Şimdi Ara

en yakın dostunuza bile içinizde bir şüphe olsun. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Dostum bari konuyu anlat biraz.15 sene diyorsun ne demek bu resmen kardeşinden yemişsin kazığı..

anlatmadığım için gerçekten özür dilerim fakat anlatılacak bir şey değil, karakterime de ters bir durum.şimdi dışarıdan pandora imajı sergilediğimi düşünüyorum ama bu durum için yapabileceğim bir şey de yok.forumda sürekli konuştuğum bir kardeşime anlattım durumu sadece.bir de ortamdaki kardeşlerime (biri şahit zaten).ayrıca bana pm atan nickinin ilk harfi a olan kardeşime de çok teşekkür ediyorum buradan.pmden dediğim gibi para bulduğum an bol bol konuşacağız inşallah.

mesele arkamdan çevrilen dolaplar ve gerçekten pis yalanlar (ki yalandan nefretten öte bir duygu beslerim).en önemlisi de en hassas olduğum konuda ileri geri konuşmalar.o hassas noktama dokunuldu iş bitti.kendimi tutmasaydım şu an gerçekten hapiste olacaktım.

bu arada ben kazık yedim herkes yemiş arkadaş.hepinize cümleten geçmiş olsun.neyse ki bunu da bir tecrübe.

Hassas olduğun konu ailen, kız arkadaşın veya bir kusurun mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaanfield

quote:

quote:

Dostum bari konuyu anlat biraz.15 sene diyorsun ne demek bu resmen kardeşinden yemişsin kazığı..

anlatmadığım için gerçekten özür dilerim fakat anlatılacak bir şey değil, karakterime de ters bir durum.şimdi dışarıdan pandora imajı sergilediğimi düşünüyorum ama bu durum için yapabileceğim bir şey de yok.forumda sürekli konuştuğum bir kardeşime anlattım durumu sadece.bir de ortamdaki kardeşlerime (biri şahit zaten).ayrıca bana pm atan nickinin ilk harfi a olan kardeşime de çok teşekkür ediyorum buradan.pmden dediğim gibi para bulduğum an bol bol konuşacağız inşallah.

mesele arkamdan çevrilen dolaplar ve gerçekten pis yalanlar (ki yalandan nefretten öte bir duygu beslerim).en önemlisi de en hassas olduğum konuda ileri geri konuşmalar.o hassas noktama dokunuldu iş bitti.kendimi tutmasaydım şu an gerçekten hapiste olacaktım.

bu arada ben kazık yedim herkes yemiş arkadaş.hepinize cümleten geçmiş olsun.neyse ki bunu da bir tecrübe.

ailede en değer verdiğim, seneler önce kaybettiğim kişi deyip kapatmak istiyorum hocam.uygun mudur?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kaanfield

quote:

quote:

ailede en değer verdiğim, seneler önce kaybettiğim kişi deyip kapatmak istiyorum hocam.uygun mudur?

Sen bilirsin hocam

• Dostum özel mesaj ile pm atsan merak ettim.Bende kalır o mesajın okuduktan sonra silerim.Benimde 15-16 yıllık hem kız hem erkek arkadaşlarım var.
  • arkadaşlar bence mesele yalnız kalmakta değil.ne yani, kazık yediğimiz için, güvendiğimiz için, en önemlisi kalbimizden KARDEŞİM diyebildiğimiz için kaçacak mıyız? bunları tecrübe ede ede doğru insanlar illaki karşımıza çıkacaktır.en güzeli de yaşadığımız her şey bizi hayatta daha da olgunlaştırıyor.kötü bir olaya iyi yanından bakmak bana göre bir şey değil.fakat bu kötü olayda kötü bir insan toprağa gömülmüş ise eksi eksiyi götürmeli, artı olarak tecrübe bize kalmalıdır.

şu anlatacaklarıma bir bakın.her şey planlı işte yüce Allah iyileri yanıma koymuş zaten.kötüyü defetmek kalmış sadece.ilkokuldan bu zamana kadar gerçekten samimi olduğum 2 arkadaşımla 3 sene önce daha da fazla görüşmeye başladık.yaşın da ilerlemesi ile muhabbetler daha derin,daha uzun ve vakit sıkıntısı olmadan geçiyor.başka iki arkadaşımız daha görüşmeyi yakından devam ettirdiğim arkadaş vasıtası ile tanıştığımız.2 sene önce başladı onlarla ve şu ana kadar bu saydığım 5 kişi arasında çağrıldığı zaman geç gelme dışında hiç bir sıkıntı çıkmadı sonradan tanıştığımız 2 arkadaşlarımız ile saatlerce muhabbetim, muhabbetlerimiz oldu.bazen rakı sofrası oldu, bazen cafe, bazen soğukta donarken.eminim bana kazık atan salatalık için harcadığım zamanı bu kardeşlerim sayesinde kara dönüştüreceğim.ve o salatalığın bana kazık attığı gün kardeşlerimi daha çok sevdim.anlatamayacağım bir duygu bu arkadaşlar sadece eskisinden daha huzurluyum.yine temkinliyim fakat bu kardeşlerimin bana kazık atmayacağını adım gibi biliyorum.ama ben bu salatalığın en sonunda böyle bir şey yapacağını, yani yollarımızın ayrılacağını gerçekten tahmin ediyordum.ama böylesini hiç düşünmemiştim.kısaca, onun ateş olduğunu biliyordum ama yakmadığı sürece canım yanmamıştı.

@battle35

hocam ilgin ve desteğin için çok teşekkür ederim.fakat dediğim gibi forumdan bir kardeşime anlattım, diğer arkadaşlarıma da anlattım.bu konuyu fazla dillendirmek istemiyorum.forumda arkadaş hakkında açılan konularda da dilimi -daha doğrusu elimi- tutacağım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.