Şimdi Ara

En uygun VOIP hizmeti hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yurtdışı ile uygun fiyatlara konuşmak için VOIP hizmeti arıyorum. VOIP anlamında forumda çok fazla konu olmadığı için de paylaşımda bulunup benim gibi arayışta olan arkadaşlara yardımcı olmak istedim.

Şuanda VOIPRaider diye bir firma buldum ve test ettim. Uluslararası anlamda birçok ülke ile çok düşük ücretlere konuşma imkanı sunuyor. Ben genelde Almanya ve Fransa ile görüşüyorum. Sabit hatlarla ücretsiz görüşmenin yanı sıra mobil hatlarla da dakikası Türkiye'deki operatörlerin dakika fiyatından daha uyguna bile geliyor. Geniş ödeme seçenekleri de var ama ben kredikartı kullanmadığım için birde en düşük komisyonla yükleme yöntemi olduğu için Webmoney sistemini kullandım. Zaten WebMoney yüklemesini de anında oturduğunuz yerden TL ile Türkiye'deki resmi bayi olan Webmoney Al-Sat'dan yapabiliyorsunuz. Hem kredikartsız hemde güvenli bir şekilde yüklememi de yaptım bu sayede.

Şuan başka alternatif var mı diye araştırıyorum. Gelişme oldukça paylaşacağım. Sorusu olanlara hemen yardımcı olabilirim.Bilgisi olanlar paylaşırlarsa da sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironhammer35 -- 2 Haziran 2014; 14:28:57 >

• Selamlar hocam

Benim bildiğim voıp listesini aşağıda bulabilirsin.

- Ring Central

- Phone Power

- ITP

- Voİp

- Broad Voice

- ViaTalk

- 8x8

- VOIPo

- TinCanTalk

- Vonage

- Lingo

- İnPhonex

- xfinity

- HyperDog Digital

- iConnectHere

- Net2Phone

- VoiceEclipse

- MagicJack

Ben'de genelde belçika ve ingiltere ile görüşmeler yapıyorum zamanında bende pek bir araştırdım ve ilk başta 12voıp kullanıyordum , olduğun bölgeye göre en iyi yayın veren ve kaliteli olanı tercih etmeni öneririm 2 kuruş daha az vericem diye kaliteyi çok düşürme derim sonra sinir bozucu olabiliyor :)

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frankzappa -- 3 Haziran 2014; 1:57:52 >
  • Hocam PayPal tercihim.

Ancak WebMoney de kullandım 1 2 sefer oda iyidir :)

Aklına takılan birşey olursa burdayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödeme tercihi sana kalmış dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EkoGSM öneririm. Hatta mevcut numaranızı taşıyarak, sabit ücret derdinden kurtulun ve dilediginiz zaman evinizi, ofisinizi cebinizde taşıyın derim.http://www.ekogsm.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya_han -- 7 Temmuz 2014; 3:04:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.