Şimdi Ara

En uygun seçim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dusau

sıfır bakıyorsanız tata Vista 1.3 TDI Quadrojet Aura dizel araç mevcut ama ben olsam tercih etmem güvenlik ve ikinci el yönü sıkıntılı. zaten arabada en önemli olan benim için güvenlik. ikinci el bakıyorsanız dizel punto ya da lpg düşünülüyorsa h kasa astra temiz bulunursa (şu anda 1.6 classic essentia adı altında satışta) alınabilir.

0 bakmıyorum sadece evlat gibi ozenicegim bir araba istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TolgaGürsoy

Soyle açıklim Vectra'yi 2 tane arkadasım aldı hakkında fikir sahibi oldum fakat c4 icin aynı seyleri söyleyemem araba hosuma gitmezse ve cok sorun çıkarırsa satamazsam sıkıntısı oldu bende

c4 sorunlu bir araç değil 307 serisiyle c4ü birbirine karıştırmayın.
    Temiz bir C4te vectranın çıkaracağı sorunların ancak yarısını görürsünüz.
    Ayrıca satış olayında eski kasa D sınıfı ağır araçlar her zaman için C sınıfı araçlardan daha ağır gider,o açıdan satamazsam kavramı vectrayla yanyana bile getirilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Soyle açıklim Vectra'yi 2 tane arkadasım aldı hakkında fikir sahibi oldum fakat c4 icin aynı seyleri söyleyemem araba hosuma gitmezse ve cok sorun çıkarırsa satamazsam sıkıntısı oldu bende

c4 sorunlu bir araç değil 307 serisiyle c4ü birbirine karıştırmayın.
    Temiz bir C4te vectranın çıkaracağı sorunların ancak yarısını görürsünüz.
    Ayrıca satış olayında eski kasa D sınıfı ağır araçlar her zaman için C sınıfı araçlardan daha ağır gider,o açıdan satamazsam kavramı vectrayla yanyana bile getirilmez.

Peki Opel astra H,enyoj felan onlar nasıl c4 zaten hosuma giden bir aracti kronik sorunları var diye biliyordum sordum soruşturdum oyle bir durumu yokmus

• Astralarin geneli iyidir ancak c4 hem daha sik hem daha konforlu hemde daha guncel olacaktir.c4lerin kronik. Sorunu yoktur.

• Yakın bı arkadasimda vardı c4 oda kronik sorunu yoktu diyordu fakat bı forumda c4 sahibi birisi arabayla giderken elektrik aksamı kilitleniyor direksiyon felan demisti ondan soğutmuştum simdi yine sıcak gelmeye basladi insallah en uygun secimi buluruz tesekkurler bilgi ve yardımlar icin @shadowgeist

• astra,megane,focus bunlardan birinin 2006 model ve üstü işinizi görecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

astra,megane,focus bunlardan birinin 2006 model ve üstü işinizi görecektir.

Megane'yi sevmiyorum Astra kafamda var zaten Focus'ta cok fazla şirket aracı var ama temizi bulunursa oda beğendiğim bı araba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

Verdiniz araçlar az yakan araçlar değil. Dizel b sınıfı bakabilirsiniz.

Az yaksın diye 1.3 multijetle'de zorlanmak istemiyorum açıkcası

kucuk motor diye arabanin gitmeyecegini zannediyorsaniz yaniliyorsunuz. 1.3 punto tam sizlik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Merter V.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

Verdiniz araçlar az yakan araçlar değil. Dizel b sınıfı bakabilirsiniz.

Az yaksın diye 1.3 multijetle'de zorlanmak istemiyorum açıkcası

kucuk motor diye arabanin gitmeyecegini zannediyorsaniz yaniliyorsunuz. 1.3 punto tam sizlik.

Linea kullandım 1.3 çok dik bi bayırda zorladı beni bayağı o yüzden güvenim azaldı ona
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.