Şimdi Ara

En Ucuz Oyun Alma Rehberi RUS PSN (Ultimate konu)(komisyonsuz) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
87
Favori
45.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • deneyeceğim, hazırlayan arkadaşın eline sağlık
  • oyunu psn'den alıp yandex'in sitesinden 3d secure ile ödemeyi mi yapıyoruz dostlar biri yardımcı olabilirmi
  • beyler aklıma takıldı hiç rus psnden uncharted collection alıp türkçe olmayan var mı ,kodlar tutmasına rağmen sadece türkçe altyazılı çıkmış diyorlar,eğer öyle ise uncharted 4 alacaktım rusyadan vazgeçtim ...alan varsa bilgi verirse sevinirim
  • neden kart ekleme yerinde yandex yok benim deli olucam crew complete alıcaktım
  • Dostum arada 25 30 lira filan fark var rus ile tr psn, risk alma bence, ben tr psn den alıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler yandex money de mi.gumledi ödeme seçeneklerinde çıkmıyor artik

• woldemort.26 kullanıcısına yanıt
    fotoğrafı da koydum bende yandex ile ödeme butonu aktif, tekrar kullanmadım ama seçeneklerde duruyor
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Ben psn hesabi açtığımdan beri yok bende neden yok anlamadim hesabi'da yanlis acmadik nasil cozebilirim ben bunu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yellow canary01

Ben psn hesabi açtığımdan beri yok bende neden yok anlamadim hesabi'da yanlis acmadik nasil cozebilirim ben bunu

Normal ödeme yaparken çıkmaz çüzdana para eklerken çıkyor browser de ps4 de normal satın alım da da çıkar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rus,psn acan varmi oyunlqrda indirim varmi acaba tr gelmiş,diyolar mutlaka rus psn daha ucuz fiyattan gelmiştir veya gelecektir diye düsünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rus psn'e de ayni oyunlar indirime girmis. Bazilari tr psn'le direk ayni fiyat bazilari biraz daha ucuz. Yine de enyonezya psn göre hem tr hem rusya pahali. Endonezya psn'i çok arayacağız.
  • DarkTranqlty kullanıcısına yanıt
    Ok hocam oradaki oyunlarida inceleyim ona göre alayim.tesekkürler

• Pes,ve m combat alan oldumu cusa coduna ps4 bakilyomu alan varsa cevap veren olursa pna göre alayim

• Tamam hocam olayı cozdum ben direk.oyun almaya çalıştığım için cikmiyormus meğer cüzdana para ekle diyecekmişim

• Arkadaslar buradakı indirden faydalanmak için cogu oyunda plus sartı var 14 deneme plus için kkartı isteyecek bizim tr kkartlari eklenmiyo eeee ozaman nasıl indirimden faydalanacagız bilgisi olan varmi

• ben bu rus olayını hallettim. psn kardeşi arıyorum. makinem yarın gelecek. psn kardeşi olmak isteyen var mı ? fifa 16'yı alacam. yarı yarıya kim destek olur? =) pm atsın bana
  • fifa 2016 70 liraya düşmüş arkadaşlar
  • Arkadaşlar rus psn den ps plus indirimli oyun aldık diyelim ps plus bittiğinde oyunu açamama gibi sıkıntı olurmu ? 2 günlük ps plus yok galiba

• commonfile C kullanıcısına yanıt
    Parasıyla aldığın oyunlarda Plus bitse bile oynarsın,

• Beckonn B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.