Şimdi Ara

###En UcuZ Server ? YARDIM###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk önce herkesin ramazanı kutlu olsun ben 2 ay önce hacklenmiştim bütün itemlerim gitti oyunu bıraktım ama yeniden baslamak istiyorum en ucuz server hangisi bilgi verirmisiniz şimdiden teşekkürler

• olympia,ronark,gırakon
  • ronark günde 20m para kasarak ardream için güzel bir asası 2 haftada düzebilirsin 280m para eder oda şöyle birşey olur

+7 chitin set +8 dual cleaver dual kekuri 2 dex 9 fln böyle birşey olur böyle bir charda ronarkta iş yapıyor
  • her daim kendi piyasasına yılın 4 mevsimi ucuz server
    DieZ
  • tmm da piyasası ucuz serverlarda para kasmak zor oluor nası kasabilirim betada da kasılmıor
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheBlueWolf

ronark günde 20m para kasarak ardream için güzel bir asası 2 haftada düzebilirsin 280m para eder oda şöyle birşey olur

+7 chitin set +8 dual cleaver dual kekuri 2 dex 9 fln böyle birşey olur böyle bir charda ronarkta iş yapıyor

evet günde 15m yaparsın cleaver görevinte iyi partyle seri seri
    akşamalrı ve sabahalerıda ft kutusu alsan 15X2=30m günde 45 m bile yapabilrsin

thing again.
  • up up up
  • Pathos tabiki gırakonla aynı gırakonda 250 m shard +7 bizde 220
  • PAra yı claver gorevinden Kasıcan Al Sat :P Hornetlerde iyipara cıkıyor
  • ilk server geldiğinde para kasmak isteyenler gabolt kesin gabolt scales die bişey var 10k edio pre li olunca 15 k ya sat 100 tane topla 1.5m
  • olympia ucuz diyenin aklını yerim girip baksın fiyatlara

şuanda en ucuz server pathos > ronark > gırakon > manes
  • sonuçta her serverın kendi içinde piyasası , her serverın kendi avantajları var. ucuz diye gittiğin serverda zor para kasarsın. atıyorum bir md+7 mesela 30m dir , sana ucuz gelir. ama o serverda skill sıfırlatıp restart yapmak sana 2 tane md+7 ye patlar. pahalı dediğin serverda ise daha ezik bir itemi +7 ye basıp satıp skill ve statlarını sıfırlatırsın.
    ama mesela ucuz serverda birşeyler kesip , görev falan yapıp , piyasası yüksek olan serverda alamayacağın itemleri alabilirsin. 60 lvl healersan , sattığın potlardan gelen para ile daha çok item alabilirsin mesela.
    sonuç olarak bence ucuz server diye birşey yoktur. ucuz servera başlayınca hayatın kolay olacağını sanıyorsan yanılıyorsun.
  • ben pathosda oynuyorum +7 dol +7 ss pazarda sana o kadar söyliyeyim.ama pathosda başlamanı önermem.pod parasını bile zor çıkarıyor insan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.