Şimdi Ara

en uzun evden çıkmama rekorunuz? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
2.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

GTA V, PC'ye çıkışını yapmıştı, ve ben hafif hastaydım. Oynadım bir hafta :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmkanım olsa dışarı adım atmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınava hazırlanıyorum ciddiyim 3 hafta çıkmadığım oldu. Topluma çıkamaz oluyor insan bir süre sonra.

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    Cidden mi ya.:(

• 7 gün (cuma)

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen yaz sanırım 2 gün sıcaktan evden çıkmamıştım.
  • 7 gün

• Olabilir.

• Cuma gününden Pazartesiye kadar çıkmadım geçen hafta biraz bunalımdaydım açıkçası bunun dışında yok çok eskileri saymazsak
  • Abartisiz soyluyorum 7 gun balkona bile cikmadim, 9 Gunde disari cikmadim S2 oynuyordum günde 14 saat

• O zamanlar fena clash bağımlısıydım cips kola bi köşemde hiç çıkmıyodum ipadin şarjı bitmesin diyede sürekli şarjda tabi tek oyundan cıktıgım zaman 6 saatte sanıeım köylülerin dinlesin falan diye ( aslında bazı peogramlar var sureklı online gosteren ona karsı onlem olarak) oyundan atıyor bı sure bende o surede annında tv basına oyuna gırebılıncr yıne clash ama sımdı cok az oynuyorum , tekora gelirsek 1 ay ( 28 gün yani şubatta cıkmamıstım )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi işiniz gücünüz yokmu yahu herkes nasıl evde geçiriyor o kadar süre? Hiç mi sıkılmıyorsunuz pc falan baş ağrısı yapmıyor mu? Hayır 2-3 ay diyenler var abi 2-3 ay ne hiç mi arayanın soranın çağıranın yok dışarıda? Hayır ben kendimi üşengeç falan sanırdım şükrediyorum halime.ben en çok bi 8-10 gün kaldım evde hasta olduğum için hani en son duvarlar üstüme üstüme geliyordu falan hastalığım geçmemesine rağmen o gün dışarı çağıran arkadaşın yanına koşarak gitmiştim yeter artık diyerek

• kynsykmz K kullanıcısına yanıt
    imkan olsa onuda evde kılardım hocam
  • 10 gün heralde:D
  • 3-4 hafta arası çıkmamışlığım var ama şu anki aklım olsa asla öyle bir şey yapmam hele yaz vakti. Çıkın gezin, sokaklarda sabahlayın, için evinizin yolunu bulamayın, arkadaşlarınızla eğlenin beyler saçmalamayın.
  • bu ney la kızların açtığı bütün konular hep popülerde
  • kynsykmz K kullanıcısına yanıt
    Evet aynen öyle.

• 8 saat, uyku arası

• quote:

Orijinalden alıntı: kynsykmz

Cafe,sinema,bar,alışveriş,kahvaltı,piknik,park vsvs. Bence asıl soru, neden evde durasın ki?

Hayatımda 2-3 kere sinemaya gittim.1 kere de kahvaltıya gittim.Bana çekici gelmiyorlar.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.