Şimdi Ara

En uygun FİYAT! Sıfır HTC one E9+ --1400 TL--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Van İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkdaşlar. Ürünler yurtdışından orjinal olarak haftaya geliyor. İlanı şimdi açmamın sebebi ön talep oluşturmak ve stok adedini buna göre belirlemek. İnternette araştırırsanız sahibindende 1550-1600 lira sıfır spot fiyatı.
    Van'dan ( burada memurum ) elden teslim. Dileyen olursa da İstanbul ve Mersin'den -sembolik miktarda kapora verilemesi koşulu ile- elden teslim imkanı. İstanbul ve Mersin için kapora istiyorum çünkü oradaki arkadaşlarıma kargo ile yollayacağım bu da ekstra masraf demek, almaktan vazgeçilirse en azından kargo parası karşılansın.

Fiyat: Forum için 1400 TL'dir. Başka sitelerde satış fiyatım 1500 TL olacak.

Not: Toplu alımlarda indirim olur, aksi taktirde kesinlikle pazarlık yoktur.

Telefon özellikleri:
    TASARIM
    İşletim Sistemi: Android 5.0 (Lollipop) / HTC Sense 7 ArayüzüUzunluk: 156.5 mm (6.16 inç)Genişlik: 76.5 mm (3.01 inç)Kalınlık: 7.5 mm (0.30 inç)Ağırlık: 150 gr (5.29 oz)Kapak: PlastikÇerçeve: MetalTuşlar: Sanal

EKRAN
    Ekran ölçüleri: 5.5 inçÇözünürlük: 2560 x 1440 pikselPiksel yoğunluğu: 534 ppiEkran/Kasa oranı: % 69.7Ekran tipi: LCD IPSEkran Koruması: Corning Gorilla Glass 4

KAMERA
    Çözünürlük (arka): 20 MegapikselFlaş: LEDÖzellikleri: Coğrafi etiketleme, yüz tanıma, panorama, HDRVideo Özellikler: 2160p/30fps, 1080p/60fps, 720p/120fpsÖn Kamera: 4 Megapiksel, 1080p/30fps

DONANIM
    Yonga Seti: MediaTek MT6795Mİşlemci HELIO X(CPU): 8-çekirdekli 2 GHz, Dört-çekirdek Cortex-A53 & Dört-çekirdek Cortex-A57, 64 bitGrafik İşlemcisi (GPU): PowerVR G6200Sistem Belleği (RAM): 3 GBDahili Hafıza: 32 GBArttırılabilir Hafıza: microSD, microSDHC, microSDXC 128 GB kadar

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zazian_12 -- 21 Kasım 2015; 22:50:45 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: zazian_12

Merhaba arkdaşlar. Ürünler yurtdışından orjinal olarak haftaya geliyor. İlanı şimdi açmamın sebebi ön talep oluşturmak ve stok adedini buna göre belirlemek. İnternette araştırırsanız sahibindende 1550-1600 lira sıfır spot fiyatı.
    Van'dan ( burada memurum ) elden teslim. Dileyen olursa da İstanbul ve Mersin'den -sembolik miktarda kapora verilemesi koşulu ile- elden teslim imkanı. İstanbul ve Mersin için kapora istiyorum çünkü oradaki arkadaşlarıma kargo ile yollayacağım bu da ekstra masraf demek, almaktan vazgeçilirse en azından kargo parası karşılansın.

Fiyat: Forum için 1400 TL'dir. Başka sitelerde satış fiyatım 1500 TL olacak.

Not: Toplu alımlarda indirim olur, aksi taktirde kesinlikle pazarlık yoktur.

Telefon özellikleri:
    TASARIM
    İşletim Sistemi: Android 5.0 (Lollipop) / HTC Sense 7 ArayüzüUzunluk: 156.5 mm (6.16 inç)Genişlik: 76.5 mm (3.01 inç)Kalınlık: 7.5 mm (0.30 inç)Ağırlık: 150 gr (5.29 oz)Kapak: PlastikÇerçeve: MetalTuşlar: Sanal

EKRAN
    Ekran ölçüleri: 5.5 inçÇözünürlük: 2560 x 1440 pikselPiksel yoğunluğu: 534 ppiEkran/Kasa oranı: % 69.7Ekran tipi: LCD IPSEkran Koruması: Corning Gorilla Glass 4

KAMERA
    Çözünürlük (arka): 20 MegapikselFlaş: LEDÖzellikleri: Coğrafi etiketleme, yüz tanıma, panorama, HDRVideo Özellikler: 2160p/30fps, 1080p/60fps, 720p/120fpsÖn Kamera: 4 Megapiksel, 1080p/30fps

DONANIM
    Yonga Seti: MediaTek MT6795Mİşlemci HELIO X(CPU): 8-çekirdekli 2 GHz, Dört-çekirdek Cortex-A53 & Dört-çekirdek Cortex-A57, 64 bitGrafik İşlemcisi (GPU): PowerVR G6200Sistem Belleği (RAM): 3 GBDahili Hafıza: 32 GBArttırılabilir Hafıza: microSD, microSDHC, microSDXC 128 GB kadar

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

ürünler kutulu vaziyette mi teslim edilecek ? renk seçeneği olacak mı ? kayıt bize ait mi olacak ?

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    Kutulu olacak hocam. kayıt kısmı kolay zaten. İsterseniz kutuyu açıp ben de yapabilirim. Kutuyu ilk açan olmak isterseniz, siz de 1-2 program vasıtasıyla evinizde yapabilirsiniz. Haftaya İran'a gideceğim. en az 3 cihaz getireceğim.

• quote:

Kutulu olacak hocam. kayıt kısmı kolay zaten. İsterseniz kutuyu açıp ben de yapabilirim. Kutuyu ilk açan olmak isterseniz, siz de 1-2 program vasıtasıyla evinizde yapabilirsiniz. Haftaya İran'a gideceğim. en az 3 cihaz getireceğim.

Renk olayı nasıl olacak? Birde bunun 3g sinde, güncelleme olayında bir sıkıntı yaşanmaz dimi? Pasaporta da kayıt ettirebilirmiyim peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam buldum site de bir başka arkadaştan, teşekkürederim.
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hoam. Kusura bakmayın bir aksaklık oldu pasaportlarla ilgili. Gidemedik. En kısa zamanda burada satışta olacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.