Şimdi Ara

En Üzüldüğünüz Oyun Sahneleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yusuf tazim in ölümü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max Payne 3'ü n giriş videosu

• quote:

Orijinalden alıntı: Firenx

Crysis 1 de General Stricklandın ölümü

Binbaşı Strickland

"General Patton adına nedir lan bu.Defol burdan Akbaba Bu ***** tamamen bana ait"

"Size ne olacak efendim?"

"Ben bir Denizciyim evlat gerekirse deniz üstünden yürürüm."

O kadar çok oynadım ki ezberlemişim artık

• Assassins creed unitt de Elise de la serre nin öldüğü son bölüm.Sonra Arno bunun yüzünü okşuyo,kucağına alıp götürüyo filan.Bildiğin Arno dan çok üzüldüm yaa.

• Witcher 3 için Spoiler vardır!

Wicther 3'te Priscilla darp edildiğinde o kanlar içindeki halini görünce şok oldum. Çünkü çoğu oyuncu Yennefer veya Triss arasında seçim yapar ama ben Priscilla'yı elde etmek için her şeyi yapmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 22 Mart 2016; 19:39:24 >
  • Assassin's Creed 2 İdam Sahnesi
  • Mass Effect serisi.

Her oynayışımda içimde birşeyler kırılıyor. Bak yine aklıma geldi üzüldüm
  • Ghost

• https://m.youtube.com/watch?v=F0P9zqhCRB4

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simons

dizi olsa olmazmı ben the walking deadde darlynin ölümüne üzülmüştüm

Hocam darly ölmedikı milletimi trolluyorsun

Last of us in son sahneleri hem bittiği için hemde küçük kız hastaneye getirildiğinde üzülmüştüm ne olacak diye

• Gta v sonunda michael ı öldürmüştüm kuleden düşürüp öleceğini tahmin etmemiştim sonra içim el vermedi son kaydettiğim yerden başlayıp hepsini kurtardım

• cod mw2 - roach um o sıralar, dağ evinden belge kaçırcaz ya da cihazlı bişeydi filan, binbir emekle yapmıştım o bölümü yanımda da ghost kardeşim var, o kadar pusu filan yedik ama görevimizi yerine getirdik. ne oldu sonunda? ihanete uğradık, vurulduk. Roach'un ve Ghost'un ölümüne ağlayacaktım be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

LAST OF USUN HER SAHNESİ NASIL ANLATSAM BİLEMEDİM BAK GENE AĞLICAM

İmzam diyorum ve gidiyorum beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EzoBride -- 23 Mart 2016; 11:48:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: preliquidator

The Walking Dead seon 1 in son bölümü

Spoiler
    Spoiler
    Spoiler
    Spoiler
    Spoiler
    Spoiler
    Seçime göre......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................../............................................................................................................................................................................................................................Clem in o güzel abimizi vurması... :(

1 hafta kendime gelemedim. Alt tarafı oyun ama cidden ağlayacaktım neredeyse. Çok etkileyici bir oyun. Sezon 3 ne zaman çıkacak acaba?

• Mafia 1 son sahne.
    Beklenmedik bir son olduğu için gözümden yaş gelmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxtor55 -- 23 Mart 2016; 12:00:07 >
  • Üzücü çok sahne var fakat ilk aklıma gelen bu.

• Agronun yitimi.

Spec opsta fosfor atılan kısım be devamı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Call of duty de bir kaç adamla beraber bir mekanı basıyorduk sonra oradan kaçacakken bizi arabaya almayıp ağzımızın üstüne tekme atıyorlardı orada zorumuza gitmişti

• Dust 2'de tek kalıp pitte sıkışan arkadaşlara çok üzülüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.