Şimdi Ara

en ucuz kotasız net?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ttnette en ucuz kotasız paket kaç para?

• 54.75 netlimitsiz. ttnette.
    24 ay tahahüt verirseniz işler değişir. superonlinedaki kampanya ile netlmitsiz aylık 43-44 liraya geliyor + modem.
  • en ucuzu uydunet kardeşim 1 mbit falan ama 30 tl istersen 50 tl ye 3 mbit hemde hızda düşme olmuyor ayrieten modem bedava
  • aynen en iyisi uydunet bırak ttneti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri010 -- 9 Temmuz 2011; 23:21:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: afrogs08

en ucuzu uydunet kardeşim 1 mbit falan ama 30 tl istersen 50 tl ye 3 mbit hemde hızda düşme olmuyor ayrieten modem bedava

Valla hangisi olursa olsun Bu şekilde kampanya yaptıkları sürece hepsi pahalı.YANİ TÜRKİYE DE İNTERNET KULLANMAK PAHALI!ayrıca arkadaş 3 mbit demiş ama sitesine az önce bakdım tahattüt şartları bölümünde 3 mbite kadar konmuş üstte 3 mbit diyor?ilginç bakalım daha neler görecez.Bir dizide diyor ya aynen şöyle Burası İstanbul hacı
  • En ucuz Superonline 20 mbps 49 TL.

Domates'siz melemen ss'siz mesaj olmaz:

en ucuz kotasız net?
  • Uydunet olsa hiç başkasını düşünmem ama burada yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: afrogs08

en ucuzu uydunet kardeşim 1 mbit falan ama 30 tl istersen 50 tl ye 3 mbit hemde hızda düşme olmuyor ayrieten modem bedava

oo iyiymiş ama gaiba bu uydunet heryerde yokmuş nelerde olduğunu nasıl öğrenebilirim ?
  • teorik olarak vodafone cepnet,ayda 8 lira sınırsız ama hızı sorma
  • Admin resim yükleme kalkmış neden?Benim paylaştığım hız testleri ve hat değerlerim gaipten değil.Ayrıca bir kurumuda kötülemeye çalışmıyorum herşey ortada yaptığım hız testlerini kaydetttim.Resim yüklemenin neden kaldırıldığını soruyorum lakin 1 hafta önceye kadar yüklüyordum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinyap -- 10 Temmuz 2011; 23:48:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

54.75 netlimitsiz. ttnette.
    24 ay tahahüt verirseniz işler değişir. superonlinedaki kampanya ile netlmitsiz aylık 43-44 liraya geliyor + modem.

netlimitsizler kotalı dostum. adil kullanım kotası var. Alacaksan tamamen sınırsız olan 8limitsiz almalısın 108 tl ye. ne kota, ne adil kullanım hakkı hiçbişi yok. tamamen sınırsız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kersoz2003

quote:

netlimitsizler kotalı dostum. adil kullanım kotası var. Alacaksan tamamen sınırsız olan 8limitsiz almalısın 108 tl ye. ne kota, ne adil kullanım hakkı hiçbişi yok. tamamen sınırsız.

Ttnet de pazarlama elemanı mısın ? iki konuda da aynı şeyi yazıyorsun

Şu an için genelde adil kullanım uygulanmıyor 500gb ı görenlerde bile hız düşmedi şu an için düşmezde

• quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

quote:

Orijinalden alıntı: kersoz2003

quote:

Ttnet de pazarlama elemanı mısın ? iki konuda da aynı şeyi yazıyorsun

Şu an için genelde adil kullanım uygulanmıyor 500gb ı görenlerde bile hız düşmedi şu an için düşmezde

Düşen bir sürü kullanıcı var. Adam düştü diyo diğer konuda sen gelmiş ne diyosun? TTNET pazarlama elemanı olsam neden kötüleyim ttnet tarifelerini? ben rahat rahat kullansın diye öneride bulunuyorum. TTNET kadar da iğrenç bi kurum görmedim açıkçası. Bana tamamen sınırsız (ttnet dışı) 8mbit ve üstü internet veren başka bi kurum önerebilecek olan var mı arkadaşlar??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 18 Temmuz 2011; 0:59:21 >

• tamamen sınırsıza güç mü yeter 108 tl ben 8mb 25 gb sınırlı kullanıyorum daha önce 27 gb yaptığımda hız çok düşmüştü internete giremez olmuştum ttnet i arayınca hız arttı bu ay 35 gb yaptım son hız indirmeye devam ediyorum

limitsizler genelde şirket için kullanılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre37s

tamamen sınırsıza güç mü yeter 108 tl ben 8mb 25 gb sınırlı kullanıyorum daha önce 27 gb yaptığımda hız çok düşmüştü internete giremez olmuştum ttnet i arayınca hız arttı bu ay 35 gb yaptım son hız indirmeye devam ediyorum

limitsizler genelde şirket için kullanılıyor

ayda 25 gb ne indirilirki.
    her ay bu kadar download ihtiyacı varmı?
    en fazla 15 gb yeter normal bir ev kullanıcısına.
  • torrent film ve oyun malum çok büyük boyutlarda her zaman indirmesekte bazen gerekebiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltaninsapi

En ucuz Superonline 20 mbps 49 TL.

en ucuz kotasız net?

yav bunu nasıl 20 yaptınız. Arkadasla beraber baglatmıstık buraya super onlıne gelınce. Arkadasın evıne gelmısler hıcbır ucret odemeden 10mbıt 20mbıt olmus.

Bıze gelmedıler ben nerden hızını yukseltebılırım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frankz

quote:

Orijinalden alıntı: baltaninsapi

En ucuz Superonline 20 mbps 49 TL.

en ucuz kotasız net?

yav bunu nasıl 20 yaptınız. Arkadasla beraber baglatmıstık buraya super onlıne gelınce. Arkadasın evıne gelmısler hıcbır ucret odemeden 10mbıt 20mbıt olmus.

Bıze gelmedıler ben nerden hızını yukseltebılırım?

Ara müşteri hizmetlerini şuradaki kampanyadan bahset:

http://superonline.net/bireysel/kampanyalar/adsl_fiber_internet_paketi.aspx

Taahhütünü yenilemen durumunda (24 ay tekrar imzalayacaksın) 49 TL sınırsız oluyor. 3 ay boyunca 9.99 olmaz çünkü daha önce bağlattın interneti, o sadece yeni bağlatacak kullanıcılara oluyor.

• uydunet varsa ttnet'e bulaşma bile.
    ben ttnet kullanıyorum 2 yıl dolsun hemen başka tarifeye geçeceğim.
  • tahattüt olayı her halukarda sakat.Bence bütün bunlara girişmeden önce servis sağlayıcıyla görüşmek,santral uzaklığını öğrenmek ve alabileceğin hızı net olarak öğrenmek gerekir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.