Şimdi Ara

EN UYGUN FİREWALL CİHAZI SİZCE HANGİSİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
3.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Jesse-Pinkman

quote:

Orijinalden alıntı: firatu

Işte bende sırf bu sebeplerden dolayi konu açmayı sevmiyorum . Başta uyarmistım konu dışı olmasın diye ama benim sorum iki kişi tarafından cevaplanmis ortada başka bir konu tartışılmis. Neyse ogrenemeyecegiz forum mantığını. ..

Forum mantığı şu aslında siz istediğiniz cevabı ararken size verilen cevaplar , birinin bilgisi dahilinde olmayabiliyor ve ona Pm atmak yerine alıntı yapıp bu sefer kendi kafasına takılan soruyu soruyor yani forum bağımsız bir yerdir zamanla alışırsınız

Katılıyorum hocam,
    kimsenin art niyeti yok,herkes bilgisini paylaşıyor veya sıkıntısına çözüm arıyor,sadece bir soruya değil belkide forum içinde bir kaç soruna çözüm bulunuyor.

• Fortigate cihazim var, son derece kolay ve bir o kadar da kolay erişilebilir bilgi dolu internet, ama en büyük handikap gigabit alt ağ yapısı olmalı 100mb alt ağ yapısında kullanıcı sayınız fazla ise sıkıntı yaşayabilirsiniz.
  • Bu konuda nerdeyse hiç bilgim yok..yaklasık 6 cihaz var..bide cep telefonları baglanıyor..cihazlar mutlaka interenete cıkmak durumunda.. sorum benim gibi ufak bir işletmede uygun maliyet ve kolay kullanım ile internet trafiğini kontrol etmek için ne tavsiye edersiniz?? belli cihazların belirli sayfalara girmesine izin verip diğerlerini hiç girmemesini saglamak istiyorum...en buyuk sıkıntım tabiki sosyalmedya.altyapım vdsl2 kullandıgım modem VMG3312-B10B bu arada bu modemin ebeveyn kısmı bir işe yaramıyor...
  • Öncelikle fortigateleri elinize bir çekiç alıp parçalayın.
    Sonra bir cyberoam alıp rahat edin.
    Millet farklı modüller için farklı lisans seçenekleri satar. bunlar her iş için ayrı cihaz yapmış. Lan firewall alıyorum kimin nereye bağlandığını görmek için bir cihaz daha alacaksın diyor. cihazı tam performanslı kullanabilmek için ayrı bir kabin tahsis etmek lazım. 10 tane falan ayrı cihazı var. Bunların bu kadar büyüyebilmesi büyük mucize.
    cyberoama bakın, checkpointe bakın, paranız varsa palo altoya bakın. ama forti den uzak durun.
  • Berqnet i kesınlıkle tavsıye ederım Logo Yazılım alt sırketı zaten ve cok basarılar. kobi için geliştirilmiş ürünler ve bildiğim kadarıyla stratejik devlet kurumlarından özel sektöre kadar cogu fırma kullanıyor bizim kafemizde de berqnet var

fiyat performans urunu tamamen yerlı ben tavsıye edıyorum 3 senedir bır problem yasamadık

camur atan ya rakip satandır ya da art nıyetlıdır hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle bende berqnet tavsiye ederim , türkçe olması türk mühendisler tarafından geliştirilmiş olması zaten büyük avantaj ayrıca Logo yazılım gibi türkiyenin büyük bir yazılım devi arkasında daha ne olsun ki
  • Merhaba,

Mikrotik ürünlerine baktınız mı?
    Çok kullanıcı dostu değildir, biraz öğrenmek gerekiyor ama oldukça esnek bir yapısı vardır.

Kolaylıklar...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.