Şimdi Ara

En Ucuz Samsung S10+ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
3
Favori
11.654
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Samsung telefonlarin hepsi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarkat kullanıcısına yanıt
    Samsung telefonlarin hepsi

• quote:

Orijinalden alıntı: Jusqua

Amazon'da 5500 TL'den satıldı yakın zamanda.
    nasıl haberiiz oldu...2 haftadır her gun takıp edıyorum note 9 512 ve 128 i

5500 512gb gormedım
  • "Avantajix'ten tıklayıp Samsung'un resmi online mağazasına gidin ve alışveriş yapın. Harcadığınız paranın bir bölümünü Avantajix size iade edecek, alışverişiniz daha da ucuza gelecek.

Not: Bir kullanıcı aynı üründen en fazla 2 adet alabilir. 3 adet ve üzeri alımlarda para iadesi verilmeyecek ve sepetin tamamı iptal edilecektir.

Not 2: Sitemizin kullanım koşullarında da yazdığı üzere Samsung, Avantajix'e vereceği komisyonu (KDV ve Kurye gibi) masraflar çıktıktan sonra bulunan "ürünün çıplak fiyatı" üzerinden hesaplamaktadır."

Önemli ayrıntılar "paranın bir bölümü" + "KDV,Kurye,Çıplak Fiyat" Alışveriş yapan oldu mu?
  • catik kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

S10 forumunda bir arkadaş paylaşmıştı görüntüyü. Kendim de gördüm hocam.

• s10+ yanındakı aksesuarları dısarda kaca okuturuz?
  • hediye çeki falan gelmiyor. sepete eklerken seçtiriyor hediyeleri

• herşeyde geçerli mi acaba bu iade olayı. galaxy buds alasım var.mantıken 621 tl ye geliyor bu şekilde. s10 alıp yanında hediye edenler bile 600den aşağı vermiyor kulaklığı. bence baya iyi bir fiyata geliyor
  • 512 gb SD kartı satabilir miyiz acaba ya? ona göre alayım diyorum ya da kablosuz şarj cihazını?
  • Şagop kullanıcısına yanıt
    Chat kısmından görüşme yaparsanız tek çekim olarak 7800 TL'ye veriyorlar bilginiz olsun. Hediyeler dahil olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jusqua

Chat kısmından görüşme yaparsanız tek çekim olarak 7800 TL'ye veriyorlar bilginiz olsun. Hediyeler dahil olarak.
    nasıl yani? indirim mi isteyeceğim?
  • Jusqua kullanıcısına yanıt
    O zaman avantajıx nasıl oluyor?

• avantajix kampanyası çok iyi ama şikayetleri fln görünce çok emin olamadım alan var mı? s10 almayı düşünüyorum da sonra ödemezlerse ...
    Ben buda kampanyasını sormuştum. O kampanya sona erdi ama size özel kampanya sunabiliriz dediler. Telefonu mu istediler. Samsung genel merkezden chatte konuştuğum bayan aradı. Tek çekim yaparsanız 512 gb model için fiyat bu dedi. S10+ 128 gb için 750 tl çeke ek olarak 500 tl lik çek daha verebiliriz dediler. Yalnız ödeme tek çekim veya havale dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jusqua -- 27 Mart 2019; 15:41:6 >
  • kimi10 K kullanıcısına yanıt
    Hocam o kısmını bilmiyorum fakat muhtemelen size özel promosyon veriyorlar. O kod ile indirim sağlanıyor. Siz yine siteden alışveriş yapmış oluyorsunuz. İndirim olunca avantajix tutar iadesi yapar mi bilgim yok ama denenebilir.

• Jusqua kullanıcısına yanıt
    görüştüm, bana diyor ki sizi telefnola arayayım satışı öyle yapalım. o zaman olur.. e o zaman da avantajix olmuyor.
    hocam şunu netleştirelim sizi telefonla aradıklarında ben ödemeyide oradan alıyorlar diye biliyorum. size kod tanımlaması yaparsa tamam siteten alırsınız ve avantajx de kullanılır ama adamlar telefondan alın diyor o sekilde de avantajx işe yaramaz. kesin bilgi mi siteden mi alınıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoteknoloji

"Avantajix'ten tıklayıp Samsung'un resmi online mağazasına gidin ve alışveriş yapın. Harcadığınız paranın bir bölümünü Avantajix size iade edecek, alışverişiniz daha da ucuza gelecek.

Not: Bir kullanıcı aynı üründen en fazla 2 adet alabilir. 3 adet ve üzeri alımlarda para iadesi verilmeyecek ve sepetin tamamı iptal edilecektir.

Not 2: Sitemizin kullanım koşullarında da yazdığı üzere Samsung, Avantajix'e vereceği komisyonu (KDV ve Kurye gibi) masraflar çıktıktan sonra bulunan "ürünün çıplak fiyatı" üzerinden hesaplamaktadır."

Önemli ayrıntılar "paranın bir bölümü" + "KDV,Kurye,Çıplak Fiyat" Alışveriş yapan oldu mu?
    artık bitmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: djangobjk

hocam şunu netleştirelim sizi telefonla aradıklarında ben ödemeyide oradan alıyorlar diye biliyorum. size kod tanımlaması yaparsa tamam siteten alırsınız ve avantajx de kullanılır ama adamlar telefondan alın diyor o sekilde de avantajx işe yaramaz. kesin bilgi mi siteden mi alınıyor
    evet aynen öyle. anca bize kod verirlerse o zaman avantajix ve kampanyadan faydalanıylıyor.. ama diğer türlü telefonla satışta 7900 liraya satıyorlar. bi işe yaramıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.