Şimdi Ara

.°�.°�. EN UCUZ W800i? .�°.�°.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle cahilliğime bağışlayın bu grey dediğiniz ne oluyor ayrıca bu hafta bir w800 alcam ama fiyatlar o kadar uçuk ki insanın bi an durup düşünesi geliyor vatan bilgisayar card finans istiyor bende world var benim 700 ytl civarlarında bu telefonu almam gerek lanet olsun ki kurlar fırladı tam telefonu almayı düşünürken peki doğubank ta bu telefonun spotu var mıdır varsa kaç para kayıtlımıdır kesinlikle bu telefonu almaya kararlıyım ya, süper bi şi. yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dddreammm -- 14 Haziran 2006; 9:40:38 >

• maalesef kurlar benim de bütün işlerimi altüst etti. Nasıl alırsan al ama sağlam bir yerden al. sana verebileceğim en tecrübe edilmiş tavsiyem bu.
  • Sağlam bir yerden alın başınızı belaya sokmayın derim ben. İki kuruş eksik vereceğim diye dandik yerden almayın telefonunuzu. Elektronik eşyadır sonuçta ve her an bozulabilir. Garantisi olan ve tamiri yapılabilecek yerlerden almaya özen gösterin. Kur biraz fazla. Beklemekte yarar var.
  • Ama kardeşim Genpatechteki fiyatını gçrdüm azım uçukladı o para bu telefona verilirmi allahın aşkına 900 küsür fiyat çekiolar oha demek geliyo insanın içinden o yüzden spot kayıtlı bir tel almaya düşünüyorum bozulursada napalım parayı bastırıp yaptırıcaz. bana doğubanktaki fiyatı lazım. doğubank'a güenilir mi onuda bilmiyorum hiç alışverişim yok bu zamana dek.
  • Şuan hiç bir şey alınmaz. Beklemek lazım,en azından 15gün bekle derim
  • cardfinansı olan bir tanıdığa 700 ytl yi nakit verip kartıyla alışveriş yapmayı dene bence, ben bu ay sonu kampaya bitmez ise öyle yapacağım
  • Bende arkadaşlara katılıyorum. Bende bu telefonu alacam. Ama 50 fazla veririm garantili ve köklü biryerden alırım. Sakın spot alma. Grey ise düşündürücü, ama bence değmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.