Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Operatör Sohbetleri [3 Ana Operatör ve Sanal Operatörler Dahil 2024 ] (517. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: dvl35 , star1984
2 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.325
Cevap
619
Favori
856.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
42. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Vodafone’s gidip bakayım ben de
  • ktahsin1 K kullanıcısına yanıt

Faturalı tarifeye hattını taşıyacaksan numarasını taşıyarak gelene kampanyalarndan yararlanırsın. Yalnız başka operatörde 90 gün dolmadan geri döndüğün için 30 TL mi, 40 TL mi ne bir ücret alınıyor ilk faturada. Bu ücrete zam geldi mi bilmiyorum.

Başka operatöre gidip geri gelişte faturasıza taşıyıp faturasız hat kampanyasından yararlanmak için başka operatörlerde 90 gün dolması gerekiyor. 90 gün dolmadan geri dönersen faturasızda bir ücret karşılığında kampanyadan yararlanma ssğlanmıyor. Sadece faturalı için ücret alınıp kampanyalı fiyat sunuluyor.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Yanıtınız için çok teşekkürler hocam. Benim şartlarda okuduğum 31,8 tl gibi cüzi bir miktar. Benim türk telekom faturalı şuan taahhüdün bitmesine az kaldı. Taahhüt bitince başka operatöre geçip, sonrasında tekrar türk telekomun faturalı bir tarifesine geçeceğim. Çünkü yeni gelen ile halihazırda müşteri arasında inanılmaz fark çıkıyor. Bu süreçte türk telekomdan diğer operatöre geçerken hattımı faturasıza çevirmem gerekir mi?
  • agritux kullanıcısına yanıt
    Yeni hat alımına ve faturasız hat için geçerliymiş
  • 
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.