Şimdi Ara

En yakın arkadaşımı kaybettim(ölmedi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar.Uzun süredir mesajlaştığım bi kız arkadaşım vardı.Yüzyüze fazla konuşmazdık ama sürekli mesajlaşırdık.Ben buna karşı son günlerde ilgi duymaya başladım.Çekingen olduğum içinde biraz zaman aldı.Sonunda geçen gün açıldım.Ama meğerse bu beni en iyi arkadaşı olarak görüyomuş.Kusura bakma seninle eskisi kadar yakın olmamam eskisi gibi yakın olamayız diyo.Ya kardeşim madem en iyi arkadaşın olarak görüyon söylede ona göre davranalım ilk kez söylüyorum kadınlar gerçekten çok acayip.

• Anbeliyvıbıl(unbelievable - Burhan tarzı)
  • Arkadaş kavramını öldürdünüz iki gülen samimi davranan her kıza yazıyorsunuz sonra kızdan red yiyince de kızlar suçlu diyorsunuz
  • Kızlar gerçekten çok garip. Bugünki yaşadığım:

Kıza gittim açıldım. Reddedildim. Sonra bütün gün kız benimle muhabbet etmeye yelteniyor. Madem böylesin neden reddediyorsun?
    Çok garip çok.
  • Kıza başta nasıl yaklaştığın da önemli.Eğer seni yakın arkadaşı olarak tanırsa sevgili olmanız biraz zor.
    Benim bir arkadaşım da kankası dediği bir kızla çıkmıştı(kız, arkadaşıma teklif etti) ve arkadaşım kızdan çok soğudu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsterStyle

Kızlar gerçekten çok garip. Bugünki yaşadığım:

Kıza gittim açıldım. Reddedildim. Sonra bütün gün kız benimle muhabbet etmeye yelteniyor. Madem böylesin neden reddediyorsun?
    Çok garip çok.

Belki moralin bozulmasın istiyor..Benide kızları koruma kalkanı yaptınız ya helal olsun Bu aralar aram iyi kızlarla o yüzdendir belki
  • quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

Arkadaş kavramını öldürdünüz iki gülen samimi davranan her kıza yazıyorsunuz sonra kızdan red yiyince de kızlar suçlu diyorsunuz

nerden çıkardın ya ben onun en iyi arkadaşı olduğumu bilmiyodum ayrıca kız bana karşı yüzyüze çok soğuktu.
  • quote:

Çok garip çok.

Seni tanımak istiyor olabilir.İyi değerlendir
  • quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

quote:

Çok garip çok.

Belki moralin bozulmasın istiyor..Benide kızları koruma kalkanı yaptınız ya helal olsun Bu aralar aram iyi kızlarla o yüzdendir belki

Ama öyle havadan sudan konuşsa neyse. Kız resmen sarkıyor.

• aynısını akşam yaşadım.msn den yazıyo kalp falan yolluyo öyle canım cicim konuşuyodk.telefondan msj atmaya başladı msn i kapadı işte sonra konuşurken bnm çıktığım var dedi.lan çıktığın varsa defol git niye yokmuş gibi davranıyosun geri zekalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Çok garip çok.

muhabbet etmeniz için falan çıkmanız gerekmiyor.

benim de arkadaşım var.kız.çıkmıyoruz ama...
    ve çok güzel bi kız,fakat sulanmıyorum-ki herkes kıskanıyor beni nasıl anlaşıyorsun diye bu kızla.bir kızla konuşmanız için ille sevgili olman gerekmiyor-fakat bizim millet bunu anlamıyor.

Üstte yazdığımı tekrarlıyorum. Öyle havadan sudan muhabbet etmiyor kız. Ayrıca kıza açıldım diyorum, kız arkadaş olarak muhabbet edecekse beni seçmezdi heralde.

• üzdüğünü farketti demekki.bir nevi özür diliyor...
  • yapılabilecek en yanlış iş yafffff... insan ister istemez soğur yane
  • aynı olayı geçen hafta ben yaşadım.kızla tanışırken niyetim belliydi tabi yazın konuştuk 3-4 akşamda bir hatta son zamanalarda nerdeyse hergün konuşuyoduk.ama 2 ay yüzyüze hiç görüşememiştik.anlattım durumu böyle böyle diye kız bidaha asla konuşmayalım dedi ben seni çok yakın arkadaşım olarak gördüm dedi.yani kızların hepsi aynı şeyi yaşatıyo.ben seni 2 ay görmemişim niyetimi nası belli edicektim.anlamak çok zor en iyisi kendi hallerine bırakmak
  • quote:

Çok garip çok.

Sen konuş muhabbet et bi zaman sonra da sıkılıp beni arama artık diyecek. Adım gibi eminim
  • Benim de gençlikte öyle bir deneyimim olmuştuSonra kız benle hiç konuşmadı.Ama şimdi netten tanıştıklarıma sadece arkadaş gözüyle bakıyorum.Netten zaten manita nasıl yapılıyor hala çözmüş değilim.Ayrıca ayrı şehirlerdeyseniz çok saçma bir olay.Göz den ırak olduktan sonra ne anladım ben o aşktan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shuffy -- 16 Ekim 2008; 0:41:05 >
  • daha neler göreceyniz hayatta ohooooo

hiç belli olmaz valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shuffy

Benim de gençlikte öyle bir deneyimim olmuştuSonra kız benle hiç konuşmadı.Ama şimdi netten tanıştıklarıma sadece arkadaş gözüyle bakıyorum.Netten zaten manita nasıl yapılıyor hala çözmüş değilim.Ayrıca ayrı şehirlerdeyseniz çok saçma bir olay.Göz den ırak olduktan sonra ne anladım ben o aşktan...

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.