Şimdi Ara

* * * * En Usta Photoshop (fotoşopçu) kimdir ve Bunu yapabilirmi...!!! * * * * (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
0
Favori
7.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha önceden yapmıştım ama adsl yi bekliodum anladımki adsl beklemeyle gelmez soğumadan atim dedim

bu orjinal hali,
     * * * * En Usta Photoshop (fotoşopçu) kimdir ve Bunu yapabilirmi...!!! * * * *

bu saint in yaptığı

buda benim yaptığım biraz oynadım üstünde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 27 Aralık 2005 17:51:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

daha önceden yapmıştım ama adsl yi bekliodum anladımki adsl beklemeyle gelmez soğumadan atim dedim

bu orjinal hali,

bu saint in yaptığı

buda benim yaptığım biraz oynadım üstünde

seninki güsel olmuş..
    bende paintshop la bişiler yapmaya çalışyım..

• passat a bir yorum da benden..umarım beğenirsiniz..
    http://img327.imageshack.us/my.php?image=ads305z1qicopy7rs.jpg
  • Biraz olmadı ama idare edin artık abilerim

• nası becerionuz bu işi anlamadım yaw. bende adobe cs2 var yapamıom saçma sapan oluyo
  • Höh yav.Yanaklı jant oturtmak ne zormuş.Göbeğim çatladı he vallah.
  • Ahanda yeni gördüm.atiyba ne iş.Sanki biri nikimi taklit etmeye çalışmış gibi.Hiç hoşlanmadım açık söyliyim.Değiştirsen iyi olur.Sanki benim fake nikim gibi alla alla...
  • @antiyoba==>ayıp bee ne fake i
    atiyba bizim ailemizin eski soyadıdır ve akrabalar arasında böyle bilinir soyadımız..
    ayrıca fake le işi olmıycak bi insanım..
    nick imi de deiştirmem yanlış anlama..

•  * * * * En Usta Photoshop (fotoşopçu) kimdir ve Bunu yapabilirmi...!!! * * * *
  • hadi bakalım bu arabaya mod yapalım birazda

BU Orjinal Hali;

Buda benim modum;

• araç boyama film çekme vs tamam yapıyom
    araç alçaltma, jant takma,çamurluk şişirmeleri yapamıyom
    buda benden bitane

• altanns yukarıdaki arabayı begenmedim ama yine o yıllara ait guzel bir model bulursan birtane daha yaparız.. bu arada arabanın yanındaki dalga pek uymamış onunda nedeni renkleri ve kare kare olması
  • fazla uğraşamadım ama..

• ARKADAŞLAR PHOTOSHOPA İLGİ DUYANLAR İÇİN ÇOK ŞAHANE DERSLERİN OLDUĞU Bİ SİTE VAR İÇİNDE OTOMOBİLLERE NEYİ NASIL YAPILACAĞINI ANLATAN RESİMLİ DERSLER VAR.YALNIZ SİTE İNGİLİZCE AMA RESİMLERDEN ANLAŞILIYO NE YAPILACAĞI.

http://www.digimods.co.uk/tutorials/tutorials.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: hellhound2005

www.sanaltuning.com Bu sitede photoshop dersleri ve videoları var isteyen bakabilir çok yararlı bilgiler var. Forumu da var.

o siteden bi resim manyak yapmış elemanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 28 Aralık 2005 21:30:53 >

• ne zaman ki böyle yaparız o zaman ustayız derim..

• BMW z4 Concept - by Ozy (upload by WoraZ)

[b/]Görüşlerinizi bekliyorum!!
  • tampon aşagıya inince hoş olmuş
    camlarda guzel siyah.. ama kaporta uzerindeki cikartma cok sevimli olmus biraz daha asi olsa

unutuyordum egzoz hos olmus ama bir eksik var hava giris cikis delikleri varya balik sirtı ondan mutlaka olmalı zati bu arabanın ozelligi o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holywars -- 29 Aralık 2005 16:13:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BÈZO

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.