8 yıl oldu hala da devam ediyor , 2 ay önce nişanlandık , kısmetse seneye de evlenip bir ömür geçirmek istiyoruz...Yaş 25
quote:Orjinalden alıntı: Cosmo Kramer En uzun ilişkim, kendimle olan ilişkimdir ve 34 yıldır devam etmektedir. tbrk ederim benimkide 21 yıldır devam ediyo hiç aldatmadım kendimi
quote:Orjinalden alıntı: kalamura 18 yaşındayım,,,,4 yıl 7 ay oldu........... Beşik kertmesi gibi duruyor
OF OFFFFFFFF SEVGİLİMLE BU YAZ AYRILDIK HEMDE TAM 2. AYIMIZIN BAŞINDA AMA GEÇMİŞTE KALDI GELECEĞE BAKMAK LAZIM ŞİMDİ
quote:Orjinalden alıntı: SaintEagle 1 yıl olmuştu ne güzel bende 2-3 ay önce ayrıldım, bende geleceğe bakıyorum en doğrusu o zaten bitince bitio işte naparsın???
en uzunu 3 ay sürdü. şimdiki ile 2. ayın yarısındayız bu gidişle yeni bi rekor gelecek gibi görünüyor...
quote:Orjinalden alıntı: Cosmo Kramer En uzun ilişkim, kendimle olan ilişkimdir ve 34 yıldır devam etmektedir.
quote:Orjinalden alıntı: james_earl_cash 5 yılı geçiyor, halen devam ( Allah Bozmasın ) James sen evli değilmiydin? Bu arada benden 4 gün küçüksün...
quote:Orjinalden alıntı: manyetico 1 yıl sürdü... şu an boşum...duyurulur... tamam seni listeme alyom ozman