Şimdi Ara

* * * * En Usta Photoshop (fotoşopçu) kimdir ve Bunu yapabilirmi...!!! * * * * (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
0
Favori
7.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: crepassio

infinite dostum bu senin için

* * * * En Usta Photoshop (fotoşopçu) kimdir ve Bunu yapabilirmi...!!! * * * *

nasıll ?

süper olmuş, akşama başka bir arabayı modifiye edelim, eğlenceli oluyor

yakında photoshop derslerinin olduğu websitemi açağım pm atarım adresi, photoshop öğrenmek isteyenlere.

• güzel çalışma andydark
    tebrikler

•  * * * * En Usta Photoshop (fotoşopçu) kimdir ve Bunu yapabilirmi...!!! * * * *
  • Bu forumu seviyorum

Hepsi gorev adami

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytunkıy -- 20 Aralık 2005 14:38:03 >
  • Ben açıkcası bu kadar ilgili ve yetenekli kişilerin forumda olduğunu bilmiyordum.

Madem öyle en kısa zamanda bir afiş tasarım yarışması düzenleyelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaintEagle

Ben açıkcası bu kadar ilgili ve yetenekli kişilerin forumda olduğunu bilmiyordum.

Sadece kendi kendime bişiler yaparak ögrendim hiç bi yerdende yardım almadım ama gerek arabalarıma sticker tasarımları olsun gerek takvimdi vs. tasarımları olsun matbaacılara götürdügümde bunları senmi yaptın diyip tebrik ettiler.

Biraz yaratıcılık biraz yetenek gerisi geliyor ...

Saint eagle arkadaşım sitende sana yardımcı olmak yardım etmek ve bilgilerinden faydalanmak isterim. andy_brs@homail.com Msn im bu ilgilenirsen ekle .

Saygılar...

(Bu arada alttaki sitemizide bi arkadaşımla beraber yaptık . )

• Ben şununla biraz oynıyım bakalım nasıl olucak ... Biraz müsade ...
  • inşallah beğenirsiniz

• baba ne yaptin sen yaa

cok ugrasmadin insallah
  • ya beyler ii guzel de ben bişey rica edecegim benim su renault megane hatchback 2 ler var ya onun lila renginin modifiyelisine ihtiyacım var elimde resim yok kusura bakmayın su arkası yamuk yumuk olan var ya cok hosuma gidiyo ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: aytunzaa

baba ne yaptin sen yaa

cok ugrasmadin insallah

upload etmek biraz uğraştırdı ama değdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: klonajinsky

inşallah beğenirsiniz

bu araba nerde? mükemmel araba, body kit harika olmuş. Nereden buldun bu resmi, yada senmi çektin?

Çok hoşuma gitti, iç dizayn harika.
  • bunuda ben yaptım

@klonajinsky

edit: cant yamuk olmuş yeni versiyon aşağıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SynFx -- 20 Aralık 2005 17:18:06 >
  • Türkiyede olsa
    ilk çukurda gider tamponlar :P

tebrik ederim altanns
    çok güzel olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rechtsanwalt -- 20 Aralık 2005 15:28:34 >
  • @SaintEagle
    şu açacağın sitenin adını banada pm ile atarsan sevinirim bende de var photoshop kullanmayı bilmiyom mal mal şeyler oluyo
  • Ve sonunda bitti !

Depo kapagı , kapı çıta ve kolları , arka plaka , arka bagaj çıtası , silicek tampon plastikleri iptal, 2 kapı iptal.

Jant değişimi . Egzos , renk , vinly , cam filmi , kapak taşlama hava filtresi chip tuning

Bak ben senin dedigin binaları yok etmek için böyle yaptım. 30 40 dk kadar ugrassam arabanın içerisinide modifiye edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 20 Aralık 2005 22:04:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: altanns

bunuda ben yaptım

@klonajinsky

Jantları oldukça güzel olmuş

• Arka jant çok güzel oturmuş keza önde öyle ama öndekinin açısı yanlış olmuş düzeltisen çok daha güzel olur.
  • bizahmet benim şu arabayıda bi temizleseniz photoshopda da görelim ustalığınızı

• quote:

Orjinalden alıntı: SaintEagle

Ben açıkcası bu kadar ilgili ve yetenekli kişilerin forumda olduğunu bilmiyordum.

Çok iyi fikir

1. En güzel ''Donanım Haber Afişi'' yarışması

En kısa zamanda yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::Banner::: -- 20 Aralık 2005 17:08:21 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.