüne gittim. Doğal olarak "dilekçe yaz" dediler.Ben de (patronum avukattır hem de İnsan Hakları konusunda uzmandır) patrona koştum hemen.Vekaleti verdim...Bekliyorum bakalım ne olacak.Gelişmelerden sizi haberdar ederim...

• eğer sürekli kullnacaksan telsim sabit fiat iyidir...62.5 lira ama kısa süreli de olsa kullnacaksan yine telsim iyidir 900tl/kb ama sabit olmayıp çok kullnacaksan avea yükseldikçe fiatı inen gprs tarifesiyle uygun gibi görünüyor....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.